Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Ja sam isto odgledao po preporukama i ja sam bio zadovoljan. Dobio vise nego sto sam ocekivao. Glavni glumac mi je ljigav ali takvi su mu svi filmovi koje je snimao u zivotu.

Naravno da ne malo (više) naivna ali sasvim korektna. Preporuka. Meni je inače glavna glumica bila iritantna ali takva je uloga (po ponašanju ali pogotovo sa forsiranjem štrokavosti, dok je lik kroz serijal 99% pozitivan)

Au,da.Strokavost
na max.

Užas ako išta kod žena ne podnosim to je štrokavost. Neće se to gledati 🤣

Ne zna gde udara,radi 25 sati,spava 15 min,kao neki nama poznati.😁

Aaa... lik diplomatkinje u seriji deluje štrokavo jer puno radi.
Sad vidim, glumica je iritantna, a uloga štrokava. 🤣

The Diplomat​

Meni je serija jako iritantna, prestao davno da pratim. Kao sto je neko pomenuo, radi 25h dnevno... ejjj, pa gde je ono uzivanje malo. Non stop neko jurenje, a ulazi kod ministara i gde sve i to u stranoj zemlji kao da je gazda. Pa ja kod moje komsike Mare gde cesto banem ne mogu bas tako. Hteli su oni umesto neke drame da naprave akciju i rezultat je... lose. Ja razumem da serija bide nerealna ali sa merom, a ovo je mnogo, ali mnogo, nerealno.
Ko voli i svidja mu se OK, njegov ukus a oni kojima ne legne a traze tu vrstu serija, House of cards, je za moj ukus koplje iznad, te preporuka ako nekoga zanima i nije gledao istu.

Napisao sam odmah da je takva uloga ali preterali su sa forsiranjem te crte. To je preterano i u Slow Horses ali Oldmanu nekako leži. U Diplomatu, žena, ambasadorka koja u svakoj sceni miriše svih pazuh da li može da prođe bez tuširanja. Pritom nije uopšte loša.
Kornjača ali dobra 🙂🙂🙂

(Što se same serije tiče rekoh da je malo (više) naivna ali ozbiljnost je danas veoma retka)

Postavljen prevod za šestu epizodu treće sezone serije “Teheran”.

Pogledajte prilog 528218

Uživajte!
Odlična serija i odličan tvoj prevod.
Žao mi je što nisi uradio za 1. sezonu, pa moram ovaj što sam skinuo da prepravljam, loš je.

Ne ide Diplomata. Posle četiri epizode je na mene ostavila utisak da je dosadna serija sa veoma sporom radnjom gde se ništa ne dešava.

U planu je da se danas počne gledati 1883.
Odlična serija.
Kad odgledaš 1883, uzmi da gledaš 1923, a na kraju i Yellowstone.

@RingeRaja hvala!
Znam, skinuo sam ga i ja.😉 Nažalost, većina ne zna koliko loš prevod može da oskrnavi utisak o filmu/seriji. To je prevodio neki @turab još 2020, a meni bilo mrsko da ga ponovo radim. Šteta, nije loša serija. Baš drži pažnju.😉

A Knight of the Seven Kingdoms - epizoda 5.

Brate... kakva epizoda.
Absolute Cinema!

A Knight of the Seven Kingdoms vredi da se gleda ili da se saceka lepo sudbina ?
Nesto mi se ne ponavlja GOT i razocarenje

Ovo što je izaslo trenutno je ok, a to kako ce završiti sumnjam da i Martin zna.

Smorio sam kad sam video da je GoT, ne zbog GoTa nego podsednika da čekam barem par sezona sa novim serijama i pogotovo onim koje imaju posle 5 epizoda 8.8 ocenu. Nadam se da ce se nastaviti dobro i da su se opametili.

Pa ne mogu da mrcvare X sezona s Dunk&Egg jer je prica zavrsena s njima.
House of the Dragon mrcvare i smaraju a i to je gotovo. 4S je previse za tu seriju.

Knight of Seven Kingdoms, epizode kratke, kome se dopao GoT, pitanje je da li će mu se dopasti i ovo, zato što ima malo više komičnih momenata. Na primer meni GoT nije legao i nisam ga nikad ni dovršio, sa druge strane ovo mi se dopada i čini mi se daleko bolje.

pola ove epizode filler. Bas slabo...
Ma šta ti je vidiš da je to epizoda za 9.8/10 na IMDB i 11/10 na Benchmark forumu 😂

A objektivno i serija i većina od ovih 5 epizoda su za 8 max.
Serija je zabavna, lagana bez previše komplikovanja i brda likova da pamtiš ko je kome ko ali da se ne lažemo i ne ložimo da je sad neki ultra-mega-giga kvalitet samo zato što eto nema tipičan imb*cilni nivo pisanja i dijaloga kao druge aktuelne serije.

Ovaj sad backstory staviti u pretposlednju epizodu sezone je naravno taktika za odugovlačenje. Oće to tako kad od kratke pričice hoćeš da napraviš 3.5 sata videa.

Ima li neki međustadijum između loš i remek-delo kinematigrafije?
Ne znam stvarno na kojim su drogama ljudi koji onako nečemu daju "savršeno bre" ocenu.

Inace ne moze se to zaključiti dok sve ne izbaci, nije prva serija koja ima ok start pa se kasnije pitaš sto si gledao do kraja.

Nema vise para HBO da snima kao pre,sada sezona od 8 epizoda po 30-45 minuta mac

Nazad
Vrh Dno