dakistrafe
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.07.2023
- Poena
- 105
Meni je U.S account pa zato onda.Videi su tu oko godinu dana u Srbiji ja mislim. Pre par dana su tek krenuli u USA i Kanadi.
Meni je U.S account pa zato onda.Videi su tu oko godinu dana u Srbiji ja mislim. Pre par dana su tek krenuli u USA i Kanadi.
Meni radi sve sadaVideo radi za muziku ali kod mene ne radi za podcast (turska)
Seven tracks – they amounted to slightly over 28 minutes in total run time. And that amounted to slightly under 150 million samples, each and every one of which was absolutely identical between the tracks held on the various CDs I purchased in Australia – some pressed here – and the tracks held on the Swedish company’s servers.
Both sources involved multiple generations – probably hundreds in the case of Spotify – of duplication, without a single error in the 150 million music samples.
U Turskoj je malo falilo da Spotify leti iz zemlje nedavno, tako da mislim da im nije do Losslessa jer bi morali povećati cene ili uvesti nove pakete kao i u ostalim zemljama sa jefintom pretplatom (U Indiji Premium podelenjen na 3 paketa, samo u najvećem lossless)U Turskoj još ništa od losslessa? 🙄
Spotify today announced several updates to Lyrics on its platform, including making translations available to everyone, allowing Premium subscribers to access lyrics offline, and tweaking the UI.
Preko koje zemlje je kartica i gde je kupljena?Evo i meni otkazali preplatu kupljenu sa poklon karicom
Turska, bio je domaci Instagram nalog koji je prodavao ove kartice, on je isto ugasenPreko koje zemlje je kartica i gde je kupljena?
Sta nam je alternativa? Samo srpski Spotify?Ne prolazi nažalost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari