dakistrafe
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.07.2023
- Poena
- 105
potvrda o transakciji je na engleskom
notifikacije su vrlo brze, posle svega par sekundi stignu
menjačnica kao posebna opcija ne postoji već se koristi "interni prenos"
Po defaultu notifikacije stižu tek za iznose iznad 10 dinara, možda je do togaMeni za priliv na račun kreditne kartice nije stigla notifikacija.
Kad se radi interni prenos kurs je isti kao na staroj app (kupovni 116,547, prodajni 118,2848), za premium račun ne znam jer ga nemam.Da li je kurs kao na staroj app? Inače, ima li razlike u kursu između običnog i premium računa?
Da, devize samo u filijalamaDa li Erste bankomati kod nas rade samo sa dinarima?
Moraćeš da zoveš kontakt centar, ako na mBanking misliš, taj unos JMBG ne radi niti će raditi sa obzirom da će ta aplikacija poživeti najduže još koji mesecKako se prvi put registruje na ovu njihovu staru aplikaciju? Uneo sam JMBG da mi pošalju neke kodove ali izlazi greška da za mene nije moguće samostalno prijavljivanje.
Jutros sam otvorio račun.
Od Juna zvanično se gasi Mbank, i prelazi se kompletno na George.Moraćeš da zoveš kontakt centar, ako na mBanking misliš, taj unos JMBG ne radi niti će raditi sa obzirom da će ta aplikacija poživeti najduže još koji mesec
Srpski George je uklonjen sa PlayStore-a, takođe isti nije ni bio lansiran prvog dana na AppStoreGeorge trenutno ne vidim na App Store (američki), zato i pokušavam da instaliram mBanking.
od sledeće nedelje GeorgePogledajte prilog 528862
Nije loša ali mnogo manje funkcija od Austrijskestigao na app store https://apps.apple.com/rs/app/george-srbija/id6743793829

Polako, biće svega, kada uvedu Novi ToS ofc.Nije loša ali mnogo manje funkcija od Austrijske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari