Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Da li je ovo podvala mtsa?

Ugovor (ispod) kaze 50% promocija,
i operater kaze da se to NAKNADNO primenjuje na upisane cene 1099 i 4299,
pa ispada 549 i 2150
[sto mi odgovara, i na sta pristajem].

Ali to je cudno, jer pise vec da je U TOKU promocije 1099, kao da je na njoj PRETHODNO vec skinuto 50%.
Onda sve placam duplo vise.

Da li da potpisujem?

Pogledajte prilog 529584
Jesi podneo zahtev za prelazak u A1 pa ovo dobio ili?

izgleda obogatili M, L i XL pakete, a cene ostale iste
M = 400 GB + roming 6 GB + ZZB 21 GB
L = 700 GB + roming 8 GB + ZZB 24 GB
XL = + roming 8 GB + ZZB 28 GB

S ostao isti = 50 GB, nema roming GB, jedino je ZZB sada 17 GB

1772155458327.png
1772155506961.png
1772155542019.png

S = 0% vise interneta
M = 400% vise interneta
L = 75% vise interneta
Koja logika samo oni znaju, manje od 3 meseca novi paketi nisu daii vise neta. Sledece poslupljenje nece imati vise neta.
Biju oni na sve strane a ne znaju gde ce.
Da su u svim paketima povecali 100% ili oko 100% , jednom nista a drugi paket 400%.
Mozda zaboravili da stave vece cene u brzini, za 1 mart. 😂

Kome treba na mobilnom 700GB?
Znaju da ce 0.1% da iskoristi to ali lepo na papiru izgleda.

Ja oko 250gb potrosim. Ali ovih 1000 minuta medjunarodnih poziva me zanima. To sigurno ili neka sala dll, da ne bude aprilililli. 😂

Prilozi

• Screenshot_20260227_120245_Opera.jpg
    Screenshot_20260227_120245_Opera.jpg
    93.9 KB · Pregleda: 110
Odes na i i vidis. Moguce da je to za njihove brojeve u At,BiH,Cg i gde ih jos ima.

Mene mnogo nervira roming sto kao ima...
A onda se poveze telefon na mrezu gde nema i ode plata cela!

Zasto samo neki EU operateri onemogucuju to 🙁

Ne, zona Mtel neograniceno + 1000 neograniceni medjunarodnih. Mozda vec pao dogovor o ukidanju rominga.
Ali onda 5ica XL stvarno top tarifa ako nije greska.
Auuuu,ala smo se ogresili o Lucica. Pa on je covek vizije i buducnosti,onakve kakve nismo ni sanjali ali nam je on omogucio. On nas vec ugurao u EU,na mala vrata. Hvala ti ,divni covece.🤣🤣🤣🤣

Auuuu,ala smo se ogresili o Lucica. Pa on je covek vizije i buducnosti,onakve kakve nismo ni sanjali ali nam je on omogucio. On nas vec ugurao u EU,na mala vrata. Hvala ti ,divni covece.🤣🤣🤣🤣
Nista , sad ukapirao kopirali Yettel, on vec odavno ima tih 1000 minuta , a ja reko nesto novo kod nas. 😂😂

Imaš Jedan za sve (multisim) na tri uređaja besplatno uz taj paket. Snimiš esim na 9esim karticu, kupiš 5G ruter i imaš superbrzi kućni net.
Da li je ovo neko probao? Sestra ima stari 4G modem od Yettel-a što je ranije koristila za internet, pa je sad prešla na hotspotovanje sa telefona, a ovo bi joj odgovaralo

Da li je ovo neko probao? Sestra ima stari 4G modem od Yettel-a što je ranije koristila za internet, pa je sad prešla na hotspotovanje sa telefona, a ovo bi joj odgovaralo
Ja koristim ali na telefonima koje imam. Ne pada mi na pamet da bacam pare na gluposti poput 5g rutera pored poplave 5g telefona.

pa jedno su medjunarodni minuti, kada pozivas iz srbije (1000min) a drugo su roming minuti, kada pozivas iz rominga (25min) ka srbiji.

e sad, ako iz rominga zoves npr neki ne-srpski (dakle medjunarodni) broj, da li onda skida i roming minute i medjunarodne minute istovremeno 😃 ?

Roming je i kada primaš pozive u inostranstvu, jer se roming odnosi na korišćenje strane mreže, što uključuje i dolazni saobraćaj

Zanimljivo da se u aplikaciji ovih 1000 minuta pojavljuju kao InoGlobal 1000, a InoGlobal zona je za zemlje van regiona, za region postoji InoRegion, da li to znaci da minuti ne vaze npr za Hrvatsku? Isto i za ovih 25 roming minuta, pise naslov Mundo CALL 25, Mundo dodaci inace vaze van Evrope a za Evropu je Evro CALL 25, da li bi to znacilo da kada smo u romingu u Evropi onda ti minuti ne vaze?

Prilozi

• AISelect_20260227_210742_Moj mts.jpg
    AISelect_20260227_210742_Moj mts.jpg
    61.5 KB · Pregleda: 82
Zanimljivo da se u aplikaciji ovih 1000 minuta pojavljuju kao InoGlobal 1000, a InoGlobal zona je za zemlje van regiona, za region postoji InoRegion, da li to znaci da minuti ne vaze npr za Hrvatsku? Isto i za ovih 25 roming minuta, pise naslov Mundo CALL 25, Mundo dodaci inace vaze van Evrope a za Evropu je Evro CALL 25, da li bi to znacilo da kada smo u romingu u Evropi onda ti minuti ne vaze?
To bi znacilo da treba da srede info gde se moze zvati, postoji InoGlobal100 dodatak ali za biznis korisnike. Nikakvo obavestenje nema za ovih 1000 minuta. Ali ce sigurno vaziti za Evropu, ako ne vaze onda.ne vidim smisao dodatka.

Prilozi

• Screenshot_20260228_122953_Opera.jpg
    Screenshot_20260228_122953_Opera.jpg
    51.8 KB · Pregleda: 34
Da li neko zna ima li ogranicenja kod koriscenja usluge "Jedan za sve"?Tacnije,da li je svejedno da li je u glavnom uredjaju fizicka sim kartica ili eSim(kod A1 oma ogranicenja,samo glavna kartica ima sve neograniceno,a ostale npr po 2gb interneta)?

Da li neko zna ima li ogranicenja kod koriscenja usluge "Jedan za sve"?Tacnije,da li je svejedno da li je u glavnom uredjaju fizicka sim kartica ili eSim(kod A1 oma ogranicenja,samo glavna kartica ima sve neograniceno,a ostale npr po 2gb interneta)?
Za sada nema ogranicenja, svejedno kako koristis kartice, ja koristim na dva telefona. Ali nece ovako doveka sigurno. 😀
Samo kad ti aktiviraju tu uslugu , odmah trazi da ukljuce 5G signal na drugom uredjaju. To mora oni u sistemu , bez toga je 4G.

Za sada nema ogranicenja, svejedno kako koristis kartice, ja koristim na dva telefona. Ali nece ovako doveka sigurno. 😀
Samo kad ti aktiviraju tu uslugu , odmah trazi da ukljuce 5G signal na drugom uredjaju. To mora oni u sistemu , bez toga je 4G.
Hvala puno.Bas zbog toga pitam jer imam dva uredjaja pa me mrzi svako malo da prebacujem kartice

Da li ti sms stize na obe kartice ili samo na glavnu. Kako sam shvatio nebitno je da li je glavna sim ili esim dok dodatne moraju da budu esim, i sms stize samo na glavu, ispravi me ako gresim.

Nazad
Vrh Dno