Šta je novo?

Motorola Signature

hsv.stoned

- Audio Guru -
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poena
2,095
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
GPU
Sapphire RX 580 Pulse 8GB @1440/2200 MHz
Storage
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Zvuk
FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
PSU
Cooler Master G550M
Kućište
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
Monitor
GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
Miš & tastatura
Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Mobilni telefon
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Hrabar potez Motorole, videćemo hoće li uspeti "pogurati" brend.
Ako mu bude dobro padala cena biće dobra kupovina za domaće "nesvrstane" kupce (oni koji nisu za ovaj ili onaj brend i interesuju ih telefoni koje ne nosi svako).
Takvih je naravno prilično malo tako da ostaje da vidimo kakvu će imati prođu u svetu i kod nas.

Hrabar potez Motorole, videćemo hoće li uspeti "pogurati" brend.
Ako mu bude dobro padala cena biće dobra kupovina za domaće "nesvrstane" kupce (oni koji nisu za ovaj ili onaj brend i interesuju ih telefoni koje ne nosi svako).
Takvih je naravno prilično malo tako da ostaje da vidimo kakvu će imati prođu u svetu i kod nas.
Flegšip Motorolama nikako ne pada cena, bar je tako do sada bilo. Najbolja prilika za kupovinu je odmah po izlasku u promo periodu. Posle toga zabodu cenu koja po nekada padne na kratko na 10 % i to je to. Kod modela srednje i niže klase bude solidnih popusta

Naravno. Motorola na našem tržištu može da se nada nečemu samo u srednjem i nižem segmentu.
Verujem da sam jedini na forumu sa edge 50 ultra

Pregrevanje pr opterećenju, me zvuči divno.

Nikako. Mada mi Motorola i gejming nikako ne idu jedno sa drugim. Motorola mi se više čini da je orijentisana ka konzervativnim kupcima i ljudima srednje dobi (ako govorimo o višoj klasi).

Ćao, prodaja je trebala da počne 20.02. ali je iz razloga logistike pomeren za 25.02.
Za kupce kod operatera će biti i vrednih poklona.

Pristojna cena i solidni pokloni za 130k

Koji su pokloni?

Ja sam vam neko ko koristi Samsung već pa skoro 15god.
Čak sam i "jabuku" odbacio jer mi je Samsung zaista ne prevaziđen
Ali ovaj model Motorole me ozbiljno baca u razmišljanje
Želim da nastave u ovom pravcu sa ovakvim modelima i barem mene će imati za kupca sigurno
Pun pogodak što bi rekli best bay kupovina

Bravo Motorola posle Huawei-a koji je izgubio ozbiljan market share javlja se budući treći jak igrač na tržištu smart telefona
Da razmrda ovo učmalo tržište i ako Bog da dovede cene u normalu

Pojavio se Signature 16/512GB u poznatijim maloprodajnim lancima. Cena je 120.000 din, ali bez ikakvih poklona. Svi veći brendovi daju poklone prilikom početka prodaje, a i Motorola je ranije imala takvu praksu. Barem ovaj put nisu stavili nerazumno visoku početnu cenu, kao što se dešavalo sa prethodnim flagship modelima. Ispratila sam nedavno puštanje ovog modela u UK i tamo se kao poklon dobijaju Moto loop buds i Moto watch. Trenutna cena ovog modela je skoro ista na svim tržištima.

Da li bi bio mozda neki logičan upgade sa Samsunga S24 ultra na ovaj model? Kamere me tu prvenstveno zanimaju ili je ipak Samsung i dalje bolji?

Odgledas gore zakacen video i sve ce ti biti jasno

Ako mislis na video od ovog Indijca, nisam siguran koliko je relevantan. Benchmark test sam odgledao. Vaznije mi je misljenje nekog korisnika mada za sada iz prve ruke je tesko reci telefon samo sto je predstavljen.

Meni izgleda jako dobro. Ali ako se pregreva onda je to baš neprihvatljivo.

Motorola Signature mi je definitivno favorit od Motorole i ovaj telefon zaista deluje kao da su se konačno probudili

Međutim problem je cena, ne bi smeo da košta više od 660e..

Biće zanimljivo kada Signature 2 ili 3 dođu sa podrškom za GrapheneOS.

Ma da, u vreme kada višestruko reciklirani Samsung A serije od 512 GB košta preko 600 €, najbolji Motorolin flegšip bi valjda trebalo da košta manje, kako da ne.
Neki ljudi kao da ne mogu da ukapiraju da više ne živimo u 2019. godini, već u 2026, u postkovid/ratnim vremenima i globalnoj inflaciji.

Nazad
Vrh Dno