Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Kod yettela me iritira ogranicavanje brzine zavisno od paketa na 50/100/150 mbps, ne znam sta ce im 5g onda uopste. Kod a1 i mts koliko vidim imas x gb pa onda smanje brzinu. Racunam da ce mi yettel svakako dati bolju ponudu ali mts je znao davati po dosta mjeseci za dinar pa zato rekoh da vidim koliko ispada sveukupna obaveza na 24m kod njih i drugih i vidim sta mi je bolje 🙂 ista zanimacija svake 2 godine haha

Raskidam Box 4 a hocu samo mobilna da ostane.
Sta mogu da dobijem u MTSu da ostanem i kako? Ne treba ko zna sta, neograniceni min/sms i sta vec neta, nije neka potrosnja?

… najviše bi dobio ako pokreneš prenos tog brojavu A1… ako potrošnjw nije velika, možda je i solucija orepaid Mega plan u A1, 6 meseci free…

Kad raščlaniš Box paket, pokreni prenos u A1 i u najmanju ruku ćeš dobiti 50% na celu ugovornu obavezu 😃 Može da se izgura i 60%, a najviše što je neko napisao je 70%, mada je već i osnovna ponuda prihvatljiva. Sve zavisi posle koliko još hoćeš da se cenjkaš sa njima 😃

Ja sam dobio bez zahteva za prenos (uz pretnju prelaska u A1) 40%

Sta najbolje moze da se dobije za obnovu box 4 paketa?.

Bukvalno post iznad. 50%, a možda i više, kao što piše. Imaš temu za Box pakete i tamo sve piše.

Morao sam i ovde postaviti.Kakav deb....5695.jpg
Po drugi put im poslao poruku posle duzeg vremena od starta 5g

Ono što vidiš na njihovom sajtu. Ni mrvicu manje. Zvali pre neki dan, a ugovor ističe krajem aprila.

Jel neko skoro prenosio broj iz A1 i sta je best ponuda od 5ica?

Javite se u privatnoj poruci da vam prosledim broj agenta ko želi za prelazak u Mts…

Samo prelazak ili i ostanak?
Ni kod jednog operatera neces dobiti bolju ponudu za ostanak od one koju dobijes kada podneses zahtev za prelaz iz mreze, onda nude kule i gradove, do tada tesko da ce da daju nesto bolje, ne moraju realno.

za 5ticu sam trazio, ne znam, prosli broj sam preneo pre 2 meseca 15m 1 din, sad mi kazu samo 3, pitao sam da li moze kao prosli broj, kaze nema to vise. i to je to.
Koliko poslovnica , pa radnika i nece uvek pricati. Moze se.desiti da odes kod iste osobe za par dana i da kaze 15.meseci. Meni se to desavalo, pre par dana i moze 15 meseci. Jedino da obidjes jos neku poslovnicu i sredis. Ovo.vazi za dolazak iz A1.

Da li je ovo podvala mtsa?

Ugovor (ispod) kaze 50% promocija,
i operater kaze da se to NAKNADNO primenjuje na upisane cene 1099 i 4299,
pa ispada 549 i 2150
[sto mi odgovara, i na sta pristajem].

Ali to je cudno, jer pise vec da je U TOKU promocije 1099, kao da je na njoj PRETHODNO vec skinuto 50%.
Onda sve placam duplo vise.

Da li da potpisujem?

1771958010641.png

Tako je kako je napisano, prvih 6m plaćaš 549 a 18m plaćaš 2150, tako da je ugovor ok ako si pristao na tu cenu.

Nazad
Vrh Dno