Da li neko ima kod/search term za 23000rsd kupona? Claimcredit nemam vec dugo, tako da i je ovo sledeca najbolja opcija za zapravo kupiti nesto sto mi treba.
Imaš u postu #6588 nekoliko direktnih linkova, a u postu #6592 bi trebalo da je taj "glavni" link 🙂 Isprobaj da li funkcionišu, ja uglavnom idem preko reklama sa FB/Instagrama...Moze link ka onom flashsale01 izboru.
Ne mogu da nadjem, neko je vec postavljao.
Izadje izbor svih dostupnih artikala.
kod mene su podigli na 8000 nakon sto sam napravio vise naloga i svuda aktivirao qqqqNa vise mesta sam procitao da se kod "qqqq" promocije, i na kraju za glavnu nagradu trazi order od 1000+
Kod mene je svaki dan za kupone i ostale manje nagrade isto bio min order od 1000+
Medutim, danas na zadnjem polju, za ultimativnu nagradu mi sada stoji 8000+ min order?
...zbog cega je to tako? Mozda zavisi od izabrane "fee nagrade" ?
Pogledajte prilog 526833
Da li i ona ima bagova kao sto kaze @duosasinos za ak820max
To je diskriminacija, mozda covek ima petoro dece ili tako nesto....
Ovo jesu neki kuponi, ali koliko vidim nisu oni 23k -> ko zna koliko plus 5 skrivenih poklona. Trazi mi da kupim 15 stvari da bi otkljucao neke prilicno lose kupone.Rebate100
Jos 2 dana imam lufta do ultimativne nagrade, ako nije problem da mi javis utiske cim isprobas/testiras tastaturu.Nisam je podigao još uvek. U paket šopu je.
Po čemu misliš da su zaključili da imaš više nalogakod mene su podigli na 8000 nakon sto sam napravio vise naloga i svuda aktivirao qqqq
isti telefon, ista aplikacija. Ulogovan na 5 nalogaPo čemu misliš da su zaključili da imaš više naloga
toliko naloga aplikacija podrzava, imas i switch accounts dugmeTo sme?
Ovo jesu neki kuponi, ali koliko vidim nisu oni 23k -> ko zna koliko plus 5 skrivenih poklona. Trazi mi da kupim 15 stvari da bi otkljucao neke prilicno lose kupone.
Pa zato što se na sve logovao sa istog telefona, beleže oni hardverski ID uređaja u svojoj bazi podataka sigurno.Kako su znali da si ti sa više naloga? 😧
Ja sam upravo osvojio ovaj set alata 😂 jurio nedelju dana telefone, laptopove i tablete i nista i slucajno videh reklamu za ovo i prijavim se. Slucajno pogledah na sat i vidim 20:01 i reko ee zakasnio sam kad ono izvukose me 😅 tako da mozda i ne treba kliktati u 20:00 cim se pojaviStigao za 99rsd, perfekcija odlican kvalitet.
Pogledajte prilog 526758
Navlakuša. Posle tog ordera od ~2200 rsd trazi da napraviš jos jedan order od ~2100 jer su kao dva artikla po 1 rsd osvojena a jos malo fali za treći a jelte šalje se sve zajedno.Може ли неко да ми растумачи ову наводну промоцију. Изабрао сам доле десно уоквирено 3 скупља производа као по 1дин, затим сам морао додатно да ставим у корпу за још око 2к . Кад идем на чекаут за плаћање нема их ова 3 скупља предмета што су за динар већ само накнадно изабрани… нека навлакуша претпостављам?
Da, ali ne baš 5 dana, mislim da je 3 najviše što sam videla do sada.Da li još nekom uvaljuju flash sale za par dana unapred? Ja ima da se načekam do 10-og, bez mogućnosti da igram u međuvremenu.
Meni je isto pre 2 dana zakazao tek za 10-ti.Da li još nekom uvaljuju flash sale za par dana unapred? Ja ima da se načekam do 10-og, bez mogućnosti da igram u međuvremenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari