Vuletaa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.02.2019
- Poena
- 115
P.S. kakva su druga i treća sezona? Gledao sam i to ali sam skroz zaboravio.
Za izbegavanje preostale 3 sezoneReprizirao je nakon 10godina. Prvi put kad sam je gledao nije mi ostavila neki utisak. Baš sam se prevario, serija je remek delo. Odlična gluma.![]()
P.S. kakva su druga i treća sezona? Gledao sam i to ali sam skroz zaboravio.
Nije to puno daleko od istine. Možda ne danas zbog sveopšte geo situacije i polarizacije u odnosima između dve zemlje koje deli Antlantik, ali kada su krizne situacije itekako se radi po ceo dan kao i ova naša "Mukica".The Diplomat
Meni je serija jako iritantna, prestao davno da pratim. Kao sto je neko pomenuo, radi 25h dnevno... ejjj, pa gde je ono uzivanje malo. Non stop neko jurenje, a ulazi kod ministara i gde sve i to u stranoj zemlji kao da je gazda. Pa ja kod moje komsike Mare gde cesto banem ne mogu bas tako. Hteli su oni umesto neke drame da naprave akciju i rezultat je... lose. Ja razumem da serija bide nerealna ali sa merom, a ovo je mnogo, ali mnogo, nerealno.
Ko voli i svidja mu se OK, njegov ukus a oni kojima ne legne a traze tu vrstu serija, House of cards, je za moj ukus koplje iznad, te preporuka ako nekoga zanima i nije gledao istu.
I samo da rezimiramo opet, "četvrta" sezona samo nosi naslov serije, ništa više od toga. Issa Lopez je arhitekta i zidar te serije koja se zapravo zove "Night Country". Dodavanje "true detective" je marketing.Za izbegavanje preostale 3 sezone
Skinuo prvih 6 epizoda, počeo da gledam 1. i posle 10 min. ugasio.A Knight of the Seven Kingdoms
6 epizoda po 30 min i opet toliko praznog hoda, pola ove epizode filler. Bas slabo...
1. sezona je blago rečeno, remek delo.^^
A da nikad nisi pogledao prvu sezonu niti čuo išta o njoj već da si pogledao prvo i samo tu sezonu (da su snimili samo nju na taj fazon) da li bi i dalje mislio da je ta treća loša i da je uopšte ne vredi gledati?
Od mene treća dobija plusčinu makar samo zbog one scene gde se Niki susreće sa Renčom iz prve sezone, i grade savezništvo protiv Varge.3, 4 i 5 su mi se toliko svidele da se više ni ne sećam o čemu se radi.
Ne znam zašto ali ova serija mi nije legla uopšte. Pogledao sam možda prvih 5 epizoda. Dobra je radnja ali kao da mi nešto fali. Svih pet epizoda u istom ritmu i istoj priči. Nakon 3 ili 4 dana zaboravio sam uopšte da sam krenuo da gledam seriju i nisam je nastavio.Gledam ponovo Mindhunter, na drugoj sam sezoni trenutno, izuzetno dobra serija, kako je sve snimljeno, produkcija, kamera, zvuk, gluma, sjajno!
![]()
Ja sam nekako izgurao dve sezone, krenuo treću, tu sam stao i nisam mogao više. Posebno mi bilo zanimljivo što su je svi hvalili, najbolja serija ikad itd... a ja se pitam kuda ide ovaj svet.Dugo sam se odupirao seriji La casa del papel, ali posto sam na poklon dobio jedan nalog Netflix-a odlucih da pogledam. Prvu sezonu sam nekako i sazvakao, ali druga? Pa to je tezak trash, pretvara se u neki mix prave sapunice Kasandre i pljackasa. Ne mogu ja ovo..Pritom ocena preko 8? Wtf!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari