Koja skripta je u pitanju? Je l' nešto od ovoga?Nadjoh neki programcic radjenu Python-u koji ga je otkljucao za 5 sec i to je to.
Evo skripte ali yaba sve to. Mora Xiaomi Community apliciranje za unlock da prodje pa onda skripta radi svoje. Svi "poslednji" apdejtovi su patchovani i skripta tu ner moze nista sem jedne stvari (kao i kod mene), a to je da preskoci tih 168H od dobijanja unlock dozvole i da b/l otkljuca permanentno. Za sada ti ne preostaje nista drugo nego da besomucno klices da bi dobio unlock permission. Ponavljam. Ja sam juce besomucno kliktao od 17:58 do 18:01 i onako ske**an odoh u Dev options->Mi unlock status da probam da apliciram i odjednom sam dobio poruku da sam uspesno aplicirao b/l unlocking i da sada mogu da otkljucam isti!!! I tako i bi a jos uvek su mi non-stop iskakale one poruke "Plaease try again in a minute".Podeli sa nama. Koji je program. Prste ogulio od kliktanja.
Da li i za HyperOS 2 ide ista procedura?Posto si na HyperOS 1, mozes pokusati sa bypass skriptom, koja odmah dodaje Xiaomi nalog u developer opcijama.
Skriptu mozes pronaci ovde.
Posle dodavanja, bootloader otkljucavas standardnim MIunlock alatom.
Ništa nisam napravio. Kod mene je HyperOS 1.0.6.0Posto si na HyperOS 1, mozes pokusati sa bypass skriptom, koja odmah dodaje Xiaomi nalog u developer opcijama.
Skriptu mozes pronaci ovde.
Posle dodavanja, bootloader otkljucavas standardnim MIunlock alatom.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari