Valjda na kraju racuna (sa sve popustima, vaucerima itd) samo udari -20%Jel se sabiraju popusti (ako vec imam 20% vaucer, preko OTP je dodatnih 20%)?
Da. Bila je prva kupovina prvi popust + OTP drugi popust. Možeš i da simuliraš i da proveriš.Jel se sabiraju popusti (ako vec imam 20% vaucer, preko OTP je dodatnih 20%)?
Pre 2 dana mi doneo AKS. Nisam znao da je Transfera i sa njima u dilu.Da li transfera pakete uvek salje preko poste ?
za sad na spisku ono sto se ne kupuje:To se ne kupuje
I mene interesuje ovo!Uzimao neko mozda soundbar Camiku?
Da, zato meni nude 1700 din na cc . Ma neka hvala, neka pilićare nekoga drugog. I to još dobije na paypal.USA ima zanimljivi povrat kredita...
Jezicka barijera, mozes i dalje da dobijes korekciju ali trenutno nije jeftinije nego sto je bilo, pa da se pohvale kako su ti vec uradili korekcije na to; koliko znam tako je pisalo oduvek, nego si mozda tek sad obratio paznju..Za predmete gde sam vrsio korekciju cene, pise: Sledeci proizvod je vec vracen
Da li to znaci da se korekcija cene po predmetu moze izvrsiti samo jednom?
Ranije znam da sam mogao u tih 30 dana da vrsim korekciju cene sve dok je bude imalo..
Za 66W ne, ali ovaj model isporucuje pravih 45W koje Honor prepoznaje i generalno ga brzo napuni.Je l ima neko preporuku za neki krsten punjac od 66w za Honor telefon a da se moze naci na temu?
Ja uzeo sa Alija za Honor 400, od 66w, mada za malo vise para imas u ePlanetiIsprobacu onda njega, jer moj punjac od 33w uopste ne prepoznaje i jako sporo puni.
Koji si uzeo sa Alija?Ja uzeo sa Alija za Honor 400, od 66w, mada za malo vise para imas u ePlaneti
Ladno imaš Codegen Briza kućište još uvek, legendarno sa ručkama 😍Danas stigao Magcubic L018 Led projector. Na kratko sam ga testirao. Fabricki zapakovan. Folija preko kutije. Iznenadjen sam kvalitetom izrade. Daljinski onako moze da prodje. Zvuk me oduvao. Nije toliko glasan, da kazemo dovoljan ali tako cist bez ikakvih distorzija na maksimumu. To nisam ocekivao. Sam projector je dovoljno svetao za mracne prostorije. Za preko dana ne. Na standard nije bucan, ali promenom moda za veci brightness postaje bucniji. Nepotrebna opcija jer se ne dobija mnogo na svetlini a projector postaje bucniji. Ocekivano zbog 1GB rama sistem nije tako fluidan.
Probao samo youtube, ocekivano 4k nikako ne pusta, 2k uz seckanje dok 1080p radi odlicno. Nisam bas zadovoljan ostrinom mislim da moze to jos bolje i samim podesavanjima ima tu jos neke sitnice da sredim. Moguce je takodje uci u skrivena fabricka podesavanja preko Everything Launchera i uraditi jos neka podesavanja (korekcija gamme, brightnessa...). Ostaje mi da ga testiram uz Xiaomi Mi Box S. Nadam se da hdmi input lag nece biti toliko izrazen... Jer mi je namera da projector koristim uz Mi Box S. Kako je L018 kupljen uglavnom od zaostalog credita (claim credit) i kupona (2000din iz qqqq promocije) ja sam zadovoljan kupovinom.
Pogledajte prilog 527602
Pogledajte prilog 527603
Pogledajte prilog 527604
Pogledajte prilog 527605
Pogledajte prilog 527606
Pogledajte prilog 527607
Pogledajte prilog 527608
Pogledajte prilog 527609
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari