Pa to je bas lose...Global Eu.Rekao bih jedno 3-4h sot otprilike.
Pa to je bas lose...Global Eu.Rekao bih jedno 3-4h sot otprilike.
Promeni se u garanciji i nema problema.Ima po oglasima oko 550e stari max pola godine i garancija je 2 god
Usput, baterija je losa,brZo ide BH dole
Nema ga u prodaji, tacno je... Mozda da vidis preko operatera.Planiram novi telefon pa razmisljam o Xiaomi 15. Hocu kompaktniji flagship telefon. Da li vredi cekati Xiaomi 17?
I jel moguce da 15 nema vise u prodaji (gledao sam zvanicni sajt za srbiju)? Kupio bih nov sa garancijom jer retko menjam telefone.
Battery health: 99%Ima po oglasima oko 550e stari max pola godine i garancija je 2 god
Usput, baterija je losa,brZo ide BH dole
Koliko vidim ugrubo baterija ti drzi min 2 dana,ili gresimBattery health: 99%
Cycles: 121
Manufacture date: Dec 2024
First use: Jun 2025
Meni ovo ne deluje loše.
Na koji nacin si dobio ove podatke?Battery health: 99%
Cycles: 121
Manufacture date: Dec 2024
First use: Jun 2025
Meni ovo ne deluje loše.
Odakle ti da na Iphone i Samsungu spada tek posle godinu dana?Koliko vidim ugrubo baterija ti drzi min 2 dana,ili gresim
Ako je tako svaka cast!
Pa da, na Iphonu ili Samsungu BH pocinje da spada tek posle godinu dana
Vrv je to cena brzog punjenja ...
Odakle?Odakle ti da na Iphone i Samsungu spada tek posle godinu dana?
da li stvarno veruješ u te brojke koje oni prikazuju? 🤣Odakle?
Video sam na Iphonu 16, skoro godinu posle dana Bh je bio 100
Nemoguce, naravno.Degradila je dobro ta baterija posle godinu dana.Odakle?
Video sam na Iphonu 16, skoro godinu posle dana Bh je bio 100
ima, sa 14u i 15u sam pričao iz lifta u zgradi bez problema i nisam gubio internet dok mi se sa s23u redovno prekidala mreža.Da li ovaj telefon zaista poseduje bolji prijem signala mobilne mreze u odnosu na druge telefone? Da dam poredjenje. Sestra ima Note 13, ja S25 FE. Kod nje signal 2-3 crtice, kod mene 1-2. Na prvu loptu deluje da Note 13 ima bolji prijem signala, ali kad instaliras Net Monster vidi se da je prijem signala apsolutno isti samo Xiaomi to predstavlja kao prividno jaci signal.
Isto se ponaša.ima, sa 14u i 15u sam pričao iz lifta u zgradi bez problema i nisam gubio internet dok mi se sa s23u redovno prekidala mreža.
isto tako pozivanje vrata garaže, iz garaže, sa Xiaomijem sam mogao, sa Samsungom ne.
e sad to je s23u, ne znam kako se s25u ponaša.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari