Diablo 2
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.11.2013
- Poena
- 275
Nisam znao za ovo. Meni je FaceTime možda i najjača i najbolja stvar kod iPhonea.Isto je i za telefona iz Emirata. Tamo nemaju Facetime. Izvan zemlje, Facetime funkcioniše.
Nisam znao za ovo. Meni je FaceTime možda i najjača i najbolja stvar kod iPhonea.Isto je i za telefona iz Emirata. Tamo nemaju Facetime. Izvan zemlje, Facetime funkcioniše.
Koristi iOS fabričku tastaturu. Najlepša je. 🤮Koristim swiftkey kao tastaturu. U viber-u kada kucam poruku, cini mi se da se nekada cuju zvukovi tastature, nekada ne, tj, kao neka slova se cuju, neka ne. Kako resiti da tastatura bude potpuno necujna. U opcijama sam iskljucio tonove tastature, ali uzalud.
Jesi li probao da ugasiš ton tastature i pod Settings/Sounds & Haptics/Keyboard Feedback/Sound?Koristim swiftkey kao tastaturu. U viber-u kada kucam poruku, cini mi se da se nekada cuju zvukovi tastature, nekada ne, tj, kao neka slova se cuju, neka ne. Kako resiti da tastatura bude potpuno necujna. U opcijama sam iskljucio tonove tastature, ali uzalud.
Iskljuceno, vec rekoh, inace isto kao i ti jos na starom OS.Jesi li probao da ugasiš ton tastature i pod Settings/Sounds & Haptics/Keyboard Feedback/Sound?
Verovatno nisi isključio zvuk u podešavanju SwiftKey tastature. I mene nerviralo što se zvuk nikad čuje preglasno a nekad tiho i onda sam isključio skroz zvuk.Iskljuceno, vec rekoh, inace isto kao i ti jos na starom OS.
Samo Kina. A pritom je ovaj moj esim za Japansko trziste.Šta vam piše na telefonima (kutijama) da je country of origin?
Slažem se za zvuk sagovornika u slušalici. Samsung i huawei se mnogo jače i bolje čuju.samo 2 zamerke! Zvono telefona je tise nego na prethodnim modelima (na max) kao i zvuk sagovornika u slusalici (svuda sam drzao na polovini sada na 3/4 od max jacine). Ostalo je ekstra!
Hvala lepo!Neka te služi u zdravlju. ❤️
Ta tamno plava je ubedljivo najslabija kod kupaca na tržištu ali je jako gospodska i nenametljiva.
+1Ta tamno plava je ubedljivo najslabija kod kupaca na tržištu ali je jako gospodska i nenametljiva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari