Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Moze link ka onom flashsale01 izboru.
Ne mogu da nadjem, neko je vec postavljao.
Izadje izbor svih dostupnih artikala.

Moze link ka onom flashsale01 izboru.
Ne mogu da nadjem, neko je vec postavljao.
Izadje izbor svih dostupnih artikala.
Imaš u postu #6588 nekoliko direktnih linkova, a u postu #6592 bi trebalo da je taj "glavni" link 🙂 Isprobaj da li funkcionišu, ja uglavnom idem preko reklama sa FB/Instagrama...

• Like
Reagovanja: s5p
Na vise mesta sam procitao da se kod "qqqq" promocije, i na kraju za glavnu nagradu trazi order od 1000+
Kod mene je svaki dan za kupone i ostale manje nagrade isto bio min order od 1000+

Medutim, danas na zadnjem polju, za ultimativnu nagradu mi sada stoji 8000+ min order?

...zbog cega je to tako? Mozda zavisi od izabrane "fee nagrade" ?

Pogledajte prilog 526833
kod mene su podigli na 8000 nakon sto sam napravio vise naloga i svuda aktivirao qqqq

To je diskriminacija, mozda covek ima petoro dece ili tako nesto....

• Like
To je taj kod, ali ti je ukinuta normalna promocija, i dobio si tu budjavu.
I meni je bila ukinuta, pa su vratili posle par meseci na neko kratko vreme, i onda ponovo ukinuli, tako da opet imam isto sto i ti.

Ja sam ih samo osurio za Raspberry pi 3B(1000din) inace sam ostale "poklone" preskocio.

Може ли неко да ми растумачи ову наводну промоцију. Изабрао сам доле десно уоквирено 3 скупља производа као по 1дин, затим сам морао додатно да ставим у корпу за још око 2к . Кад идем на чекаут за плаћање нема их ова 3 скупља предмета што су за динар већ само накнадно изабрани… нека навлакуша претпостављам?

Prilozi

• IMG_8174.jpeg
    IMG_8174.jpeg
    241.7 KB · Pregleda: 113
Ovo jesu neki kuponi, ali koliko vidim nisu oni 23k -> ko zna koliko plus 5 skrivenih poklona. Trazi mi da kupim 15 stvari da bi otkljucao neke prilicno lose kupone.

Nije svima isto. Meni na jednom telefonu izlazi upravo taj paket od 23000, uz kupovinu dve stvari. Tu koristim uglavnom samo dva kupona, jedan tipa 2500 na 6800 i drugi 3500 na 8800.
Na drugom telefonu mi je izaslo nesto tipa 21000 u kuponima i tu su verovatno ti koje spominjes.

Temu terms of use:

3. Rules and Restrictions​

3.3 You must not create multiple accounts.

Jos 2 dana imam lufta do ultimativne nagrade, ako nije problem da mi javis utiske cim isprobas/testiras tastaturu.
Svakako cenim tvoje znanje o tastaturama, pa si mi merodavan o zakljucnom utisku.

Sorry, ja sam permutovao pošto imam nekoliko porudžbina za klinca sa QQQQ.
"Tek" je na carini.

1770309349815.png

• Like
Stigao za 99rsd, perfekcija odlican kvalitet.
Pogledajte prilog 526758
Ja sam upravo osvojio ovaj set alata 😂 jurio nedelju dana telefone, laptopove i tablete i nista i slucajno videh reklamu za ovo i prijavim se. Slucajno pogledah na sat i vidim 20:01 i reko ee zakasnio sam kad ono izvukose me 😅 tako da mozda i ne treba kliktati u 20:00 cim se pojavi

Ma, izgleda da te algoritam odabere čim se prijaviš za igru, pa posle kad uđeš, samo da bude u zadatih 10 minuta.
Nego to sve na psihološkoj bazi, u 19:58 se pali Temu i već od 19:59 prstić na obaraču i udri 🙂

Може ли неко да ми растумачи ову наводну промоцију. Изабрао сам доле десно уоквирено 3 скупља производа као по 1дин, затим сам морао додатно да ставим у корпу за још око 2к . Кад идем на чекаут за плаћање нема их ова 3 скупља предмета што су за динар већ само накнадно изабрани… нека навлакуша претпостављам?
Navlakuša. Posle tog ordera od ~2200 rsd trazi da napraviš jos jedan order od ~2100 jer su kao dva artikla po 1 rsd osvojena a jos malo fali za treći a jelte šalje se sve zajedno.
Ja platio pa odmah zatražio povracaj na karticu (ne temu credit) navodeci razlog greškom kupljeno, u komentaru "misleading 1rsd promotion" i odmah uradjen online reversal i vraćen balans na prvobitni.

Nikad, uvek za sutra ili isti dan (u zavisnosti kad se prijavim).
Ja zaboravim danas za veceras za Temu u 20h, kamoli par dana unapred. 🤣

Kakvi su ovo kuponi od 500, 1000 i 1500 din.
Pise bez minimalne potrosnje, kliknuh na njega, odabrah proizvod od 600 din, ali mi trazi da napravim porudzbinu od min. 1700din.
Iskustva?
Screenshot_20260206-082232.png

Stigao Samsung A35 dobiješ za 99 rsd, srećom nije ukraden.

Prilozi

• IMG_20260206_093415.jpg
    IMG_20260206_093415.jpg
    76.3 KB · Pregleda: 54
  • IMG_20260206_093421.jpg
    IMG_20260206_093421.jpg
    96.6 KB · Pregleda: 50
A sta? Kradu ih?

Nazad
Vrh Dno