Sam zum od 100x sam koristio maximum 10x puta iz cistog zezanja i realno je nepotreban, ali veca baterija itekako. Plus sto ukidaju stvari kao sto je osakacenja olovka znog par centi veceg profita je tek jajarski. Nista novo nisu donel zadnjih 4-5 godina osim da su napravili da premium urejaj izgleda kao sapun A serija od 300e.Ako konkurencija/Apple/ ima bolji telefon ,lako se predje.Izmedju Iphonea i Ultre prevagnula je Ultra samo zbog zuuma.
Kad bi izbacili S24U sa brzim punjenjem, malo vecom baterijom i boljim kamera hardverom, mislim da bi to bilo blizu savrsenstva.
I šta onda godinu posle te da izbace, a da ujedno i opravdaju kupovinu tog narednog uređaja ? Teška priča, ovo što si naveo, ima da implementiraju kroz naredne 5 godine i to će eto svake godine biti kao neki upgrejd, a u međuvremenu će nešto i da zakinu, pa ćemo opet da čekamo to i tako u krug. Realno, danas su telefoni skoro pa isti, a o kupovini odlučuješ na konto toga gde imaš najmanje kompromisa. Meni OS / UI ne igra neku ulogu i to recimo ne posmatram kada analiziram uređaj pre kupovine, jer izmenjao sam od low enda do high end telefona, i kad namestim sve što treba prvih par dana, posle iskreno i ne primećujem više te neke specifičnosti po kojima se razlikuju, ali zato, npr, godinama mi je bilo muka svaki put kada je trebalo da prenosim fajlove sa Iphona na Windows, pa sam pored Iphona uvek nosio neki andorid flegšip. Videćemo šta bude 26u donela, ali svakako u opticaju je sve, fanbojisam je ono što im omgućava da nas j.. da izvinEte.Pa tog koncepta su trebali da se drze...ovaj dizajn,baterija 6000-6500,kamere 3x i 5x jos vece i bolje senzore i glavna naravno 1inch neki da se ubaci,punjenje 70-80w i to je to.😅😆
I šta onda godinu posle te da izbace, a da ujedno i opravdaju kupovinu tog narednog uređaja ? Teška priča, ovo što si naveo, ima da implementiraju kroz naredne 5 godine i to će eto svake godine biti kao neki upgrejd, a u međuvremenu će nešto i da zakinu, pa ćemo opet da čekamo to i tako u krug. Realno, danas su telefoni skoro pa isti, a o kupovini odlučuješ na konto toga gde imaš najmanje kompromisa. Meni OS / UI ne igra neku ulogu i to recimo ne posmatram kada analiziram uređaj pre kupovine, jer izmenjao sam od low enda do high end telefona, i kad namestim sve što treba prvih par dana, posle iskreno i ne primećujem više te neke specifičnosti po kojima se razlikuju, ali zato, npr, godinama mi je bilo muka svaki put kada je trebalo da prenosim fajlove sa Iphona na Windows, pa sam pored Iphona uvek nosio neki andorid flegšip. Videćemo šta bude 26u donela, ali svakako u opticaju je sve, fanbojisam je ono što im omgućava da nas j.. da izvinEte.
NećeHoce li uopste da izadje taj S26U?
Evo jedan zanimljiv video.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari