Nudi li se nesto interesantno za prelazak za drugog operateta (mts) na Yettel?
Ranije su i u poslovnicama novim korisnicima po automatizmu nudili Mobile pakete sa 50% popusta, bez potrebe prelaska na pripejd kao međukoraka. Ipak, sve je to sad upitno, pošto neki javljaju da nisu dobili ni tu ponudu nakon prelaska na pripejd.Samo u formi prelaska na prepaid pa da biraš bilo koju tarifu na -50%.
Biće da su pooštrili kriterijume, što i ima smisla, kad se uzme u obzir da je prošla praznična gužva sa isticanjem ugovornih obaveza. Neko je to već zapravo napisao negde i to mi je najsmislenije objašnjenje.Meni su rekli da ogodnost 12x1din, 12x50% moze samo za L i XL pakete
nastavak sage...Pogledajte prilog 526798
Pogledajte prilog 526799
kakvi mufljuzi, ne mogu da verujem...
uvedu 5G koji ne moze da koristi pola korisnika (jer Samsung), zatim i taj 4G koji nam je ostao ogranice na 100 mbps.
pa ovo samo pored naseg Ratela, koji uvek glumi fikus, moze ovako da radi ko sta hoce.
Bilo bi super da nas sad ogranice na 2G mrezu, da bi imali bolju pokrivenost, pa lepo da izvadim 3310 iz fioke i zmijice, evo me!

Meni su bukvalno prestali da odgovaraju, sramota jedna ogromna. Vrte jednu istu pricu, pritom jako kontradiktornu. Ja im tražio da pokažu deo ugovora u kom sam ja pristao da imam ograničeni brzinu. Odgovor je da imam maksimalnu 4G brzinu, sto naravno nije tačno. Tražio sam da mi objasne termin standardni parametri, naravno ništa. Pilićari najgori mogući.nastavak sage...
Piši Bookmate podršci, oni će ti rešiti to za koji dan...Neko je u temi nazad pominjao problem sa Bookmate app. Isti problem imam, na telefonu mi je registrovana a na tabletu nema šanse. Piše da treba da se doda mejl kako bi se ulogovao. Ja na telefonu kada pokušam da dodam mejl u polju gde se kreira šifra i potvrđuje šta god da upišem piše mi "wrong password"!
Uopšte mi nije jasno kako je wrong password koji još nisam kreirao 😀 Ne znam jel se nekome slična stvar dešavala? Probao sam sve moguće kombinacije dodavanja i drugi mejl i druge šifra - ništa 🙁 Uopšte mi se ne zove podrška jer sumnjam da imaju pojma....
Imao isti problem danas, ja to ne koristim na mom telefonu vec supruga.Neko je u temi nazad pominjao problem sa Bookmate app. Isti problem imam, na telefonu mi je registrovana a na tabletu nema šanse. Piše da treba da se doda mejl kako bi se ulogovao. Ja na telefonu kada pokušam da dodam mejl u polju gde se kreira šifra i potvrđuje šta god da upišem piše mi "wrong password"!
Uopšte mi nije jasno kako je wrong password koji još nisam kreirao 😀 Ne znam jel se nekome slična stvar dešavala? Probao sam sve moguće kombinacije dodavanja i drugi mejl i druge šifra - ništa 🙁 Uopšte mi se ne zove podrška jer sumnjam da imaju pojma....
Na sajtu ne postoji paket Yettel extra + ?Da nije A1 placali bi jos skuplje nego sada, a koliko Yettel mrzi A1 ne krije se uopste vise. 😂
Postoji kao specijalna ponuda za one koji su na prepaid-u jako dugo da pređu na postpaid. U njemu se i dalje prenose gigabajti u naredni mesec. Međutim, novo je za mene da postoji mogućnost da se dobije ako se prenese broj iz A1 u Yettel, ako je verovati tom reklamnom oglasu.Na sajtu ne postoji paket Yettel extra + ?
A na slici znak kao ko pređe iz Yetel u A1 🤐
Ovaj se predstavlja kao agent prodaje, pa sad, da li je stvarno ili se neko zeza, teško je utvrditi bez provere, hahah. Na istoj IG stranici svima nudi Yettel 30 po ceni od 1.499 dinara, Yettel 100 po ceni od 1.499 dinara, a Mobile M po ceni od 2.499 dinara. To je objava od pre tri dana, a ova strogo za korisnike A1 sa Extra+ za 999 i Mobile M za 1.999 je od juče.Međutim, novo je za mene da postoji mogućnost da se dobije ako se prenese broj iz A1 u Yettel, ako je verovati tom reklamnom oglasu.
Često se ponavlja to pitanje, ali bukvalno nema iskustava. Neka logika bi bila da nema razlike u odnosu na ono što nude kod zahteva za prelazak na pripejd u okviru mreže, ali sve je to sad upitno, pošto su poslednjih dana manje darežljvi, čak i za prelaske u A1.Kakva su iskustva sa zahtevom prelaska u MTS, sta nude iz yettela?
Imao sam isti problem.Neko je u temi nazad pominjao problem sa Bookmate app. Isti problem imam, na telefonu mi je registrovana a na tabletu nema šanse. Piše da treba da se doda mejl kako bi se ulogovao. Ja na telefonu kada pokušam da dodam mejl u polju gde se kreira šifra i potvrđuje šta god da upišem piše mi "wrong password"!
Vazi ova ponuda u februaru za prenos broja iz bilo koje mreze, direktno na neki od ova 2 paketa, bez prenosa prvo na pripejd pa posle na postpejd.Postoji kao specijalna ponuda za one koji su na prepaid-u jako dugo da pređu na postpaid. U njemu se i dalje prenose gigabajti u naredni mesec. Međutim, novo je za mene da postoji mogućnost da se dobije ako se prenese broj iz A1 u Yettel, ako je verovati tom reklamnom oglasu.
A jel vazi i za one kojima je istekao ugovor 😉Vazi ova ponuda u februaru za prenos broja iz bilo koje mreze, direktno na neki od ova 2 paketa, bez prenosa prvo na pripejd pa posle na postpejd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari