nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Ja sam uzeo dva razlicita ali nisam nesto odusevljen, ne slazu se mnogo. Jedan pokaze 0,2 npr, drugi 0,4. Dunes drugi put pokazu drugacije itd.
Коју комбинацију препоручујете пуњач плус кабл за супер брзо пуњење Самсунга с24 фе, треба ми за жену. Имам онај тоцки пуњач од 67 вати и његов каблић што је дошао уз њега, у првих недељу две га је пунио брзо па престао. Шаомијев таблет пуни брзо и даље.
Imaš u našim prodavnicama Canyon Hexagon CND-CHAHEX65W, košta dvadesetak evra i podržava Samsung Superfast Charging 2.0. Za S24Fe ti ni ne treba 5A kabel, ali i CanyonКоју комбинацију препоручујете пуњач плус кабл за супер брзо пуњење Самсунга с24 фе, треба ми за жену. Имам онај тоцки пуњач од 67 вати и његов каблић што је дошао уз њега, у првих недељу две га је пунио брзо па престао. Шаомијев таблет пуни брзо и даље.
Itekako, uzeo sam ravni (nisam ni znao da postoji) od 5m za 0.63€Isplati li se uzimati LAN kabl preko Alija? Preporuka za neki od 5m.
Ipak sam 10m uzeo, preko coinsa 22.11.
Isplati se uz coine i kupone.Isplati li se uzimati LAN kabl preko Alija? Preporuka za neki od 5m.
Isto, ja sam uzeo dosta tih kratkih ravnih od 20-50cm, zamenio sve kablove koje idu u ruter u ormaricu. Sad je mnogo pedantnije, pre su mi bili kablovi od metar-dva savijeni, a realno treba iz switcha u ruter 20cm..Itekako, uzeo sam ravni (nisam ni znao da postoji) od 5m za 0.63€
Verovatno ovi novi roboti na carini 😆😄I te kako se isplati , posta mi za dve halogene sijalice za auto naplatila 630 din😡
Ja sam ranije pisao - ravni kablovi brzo dobiju prekid kod džeka. Bacio sam ih nekoliko. Stvaraju ružne probleme - kabl te radi te ne radi.Itekako, uzeo sam ravni (nisam ni znao da postoji) od 5m za 0.63€
Ako ga ne diram ne bi smelo da se pokvariJa sam ranije pisao - ravni kablovi brzo dobiju prekid kod džeka. Bacio sam ih nekoliko. Stvaraju ružne probleme - kabl te radi te ne radi.
Od tada sključivo okrugle kablove koristim.
Isplati li se uzimati LAN kabl preko Alija? Preporuka za neki od 5m.
Stigao ovaj enclosure, radi kako treba sa izakanim KC2500, brzine bi verovatno bile jos bolje da je disk u boljem stanju.
Fotke kutije i uredjaja su od nekog Rusa sa Alija ali je covek fotkao onako kako bih ja da me ne mrzi da trazim lep ugao i pozadinu 😛
Inace Kinez nije lagao, unutra je stvarno Realtek 9210B chip, fotka cipa je moja. Nemam gen 2 USB portove ni u jednoj varijanti da proverim dostize li blizu 800-1000 MB/s ali gen 1 zadovoljava za sad.
Sve u svemu za 10.22$ koliko sam ga platio sasvim solidan enclosure.
![]()
UnionSine 20 Gbit/s/10 Gbit/s M.2 PCIE SSD-Gehäuse Dual Protocol M.2 auf USB Typ C 3.1 SSD-Adapter für NVME/NGFF SATA SSD - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Pogledajte prilog 433711Pogledajte prilog 433712Pogledajte prilog 433721Pogledajte prilog 433707Pogledajte prilog 433708
Drugari, gde je najbolje da kupim ovu ploču
ESP32-2432S028R
ESP32 Arduino LVGL WIFI&Bluetooth Development Board 2.8 " 240*320 Smart Display Screen 2.8inch LCD
Bitno mi je da ima tač 2.8 " 240*320 Smart Display Screen
Ako ima u sebi već i Bruce Firmware to bi bio ekstra bonus. Ovako bi trebalo da izgleda, samo ovo je nepouzdan prodavac !!!!
![]()
ESP32 Touchscreen 2,8 Zoll TFT LCD Display ESP-WROOM-32 ILI9341 Resistives Touch-Modul 240 * 320 ESP32-2432S028R Bluetooth WIFI - AliExpress 502
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Drugari, koji M.2 enclosure za 2280 (može i sa Temujin, ne mora AE)? Budžet orijentaciono 15 dolara, jer kod nas cene kreću već od oko 2000. Najvažnije je da hladi SSD, što će reći da treba da bude metal/alu i da ima dodir sa diskom, a ne da lebdi oko njega.
Vrlo je poželjno da bude NVMe+SATA. 10 Gbps je sasvim dovoljno brzo.
EDIT: eh, da, i da ne pati od nekih problema u smislu da racunar ne prepoznaje disk unutra kao SSD i ne propušta TRIM i sl, kao što to rade 2.5" fioke bazirane na JMS578 itd.

Neces naci nigde jeftinije a pritom su stvarno dobre i rade posao.Kad smo kod mrežne opreme, neka preporuka za tester kablova i krimp ?
Neces naci nigde jeftinije a pritom su stvarno dobre i rade posao.
![]()
KLEŠTA ZA PAPUČICE 3/1(4-6-8) 0535796 | Woby Haus Online
- Klješta za papucice - Princip racne - Secenje i stavljanje stopica.www.wobyhaus.co.rs
Sklapaš uređaj za pentesting? Jesi li koristio već bruce firmware?
Imam 2 komada ovog brenda, rade odlicno.Treba mi preporuka za AndroidAuto adapter, imam u kolima bezicni carplay, ali je android auto zicni..da li imate preporuku za neki ali a je na type c?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari