Moguće je. Toliko i nude na koaksijalnom kablu 500/60Da li je SBB počeo instalaciju preko Yettel (MTS) infrastrukture? Mojoj sestri koja je na koax-u (stari paket 100Mbs sa prastarim D3 uređajem) je ponuđen novi ugovor sa brzinom 500Mbs. U zgradi nema SBB optike. Jel to izvodljivo?
Moguće je. Toliko i nude na koaksijalnom kablu 500/60
Ima li nacina kako resetovati IP adresu? Imam cgnat. Iskljucivanje iz struje ne resava problem. Ne mogu da pristupim bitnim sajtovima a korisnicka sluzba kaze kupite staticku. 🤣
Ma imam i vpn, mogu i mobilni net da pustim ali ako placam premium paket kriminalno je da mi traze da doplatim staticku adresu za osnovno koriscenje interneta.Проблем се потенцијално решава у овој теми. 🙂
to nije tacno, treba domen da bi funkcionisao imejl, treba onaj MX zapis u DNS-u.Čak i da ugase SBB.rs kao domen, ne postoji jedan jedini razlog da ugase mail adrese.
Prosto mi je neverovatno da neko donese takvu odluku.
Ne koristim njihove mail adrese, ali svejedno...
to nije tacno, treba domen da bi funkcionisao imejl, treba onaj MX zapis u DNS-u.
Tu nemam smart tv. Koje su mi mogućnosti? mogu li da zadržim i mini d3?A u drugoj smart TV aplikacija, bez doplate.
može se od svakog "glupog" TV za relativno jeftine iznose, napraviti "pametan" TV. Nekim android TV stikom, streamerom ili boxom na kome provereno (dobro) radi eon smart TV aplikacija.Tu nemam smart tv. Koje su mi mogućnosti? mogu li da zadržim i mini d3?
Ja sam pri obnovi ugovora zadrzao i EON Box i D3 V2 na drugom TVu po istoj ceni novog paketa, ako ti to nesto znaci.Tu nemam smart tv. Koje su mi mogućnosti? mogu li da zadržim i mini d3?
Super, to je i logično, glupo da prave problem oko opreme koju će i onako da bace...Ja sam pri obnovi ugovora zadrzao i EON Box i D3 V2 na drugom TVu po istoj ceni novog paketa, ako ti to nesto znaci.
Koji stick koristi?Ističe mi ugovor sredinom marta, zvali me tel i nude 10 meseci za dinar (prvo su nudili 6) otišao do poslovnice ocekivajuci bar 12 meseci kad ona isto kaže 6 meseci nema šanse više. Prihvatio sam 10 meseci za dinar, ide zamena d3 mini uređaja za eon smart box. Klinac vec ima xiaomi stick i eon smart aplikaciju koja odlično radi. Pitao sam podršku za eon smart box i xiomi stick kažu da ce raditi u isto vreme. Moji dole u prizemlju gledaju na d3 mini
Mislim da sam odlično prošao prosek izađe 2390 a sad plaćam 3500. Zadržao bi d3 stari uređaj v20 koji odlično funkcioniše a vratio jedan d3 mini za smart box
Mene se juče zvali, i nudili 12 meseci 50%, 12 meseci full. Ja sam im rekao 12 meseci po 1din, 12 full i odmah potpisujem, jer je A1 konkurencija i imaju jeftiniju ponudu. Takođe, napomenuo da su mi komšije takođe dobile po 12 meseci po 1din, a što bih ja bio izuzetak.Пре недељу дана сам разговарао са неком тетом из СББ-а и нисам добио ништа више од 6 месеци за динар и 18 месеци редовна цена за Премијум пакет, иако сам изричито тражио 12 месеци за динар или одлазим код другог провајдера, нико ме више није ни звао од тада. Мислим да неће више бити понуда 12 месеци по динар, тако да размислите шта вам је минимум за останак.
Пише - ћомин стик.Koji stick koristi?
Sve to ok ali pitanje šta će biti i sa samim eonom, iskreno ne verujem da će yettel plaćati to doveka. Treba sada biti obazriv sa te strane.Pozdrav.Kakva je je sada situacija sa prelaskom (tačnije povratkom) iz Yettela u SBB. Prvenstveno zbog Eon boxa. Daju li neki popust uopšte, pošto su sad pod istim vlasnikom?
Izvini nisam razumeo šta je ok? Daju li popust ili ne?Sve to ok ali pitanje šta će biti i sa samim eonom, iskreno ne verujem da će yettel plaćati to doveka. Treba sada biti obazriv sa te strane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari