Proveri amortizere, opruge i tegove na bubnju. Iz licnog iskustva DD inverter je tisi i mirniji u radu nego klasicna na remen.Posto mi slim ves masina (LG bez kaisa) malo malo pa migrira nekih 10-ak cm @1200rpm,
da li bi mi pomogli nekakvi gumeni amortizeri koje bih stavio izmedju plocica i njenih nogica?
(slao mi je kolega prosle godine slike istih, ali zaboravih kako se zovu).
Do 1K rpm ne pravi problem, samo na 1100-1200rpm, podloga je ravna, a masina (nogicama) nivelisana.
DA, vrlo verovatno da bi pomogli.Posto mi slim ves masina (LG bez kaisa) malo malo pa migrira nekih 10-ak cm @1200rpm,
da li bi mi pomogli nekakvi gumeni amortizeri koje bih stavio izmedju plocica i njenih nogica?
(slao mi je kolega prosle godine slike istih, ali zaboravih kako se zovu).
Do 1K rpm ne pravi problem, samo na 1100-1200rpm, podloga je ravna, a masina (nogicama) nivelisana.
Zdravo, zanima me da li si i dalje zadovoljan sa ovom masinom? Mozgam koju da kupim pa da vidim kakva su ti iskustva![]()
LG F2J3WN3WE MASINA ZA PRANJE VESA
MASINA ZA PRANJE VESA LG F2J3WN3WE,Brend:LG,Kapacitet pranja:6,5 kg,Obrtaji centrifuge (o/min):1200,Energetski razred:E,Dubina:44 cm,Boja:bela,Inverter motor:da,Širina:60 cm,Visina:85 cm-Tehnomediawww.tehnomedia.rs
Kupljena ova LG i šljaka za sve pare...odlična spravčica slim model a 6,5 kg veša stane......nadam se da će me služiti 14 godina kao i njen LG prethodnik...
Mada.tek kad je stigla ja provalio da ima one digitalne komande (za razliku od analognog prethodnika),to mi se baš ne svidja,nekako mi više poverenja ulivaju oni pravi dugmići...ali ajde,valjda neće biti problema sa tim
Odlicno se pokazala....da je ne ureknem 😄Zdravo, zanima me da li si i dalje zadovoljan sa ovom masinom? Mozgam koju da kupim pa da vidim kakva su ti iskustva
Pogledaj Gorenje WNEI 94 za 38 000 možda će tebi hteti da isporuče. 😀 Nije loša mašina, svuda ne preporučuju kao odličnu za taj novac. Nema wifi, ali je dobra i ima metalni remenik tj. nema mnogo plastike. Nije baš ulazni model nego dobra srednja klasa.Naciljao WPNEI74SA1SWIFI i porucio pre dve nedelje. Danas me zovu da je stigla ostecena i nemaju zamensku.
Imate li preporuku za neki slican model, ako je moguce da je slim kao ova?
Švedska praktičnostOni su deo Gorenje tj Hisense-a...
Ali zasto imaju Srpski jezik u izboru opcija kad se ne prodaju kod nas? Taj deo mi nije jasan... Mozda planiraju da ga prodaju?
Tesko,njihov najjeftiniji aparat je oko 800-1000 evra ,ali ko zna.Bili bi konkurencija Miele-tu.Taj deo mi nije jasan... Mozda planiraju da ga prodaju?
Ne bih se složio, Imamo kombinovanu ali radi kao sat. Mirna, tiha a posebno što mogućnosti pranja su unapredjene jer ovi motori mogu po pola kruga da rade, bacaju veš kao naše babe na potoku.Taj motor kod LG što ide na bubanj bez remenika i ne treba posmatrati kao neku prednost. Naravno, nije ni mana.
Niti su mašine mirnije sa tim motorem, niti tiše.
upravo takoKoji će ti đavo mašina za koju je upitno da li ćeš moći da je servisiraš? Ili ideš na to nek traje, dok traje.
Naravno, ima modela koji rade i ne skaču, ali naći ćeš na ovom istom forumu ljude koji pišu da mašina skače i šeta. Isti slučaj kao i standardnim motorima. Nit je prednost niti mana, niti je sve do motora.Ne bih se složio, Imamo kombinovanu ali radi kao sat. Mirna, tiha a posebno što mogućnosti pranja su unapredjene jer ovi motori mogu po pola kruga da rade, bacaju veš kao naše babe na potoku.
Проблем и јесте у томе што ем не траје, ем не може да се поправи.Onaj britanac na YT gleda samo da li je bubanj zavaren ili ne, da li ima pristup lageru za zamenu. Sa njegove strane servisera to i jeste najbitnije. Sa strane kupca je bitno da to traje, ne da se stalno popravlja.
štetaNe prodaje se Asko kod nas.Frizideri im se prave u Valjevu,ali to je namenjeno za izvoz.
šteta
mislim da bi mogla da bude uporediva sa Miele-tom
evo, neka kolege koje su više u materiji sa njim pogledaju i ove njihove demoe što je ovaj lik uslikao na nekoj njihovoj prezentaciji u Nemačkoj, pa ako mogu da ih uporede po klasama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari