Evo da potvrdim. Iherb paket je stigao danas, rano popodne Fedex-ovom novom i skupljom varijantom, "international priority". Zaista za 3 radna dana (umetnuo se vikend) .Poručeno u četvrtak, stiglo u ponedeljak. Ali po više nego duploj ceni dostave u odnosu na pre mesec dana.Da. Ali sada je ovo "international priority" i dostava je koštala i više nego duplo u odnosu na prethodne isporuke koje nisu imale taj "priority". Ništa, pratiću dalje pa ću javiti ovde. Za sada, tokom vikenda, pošiljka nije mrdnula dalje od Fedexovog aerodromskog punkta u Parizu.
Posle Pariza odmah u Beograd? 😉Evo da potvrdim. Iherb paket je stigao danas, rano popodne Fedex-ovom novom i skupljom varijantom, "international priority". Zaista za 3 radna dana (umetnuo se vikend) .Poručeno u četvrtak, stiglo u ponedeljak. Ali po više nego duploj ceni dostave u odnosu na pre mesec dana.
Posto sam odma kontaktirao iHerb samo jos ovo da vas obavestim pa nastavite sa temomVidim da ste vec pricali o Fedex-u. Zadnja pordzbina mi je bila pocetkom novembra, nekoliko paketa ispod 50e. Shipping: 9.12e, 5.66e, 3.15e,.... Poprilicno jeftino. Sada ubacim jedan suplement i shipping je vec preko 20e, ubacim jos 2 (laksa) i vec je 30e. Ovo nema smisla porucivati. Brzinski sam pogledao Vitacost, tamo sam samo jednom porucio. Ubacim 3 random suplementa shipping Fedex je 12e. Ali mi deluje da ni blizu nema izbor kao Iherb. Koji su izbori i mogucnosti? Ovako ce uvek sada biti na iherbu?
We understand your concern regarding the increase in shipping fees. Shipping costs are determined by several factors, including the delivery location, package weight, the specific shipping method selected, and broader economic factors.
Previously, you were able to use Passport Shipping, which offered a free delivery option to your destination. Unfortunately, that free service is no longer available for your region.
For your previous order, the FedEx shipping cost was 9.12 €. We have checked and can confirm that currently, those same products via FedEx cost 19.20 €.
This increase is due to internal FedEx policies and fluctuating global logistics rates. While we routinely negotiate to keep costs as low as possible, we cannot directly influence the base rates set by private carriers like FedEx.
We value your loyalty and understand that these extra costs add up. As a courtesy, we have added $5 to your iHerb Rewards account to help offset some of the shipping fees on your next purchase.
Da ne bude da pisemo samo o dostavi.
Nisam godinama koristio neku suplementaciju za zglobove, redovno treniram 30+ godina bez nekih vecih problema pa sam mislio preventivno da pijem nesto. Pre par godina sam koristio neki Labradin elasti joint sta znam činio mi se ok.
Jel se pojavilo nesto pametnije u poslednje vreme malo bih sacuvao kolena ramena koliko je to moguce. Hvala

Sta znaci "cinilo mi se ok"?Da ne bude da pisemo samo o dostavi.
Nisam godinama koristio neku suplementaciju za zglobove, redovno treniram 30+ godina bez nekih vecih problema pa sam mislio preventivno da pijem nesto. Pre par godina sam koristio neki Labradin elasti joint sta znam činio mi se ok.
Jel se pojavilo nesto pametnije u poslednje vreme malo bih sacuvao kolena ramena koliko je to moguce. Hvala
Tako kada su ukinuli UPS žalio sam se i častili su me 5$ kao da sam klošar.Posto sam odma kontaktirao iHerb samo jos ovo da vas obavestim pa nastavite sa temom
Više se isplati kupovati sa NootropicsDepot-a, sto se tiče poštarine (12$)
Em jeftinije, em kvalitetnije nego većine suplemenata kod nas i šire.
Samim tim što pružaju korisniku mogućnost uvida u laboratorijsku analizu proizvoda je ogromna povoljnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari