Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

• Začetnik teme Začetnik teme mr008
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Video radi za muziku ali kod mene ne radi za podcast (turska)

I meni za U.S.A stigli spotovi. (ako ste pod video mislili na spotove). one kratke thumbnail videe imam odavno.

Prilozi

• Spotify_ZNyhPeu7ze.jpg
    Spotify_ZNyhPeu7ze.jpg
    175.5 KB · Pregleda: 31

Seven tracks – they amounted to slightly over 28 minutes in total run time. And that amounted to slightly under 150 million samples, each and every one of which was absolutely identical between the tracks held on the various CDs I purchased in Australia – some pressed here – and the tracks held on the Swedish company’s servers.
Both sources involved multiple generations – probably hundreds in the case of Spotify – of duplication, without a single error in the 150 million music samples.

U Turskoj još ništa od losslessa? 🙄
U Turskoj je malo falilo da Spotify leti iz zemlje nedavno, tako da mislim da im nije do Losslessa jer bi morali povećati cene ili uvesti nove pakete kao i u ostalim zemljama sa jefintom pretplatom (U Indiji Premium podelenjen na 3 paketa, samo u najvećem lossless)

Koja je najjeftinija varijanta sada za Spotify? Srpska studenska cena mesecno? Ne vidim vise da prodaju 12 meseci indijski kod koji se ranije prodavao za 20tak evra. Istice mi takav tip pretplate krajem februara pa mi treba neki savet…

Evo gledam tursku, nema Loseless ni da hoćeš. Ja bih i iz Turske plaćao srpskih 10.49eur/6 po osobi. 🙂

Ja sam koristio preko Egipta, Duo pretplata pola godine oko 10€ , ali sad nikako ne uspevam da preko VPN produžim.

Spotify today announced several updates to Lyrics on its platform, including making translations available to everyone, allowing Premium subscribers to access lyrics offline, and tweaking the UI.

Da li neko zna gde mogu da se nabave 12mesecni kod za Indiju? Pre nekoliko meseci je bilo moguce svuda, sada nema nigde...

Ja sam pre uzimao na enebi, ali sad je pitanje isplati li se jer od promene TOS-a počeli su da otkazuju te gift card varijante.

Je li uspeo neko u poslednje vreme da kupi preko Egipta? Meni nijedan VPN ne prolazi.

Da li na nekom jeftinijem trzistu prolazi nasa kartica? Tipa Turska, Egipat? Posto nema vise 12mesecnih kodova za Indiju a istekla mi je bas takva pretplata i sada ne znam sta da radim...

Možeš srpski da probaš da studenstkom pretplatom. Mislim da su ljudi pričali da je onaj dokument university of Gdansk sa Tidal teme prolazio i na Spotify.

Opet ponavljam, upgrader.cc sajt, radi mi vec godinama bukvalno nalog moj za koji sam premium uzeo preko njih.

Nazad
Vrh Dno