Šta je novo?

Erste banka

Nakon 2 dana korišćenja Džordža, par opservacija

• potvrda o transakciji je na engleskom
  • potpisivanje naloga malo duže traje
  • notifikacije su vrlo brze, posle svega par sekundi stignu
  • UI je prijatan za oči u tamnom režimu
  • menjačnica kao posebna opcija ne postoji već se koristi "interni prenos"
  • sortiranje potrošnje po kategorijama je vrlo intuitivno, postoji dosta kategorija ali nije moguće dodavati nove, mada je moguće istrenirati ga da na osnovu akceptanta/primaoca plaćanja ubuduće automatski sortira buduće transakcije po kategorijama

Sve u svemu, ako se izuzme izostanak digitalnih kartica i potpisivanja internet plaćanja preko aplikacije (što će biti od aprila), jedna od najkompletnijih aplikacija za mobilno bankarstvo kod nas.

potvrda o transakciji je na engleskom

Mislim da to čačkaju. Meni je tekući račun postao "current account".

notifikacije su vrlo brze, posle svega par sekundi stignu

Meni za priliv na račun kreditne kartice nije stigla notifikacija.

menjačnica kao posebna opcija ne postoji već se koristi "interni prenos"

Ja sa dinarskim računom i kreditnom karticom nemam interni prenos. Na kreditnoj kartici imam opciju "otplati".

Da li je kurs kao na staroj app? Inače, ima li razlike u kursu između običnog i premium računa?

Meni za priliv na račun kreditne kartice nije stigla notifikacija.
Po defaultu notifikacije stižu tek za iznose iznad 10 dinara, možda je do toga
Da li je kurs kao na staroj app? Inače, ima li razlike u kursu između običnog i premium računa?
Kad se radi interni prenos kurs je isti kao na staroj app (kupovni 116,547, prodajni 118,2848), za premium račun ne znam jer ga nemam.

Meni ne dozvoljava da odblokiram karticu koju sam prethodno blokirao preko stare mBanking aplikacije, a stara je nedostupna prelaskom na George.

Ni NetBanking na PC-u više ne radi od kada sam se ulogovao na George.
Piše: Neispravno korisničko ime ili lozinka

Nije još zvanično pušten u rad George (čak je i povučen sa Play prodavnice), tako da to što smo ga neki "isprobali" je na sopstveni rizik.

Proradio George i meni posle današnjeg updatea.

Kako se prvi put registruje na ovu njihovu staru aplikaciju? Uneo sam JMBG da mi pošalju neke kodove ali izlazi greška da za mene nije moguće samostalno prijavljivanje.
Jutros sam otvorio račun.

Kako se prvi put registruje na ovu njihovu staru aplikaciju? Uneo sam JMBG da mi pošalju neke kodove ali izlazi greška da za mene nije moguće samostalno prijavljivanje.
Jutros sam otvorio račun.
Moraćeš da zoveš kontakt centar, ako na mBanking misliš, taj unos JMBG ne radi niti će raditi sa obzirom da će ta aplikacija poživeti najduže još koji mesec

Moraćeš da zoveš kontakt centar, ako na mBanking misliš, taj unos JMBG ne radi niti će raditi sa obzirom da će ta aplikacija poživeti najduže još koji mesec
Od Juna zvanično se gasi Mbank, i prelazi se kompletno na George.
Meni za sada George izgleda dobro ispeglano + ima Dark Mode

Uklonjen je jos pre par dana...mislim da je nepun dan bio online.

Navaljivali smo i na novu veb-aplikaciju BPŠ, koja je puštena tipa dan ranije nego što je najavljeno, a i na mobilnu, koja isto beše puštena malo ranije od najavljenog. Ne verujem da je bilo nešto masovno (ni tad, ni sad), ali nije neobično za nas forumaše. 😃

Uostalom, zaposleni u Erste banci koriste George već par meseci.

Inace, citajuci google reviewe ocekivao sam pakao pri otvaranju racuna pre sedam dana (filijala ima ocenu 2/5). Medjutim iskustvo je bilo veoma prijatno. Nije bilo guzve, dosao na red za 5 minuta. Sama papirologija potrajala malo duze (15-20 minuta) jer ima mnogo da se potpisuje. Radnica je znala svoj posao dobro tako da je sve proteklo bas glatko.

Ja sam u utorak posle nekoliko dana pokušavanja uspeo da dobijem povratni kod za aktivaciju Georga. Odlično izgleda aplikacija.

Dark mode šuri, nisam se previše igrao, al za sad sve radi super! Ima par sitnih bagova, ali ništa ni približno kao kod konkurencije kada je lansirala nove aplikacije. Mogućnosti koje su dostupne u startu su u rangu sa većinom konkurencije, ali je za razliku od njih fluidnost i optimizacija aplikacije na višem nivou. Verujem da će vremenom ovo biti jedno od najkompletnijih rešenja, ali osnove za sami start obećavaju.
IMG_2121.jpeg

Nazad
Vrh Dno