Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
11 meseci za 1din Net Premium. Originalna ponuda 10 meseci, ugovor istekao pre 5 dana. Zvali me da ponude, ja reko, ako može 11 odmah produžavam

Da li Sbb nije u stanju da resi problem titla na Disny channelu vec mesec dana. Na D3 radi normalno titl ,a na Eonu nema titla postali su katastrofa od operatera.

EON realno nije u nadležnosti SBB-a već United Group (United Cloud). SBB iznajmljuje na osnovu nekog ugovora

U poslovnici ili su te zvali? Jesi bio pod ugovorom ili si predao zahtev za raskid?
popunio kontakt formu na sajtu, istekao mi je ugovor pre pola godine. zamolio sam za 25%, reko ako i to dobijem da skacem do plafona, realno ne moraju nista da mi daju ali me pozvala neka radnica i kao moze 10 meseci za dinar, reko moze hvala.

Nisam uspeo na nadjem odgovor na ovo pitanje. Ne znam da li neko zna ili barem se pretpostavlja sta ce biti. Mi kao zgrada od 77 stanova imao samo SBB na koasijalnim kablovima. Nemamo optiku. Zarkovo/Beograd lokacija. Da li ce se to uskoro menjati i prelaziti automatski na optiku? Pitamo jer bismo kao zgrada voleli da se ne radi duplo busenje i dupli kablovi sada. Za optiku da nam izbuse sve duplo, ako ce se koasijalni kabl ukidati svakako ove godine? Posto yetel kao vlasnik SBB istovremeno ima ugovor sa MTS za opticke kablove....

Idealno i ako ima neki prodavac MTS koji bi se javio i pomogao da se ovo resi u korist zgrade, a da vec ima svoju proviziju za uvodjenje optije (razlog je estetika i da ne pravimo sumu kablova kad vec nismo do sada)...

To je problem i u mojoj zgradi. Ako sam dobro razumeo ti mislis da bi kroz postojece buzire u kojima je koaksijalac trebalo provuci opticki kabl. Ja nesto nisam siguran da je to moguce, odnosno moguce je, ali je veliko pitanje ko je od njih ( Yetel, MTS , A1 ) spreman da se zeza sa tim. Dalje, potrebno je dovuci i opticki kablo do zgrade. Onda i opticke kablove do svakog stana. Mnogo im je lakse da buse i kroz kanalice provlace kablove po zgradi. Odakle ti informacija da ce SBB ili Yetel ukidati koaksione kablove ove godine?

Poslednja izmena:
Nemam tu informaciju. Nego samo pitam da li neko zna? Plus je sad to sve mnogo jednostavnije jer MTS i Yetel jednostavno drze skoro sve? Pricam o tehnickom resenju.

Nema od toga ništa yettel sigurno neće ništa ulagati a i da vam dođe MTS ko što reče @DJmihailo idu lakšim putem. Yettel ne ukida kablovsku nego će u jednom momentu početi da koristi svoje rešenje za gledanje TV umesto EON platforme ko ju su iznajmili od UM.

Nema od toga ništa yettel sigurno neće ništa ulagati a i da vam dođe MTS ko što reče @DJmihailo idu lakšim putem. Yettel ne ukida kablovsku nego će u jednom momentu početi da koristi svoje rešenje za gledanje TV umesto EON platforme ko ju su iznajmili od UM.
Ja sam cuo da ce Yettel u periodu od 10 godina preci na optiku potpuno. Malo mi je cudno da im treba cela decenija za to, a za Eon i UG kanale su potpisali ugovor na 5 godina.

Ja sam cuo da ce Yettel u periodu od 10 godina preci na optiku potpuno. Malo mi je cudno da im treba cela decenija za to, a za Eon i UG kanale su potpisali ugovor na 5 godina.
E moj druže lako je njima da raskidaju ugovore i da se dogovaraju. To za 5 godina uopšte ne mora da znači.

Da li su oni to produzili trajanje "promo" perioda za dodatne arene starim premium paketima ili cekaju da pocnu f1 i motogp sezone pa da nam ugase?

