Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, obzirom da mi je istekao ugovor s SBB-om odavno, a vise ni nemaju poslovnicu u Obrenovcu, da li mi neko moze potvrditi da li kad odem u poslovnicu da raskinem ugovor, treba da donesem nazad bokseve i rutere, ili moram da cekam 30 dana pa im vratio opremu. Vise ni ne zivim na toj lokaciji... Probao sam da saznam odgovor od SBB kontakt centra i preko chat-a ali nemam zivaca, nece da kazu osim da ce me neko zvati...

nazalost, moraces dva puta da ides ja sam makar morao.
Nisu hteli da prime opremu prvi put, posto onda posle ti mozes da kazes da nisi imao uslove da koristis josh 30 dana pa to da im ne platis.

Da li je SBB počeo instalaciju preko Yettel (MTS) infrastrukture? Mojoj sestri koja je na koax-u (stari paket 100Mbs sa prastarim D3 uređajem) je ponuđen novi ugovor sa brzinom 500Mbs. U zgradi nema SBB optike. Jel to izvodljivo?

Da li je SBB počeo instalaciju preko Yettel (MTS) infrastrukture? Mojoj sestri koja je na koax-u (stari paket 100Mbs sa prastarim D3 uređajem) je ponuđen novi ugovor sa brzinom 500Mbs. U zgradi nema SBB optike. Jel to izvodljivo?
Moguće je. Toliko i nude na koaksijalnom kablu 500/60

Ima li nacina kako resetovati IP adresu? Imam cgnat. Iskljucivanje iz struje ne resava problem. Ne mogu da pristupim bitnim sajtovima a korisnicka sluzba kaze kupite staticku. 🤣

ima tema za CGNAT u podforumu za mreže

Trenutno imam D3 uređaj u jednoj sobi i mini uređaj u drugoj. Ako pređem na Net Tv Basic koje bi uređaje dobio, cenim da bi bio EON smart box u jednoj sobi, a u drugoj? Da li se doplaćuje za drugi uređaj?

Čak i da ugase SBB.rs kao domen, ne postoji jedan jedini razlog da ugase mail adrese.
Prosto mi je neverovatno da neko donese takvu odluku.
Ne koristim njihove mail adrese, ali svejedno...
to nije tacno, treba domen da bi funkcionisao imejl, treba onaj MX zapis u DNS-u.

mislio je domen kao sajt. tako sam ja razumeo

Tesko da ce ti oduzeti dodatni d3mini box jer ga vec imas i koristis kao stari korisnik, ali na to pitanje jedino provajder moze da ti odgovori.

Tu nemam smart tv. Koje su mi mogućnosti? mogu li da zadržim i mini d3?
može se od svakog "glupog" TV za relativno jeftine iznose, napraviti "pametan" TV. Nekim android TV stikom, streamerom ili boxom na kome provereno (dobro) radi eon smart TV aplikacija.

Ističe mi ugovor sredinom marta, zvali me tel i nude 10 meseci za dinar (prvo su nudili 6) otišao do poslovnice ocekivajuci bar 12 meseci kad ona isto kaže 6 meseci nema šanse više. Prihvatio sam 10 meseci za dinar, ide zamena d3 mini uređaja za eon smart box. Klinac vec ima xiaomi stick i eon smart aplikaciju koja odlično radi. Pitao sam podršku za eon smart box i xiomi stick kažu da ce raditi u isto vreme. Moji dole u prizemlju gledaju na d3 mini
Mislim da sam odlično prošao prosek izađe 2390 a sad plaćam 3500. Zadržao bi d3 stari uređaj v20 koji odlično funkcioniše a vratio jedan d3 mini za smart box

Ja se razmišljam da tražim i brži internet (za taj paket je 300) pored određenog broja meseci za dinar, za produženje ugovora. Da li neko ima iskustva sa traženjem veće brzine?

Ističe mi ugovor sredinom marta, zvali me tel i nude 10 meseci za dinar (prvo su nudili 6) otišao do poslovnice ocekivajuci bar 12 meseci kad ona isto kaže 6 meseci nema šanse više. Prihvatio sam 10 meseci za dinar, ide zamena d3 mini uređaja za eon smart box. Klinac vec ima xiaomi stick i eon smart aplikaciju koja odlično radi. Pitao sam podršku za eon smart box i xiomi stick kažu da ce raditi u isto vreme. Moji dole u prizemlju gledaju na d3 mini
Mislim da sam odlično prošao prosek izađe 2390 a sad plaćam 3500. Zadržao bi d3 stari uređaj v20 koji odlično funkcioniše a vratio jedan d3 mini za smart box
Koji stick koristi?

Пре недељу дана сам разговарао са неком тетом из СББ-а и нисам добио ништа више од 6 месеци за динар и 18 месеци редовна цена за Премијум пакет, иако сам изричито тражио 12 месеци за динар или одлазим код другог провајдера, нико ме више није ни звао од тада. Мислим да неће више бити понуда 12 месеци по динар, тако да размислите шта вам је минимум за останак.
Mene se juče zvali, i nudili 12 meseci 50%, 12 meseci full. Ja sam im rekao 12 meseci po 1din, 12 full i odmah potpisujem, jer je A1 konkurencija i imaju jeftiniju ponudu. Takođe, napomenuo da su mi komšije takođe dobile po 12 meseci po 1din, a što bih ja bio izuzetak.

Pozdrav.Kakva je je sada situacija sa prelaskom (tačnije povratkom) iz Yettela u SBB. Prvenstveno zbog Eon boxa. Daju li neki popust uopšte, pošto su sad pod istim vlasnikom?

Pozdrav.Kakva je je sada situacija sa prelaskom (tačnije povratkom) iz Yettela u SBB. Prvenstveno zbog Eon boxa. Daju li neki popust uopšte, pošto su sad pod istim vlasnikom?
Sve to ok ali pitanje šta će biti i sa samim eonom, iskreno ne verujem da će yettel plaćati to doveka. Treba sada biti obazriv sa te strane.

Сестра је данас продужила уговор за NET TV Basic, није се нешто прославила са условима (6 месеци упола цене), EON опрема и пакети су актуелни и даље, добила је нови EON бокс, проверићу ових дана који тип. Што дуже потраје то боље.

Пише у СББ апликацији за бокс EON SDSTB02 16 GB, па можда неко зна који је модел.

Nazad
Vrh Dno