halkidiki2015
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2015
- Poena
- 235
FEDEX kod preuzimanja naplati tačan iznos PDV - 20% od porudžbine bez cene dostave.
Primetio sam da oporavak misicne mase I tetiva posl 35. godine ide veoma sporo I tesko 🙂 Bivsi sam prof. sportista I suplementafija mi nije strana, ali me buni sledece:
Koji protein (izolat) najmanje iritira zelidac I digestativni trakt uopste? Ja sam ranije koristio Dymatize iso100 I nisam imao problema. Jel su smisli li nesto bolje? Protein bih koristio sa vodom, zbog stomak a, u cilju sto brzeg opopravka posle aktivnosti. Konkretno fudbal, bajs i teretana u zavisnosti od godisnjeg doba. Kupovina kod nas. Ranije sam kupovao u radnji na P.
Hydrowhey (ON). Nebo i zemlja naspram bilo cega za stomak ali bas razlika.Primetio sam da oporavak misicne mase I tetiva posl 35. godine ide veoma sporo I tesko 🙂 Bivsi sam prof. sportista I suplementafija mi nije strana, ali me buni sledece:
Koji protein (izolat) najmanje iritira zelidac I digestativni trakt uopste? Ja sam ranije koristio Dymatize iso100 I nisam imao problema. Jel su smisli li nesto bolje? Protein bih koristio sa vodom, zbog stomak a, u cilju sto brzeg opopravka posle aktivnosti. Konkretno fudbal, bajs i teretana u zavisnosti od godisnjeg doba. Kupovina kod nas. Ranije sam kupovao u radnji na P.
Ovo nema kod nas?Hydrowhey (ON). Nebo i zemlja naspram bilo cega za stomak ali bas razlika.
Jeste i ISO100 odlican, bolji od drugih sto sam probao (nisam obican ON Whey) ali Hydrowhey je pitak kao pravi vocni sokovi.
Sada koristim MyProtein i iskreno.. ono kao da grebe stomak naspram 😉
HYdrowhey sam u Koreji i tokom treninga pio i lepo je isao, cak lakse od intraworkout mesavina (i komercijalnih i licno smucenih)! To ne bi ISO100 mogao.
Mada ja ne treniran ozbiljno... 5x5 strength. Meni licno glutamin znaci vise nego bilo sta drugo - ne znam zasto.
Ne znam da li sada ima, mislim da je Ogistra imao 🤔Ovo nema kod nas?
Nema ga nigde. A i porucio sam vec iso100. Videcu kada potrosim ovo da uzmem hydro, mozda se pojavi na stanju. Dobar predlog u svakom slucaju, ima bas dobre recenzije proizvod 👌🏾
Ovo nema kod nas?
Naručio sam nešto danas sa Fedex Priority, 14.5e poštarina sa kodom za popust. Dobio sam tracking broj, na sajtu Fedexa piše pod service FedEx International Priority.Da. I ja sam primetoo da je Fedex baš jako poskupeo. I taj Priority, koji valjda nije ni bio opcija ranije. Ne znam šta im to znači, a da se razlikuje od dosadasnjeg, osim po većoj ceni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari