Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
samo 2 zamerke! Zvono telefona je tise nego na prethodnim modelima (na max) kao i zvuk sagovornika u slusalici (svuda sam drzao na polovini sada na 3/4 od max jacine). Ostalo je ekstra!
Evo ja uzeo ženi 17 posle 14. Nit je tih, nit se slabije čuje od 14. Ali vidim da si pisao da je taj tvoj nešto "softverski dorađivan" pa možda ima veze sa tim ili je feler. Odličan vanila model u svakom pogledu inače.

Vidim da ste pricali da je izuzetno hladan telefon dok ste prebacivali podatke. E pa ja tu hladnocu uopste nisam osetio, tek nesto mozda malo manje u odnosu na 13 mini sa kojeg se prebacivao na 17 Pro.

Koliko se pricalo, ja sam ocekivao da je to hladno ili jedva mlako u nekih 35 stepeni kao temperatura coveka, ali ono je bas bilo vruce. 200GB se prebacivalo.

Onda ne uzimam 17 jer ja imam oko 2TB podataka pa da ne bi izgoreo zajedno sa telefonom 🤣 🤣 🤣

Jutros rano instalirao apdejt na 26.2.1 oko 10 GB, kod tog skidanja i instaliranja obična temperatura. Nije bilo grejanja. 17 pro.

Ne radi edit, inače imam srpski ćirilicu i latinicu. A reči sa č ć đ... ispravi sam ako ne unesem kvačice tj long press na slovo pa da se pojavi. Firefox.

Kolika vam je brzina 5g na japancima?
Meni jedva 50-60mbps, 4g je oko 130, yettel

moja greska, a1 sam nego ulazio u yettel banku minut pre pisanja pa pobrkao… Devojka takodje u a1 na 15pro 568mbps
Nije mi bitno sve dok ne gubi signal, ali eto to je pretpostavljam mana japancu?

Ja imam 16e iz a1 i meni je brzina 4g slicna kao tvoja na 5g - oko 50-60 mps, danas sam bas merio...tako da mozda nije do tvog uredjaja vec do mreze...

17 pro japanac
Yettel 20 paket
130mbps 5G
120mbps 4G
Zenin 16 obican, sim kartica u njemu
A1, ne znam koji paket
Slični rezultati za nijansu i manji

Vala ja sam prebacivala 200 giga sa 16PM na 17PM i sve vreme je bio hladan,dok je 16 bio vruc prilicno.

Ipak radi normalno u kasne sate
IMG_4571.png

A1 ima jadan upload u BG, postavljao sam rezultate u 5G temi gde su rezultati, taj 61Mbps je san snova na A1 u BG. Down je bolji, ali upload jedva radi, ne može se nazvati ni 3G.

Istyle, jedino jos pro mobi da odgovri, mada nije ni potrebno vise
IMG_4576.jpeg

Za gospođu, kaže savršena veličina posle 13pm 🤔.

Prilozi

• IMG_0230.jpeg
    IMG_0230.jpeg
    169.1 KB · Pregleda: 151
  • IMG_0229.jpeg
    IMG_0229.jpeg
    20.2 KB · Pregleda: 152
IMG_2674.jpeg Verujem da je bilo ranije objašnjeno sve u temi i pardoniram što nemam vremena da pročešljam temu i ne želim da googlam jer ovde ima ljudi koji su skroz okej i fini pa mi je draže da mi oni odgovore kad budu mogli nego Google.
Koja je razlika između esim i klasične verzije? Gubim nešto, dobijam ili isti rac sve to jer se cene razlikuju...?
Samo zbog dušmana bih uzeo orange pro, ne najeli se.
Hvala svima unapred.

Baterija je za mrvu veća na eSIM modelu.

Za šta traži ovu doplatu?

Esim ima veću bateriju i to je glavna razlika. Podjednako rade kod nas.

Za izuzetno očuvan grafit sivi 13 Pro Max, 256 gb.
Čudi me što je baterija veća a jeftiniji je.
Doduše, naš narod, pa i ja lično više volim klasičnu sim karticu.

USA modeli su jeftiniji

jeftiniji, a bolji
Daaa, moraću da se raspitam u mts kako ide oko esim kartice.
Dođe mi da pljunem 800€ za cigansku narandžastu. Ružan telefon u pm. 😆
I dalje mi nejasno što je jeftiniji a bolji ali dobro.

P.S. Na stranu što je meni subjektivno najlepši Sage 17 ali realno gledano osnovni beli iPhone 17 je nenadmašan po estetici. Vanvremenski prelep.
Apsolutno prelep telefon.

Nazad
Vrh Dno