I da li si kupio ovaj šporet i kako si zadovoljan njime ako si ga kupio.
I ja gledam nešto slično i opet od gorenje.
Neznam vremenom taj displej od toplote iz rerne da li možda strada. A naj verovatnije ću kupiti sličan takav samo bez tog displeja.
Gorenje GEC5A41WG
Vox šporete niko i ne spominje, zar su toliko loši?
Ja nisam ni primetio ovu poruku
🙁 mada sad ti je već kasno koliko vidim.
Da, kupili smo taj gorenje, mada je bilo problema pošto sam ga naručio i platio neposredno pre nove godine, pa je bio haos sa kurirskim službama, pa sam otkazao kupovinu i ponovo naručio pouzećem za tipa 500 din manje, opet je trebalo neko vreme da stigne preko kurirske službe, na kraju stigao 30.1., momci doneli u stan na drugom spratu. Nakon toga sam nabavio kabl za trofaznu struju i pitao gorenje ko mi je ovlašćen da mi to poveže, ljubazna teta iz call centra kaže može bilo koji električar ili možete i vi ako znate, pa sam sam povezao.
Utisci su zasad veoma dobri - probali smo i "airfry"-er funkciju (pečenje vrelim vazduhom), kao i pizza funkciju (stvarno bolje ispala pica
🙂), kao i obična pečenja i sa ventilatorom, i naravno ringle. Tajmer isto funkcioniše lepo (taj display).
Sve funkcioniše super, naravno mnogo brže nego na starom šporetu pred izdisaj, bio 23 godine star. Za ovo što smo dosad probali mi smo zadovoljni. Naravno, nadamo se da ćemo tako i ostati
🙂, videćemo posle tih 5 godina garancije kako će biti.
P.S. I ovaj naš ima fioku dole i došao je sa jednim plehom (dubljim). Na kraju me izašao 36600 sa sve dostavom.
P.P.S. Zaboravih, ako nekom znači, piše da je napravljen u Češkoj, ja sam mislio da ću dobiti neku tursku ili sličnu varijantu. Mada to verovatno ništa ne znači.