Imam stari EON Full Duo paket za koji mi ističe ugovor u aprilu. Zvali su me pre neki dan na telefon i ponudili da 12 meseci nastavim da plaćam cenu trenutnog ugovora (4200din), a onda drugih 12 meseci da plaćam punu cenu za Premium (5000+din) što meni deluje jako loše. Da li trenutno postoji neka bolja ponuda i kako mogu da je dobijem? Pre 2 godine sam našao kontakt nekog agenta SBB ovde na forumu koji mi je sredio 12 meseci po 1 dinar, ali on više ne radi taj posao. Šta činiti? U zgradi postoji samo SBB infrastruktura, nemam opciju za druge provajdere.

Poslednja izmena:
Imam stari EON Full Duo paket za koji mi ističe ugovor u aprilu. Zvali su me pre neki dan na telefon i ponudili da 12 meseci nastavim da plaćam cenu trenutnog ugovora (4200din), a onda drugih 12 meseci da plaćam punu cenu za Premium (5000+din) što meni deluje jako loše. Da li trenutno postoji neka bolja ponuda i kako mogu da je dobijem? Pre 2 godine sam našao kontakt nekog agenta SBB ovde na forumu koji mi je sredio 12 meseci po 1 dinar, ali on više ne radi taj posao. Šta činiti? U zgradi postoji samo SBB infrastruktura, nemam opciju za druge provajdere.
To je loša ponuda. Na istom paketu za koji je istekao ugovor sam dobio 11m x 1d ostalo po 4.999
Prvo su mi nudili 10m
Ali sam bio spreman da pređem u a1

Kada sam kupovao stan jedini uslov je bio da ima tadašnji KDS (Novi Sad) koji je dok smo se uselili postao SBB. 14 godina kasnije i 13 godina godina zadovoljnog korišćenja (Ubee doplaćen čim se pojavio). Aneks istekao u septembru, ponuda za popust je bila uzaš u odnosu na pre, a nejveći problem: poslednjih godinu dana nisu sposobni da naprave da radi, menjali modeme, snimali, pratili... i dalje često mora isklj/uklj da bi radilo. Nemaju novi uređaj ni da prodaju.

Stanari neće da im se ruži zgrada, tako da od optike za sada ništa, A1 me ignoriše, a i ja njih 🙂, tako da je odluka pala da se proba Yettel 5G kućni internet, mobilni mi je oduvek Mobtel/Telenor/Yettel i radi super. Za F1 ću se već snaći.

p.s. mala anegdota, prijavim se za Yettel 5G kućni net, zovu da kažu da nemam uslove za optiku da li bi hteo SBB 🙂 još uvek nisu uvezali sisteme...

Nista ti nisu ponudili, trenutno daju 11 meseci po dinar.
Podnesi zahtev za raskid ugovora i zvace te da ponude nesto ali nemoj da pristajes na bilo sta ispod 11 meseci po dinar.
Podneo sam zahtev za raskid 09.02. danas sam dobio 11 meseci po dinar, ostavili su mi 5 slotova za aplikaciju i izboksovao sam besplatan dodatni eon uredjaj.

Mislim da ni oni sami ne znaju sta je na promociji kome. Na starom eon premium mi sve arene i svi filmski jos uvek rade. Jedino dizi ne radi sta god to bilo.

Ja presao na net tv basic, dobio eon smart uređaj, 10m po dinar. Ja zadovoljan

Jel ima neka mogucnost da se raskine preplatnicki ugovor i vrati oprema SBB-u pre otkaznog roka u 30 dana?Bio sam danas i drze se kao pijan plota da pre 22.03. ne mogu da vratim opremu iako i da hocu ne mogu da koristim SBB jer mu isekli kablove posto je nova instalacija od A1 prolazila tu gde i SBB ulazi.Kazu ne zanima nas , mozete traziti da vam se instalira ponovo(koji ce mi moj).

Nazad
Vrh Dno