Trebalo bi da može u domaćem prometu to je i dalje dina.Sa ovom union pay ne moze na rate?
Moze ako primas platu ili penziju i ako si prijavljen na neodređeno. Limit je u visini 3 poslednja licna dohotka. Dobra stvar. Nema nikakve rezervacije sredstava i otplata pocinje posle 30 dana i bez bilo kakvih naknada po rati.Trebalo bi da može u domaćem prometu to je i dalje dina.
Meni se to svojevremeno, sredinom 2024, automatski aktiviralo nakon tri meseca. Tad još nisu izdavali UnionPay, pa je bila obična Dina, ali ima smisla da i dalje tako rade.Da bi aktivirao skini sa sajta onu potvrdu o zaposlenju i visini plate.
Jos dok sam bio stari 360 racun sa Dina Discover karticom su trazili da im na mail posaljem tu potvrdu i mesecima sam se sa njima natezao da mi aktiviraju opciju na rate i nista. Digao ruke.Tek posle prelaska na 200 racun i promenom kartice na Dina UP omogucili su mi placanje na rate. Nisam ni znao,slucajno vidim u mob aplikaciji da su mi dodelili limit.Meni se to svojevremeno, sredinom 2024, automatski aktiviralo nakon tri meseca. Tad još nisu izdavali UnionPay, pa je bila obična Dina, ali ima smisla da i dalje tako rade.
Pa zapravo se i po tvom iskustvu čini da su ti automatski aktivirali. Teško da su ti tek sad uzeli u obzir staru potvrdu.Tek posle prelaska na 200 racun i promenom kartice na Dina UP omogucili su mi placanje na rate. Nisam ni znao,slucajno vidim u mob aplikaciji da su mi dodelili limit.
Znam šta piše, ali eto, izgleda da ipak nije uvek neophodno dostaviti potvrdu nego umeju nekad i sami da zaključe.Uslov je prijava kod poslodavca na neodredjeno. Bez te potvrde ne znaju da li je neko prijavljen na odredjeno ili neodredjeno pa za aktivaciju na rate i traze tu potvrdu.
Ocito jedno pisu a drugo rade. Na sajtu im stoji da je uslov prijava kod poslodavca na neodredjeno. Videli ste sta sam okacio.Аутоматски активирају Дину на рате када прођу 3 узаступне месечне плате (никаква потврда им више не треба и небитно је јеси ли одређено/неодређено) а износ одобрења висине рате је на основу свака задња три просека месечних примања 😊
Да, јесте, тако пише али је овако у пракси. Такође аутоматски се гаси Дина на рате када нема више уплате зараде 😊Ocito jedno pisu a drugo rade. Na sajtu im stoji da je uslov prijava kod poslodavca na neodredjeno. Videli ste sta sam okacio.
Mislis Dina se ne gasi vec skidaju limit za opciju na rate?Да, јесте, тако пише али је овако у пракси. Такође аутоматски се гаси Дина на рате када нема више уплате зараде 😊
Да, управо тако 👍🏼Mislis Dina se ne gasi vec skidaju limit za opciju na rate?
На жалост, не. Само динари и најбоље преко ТРО-014 образца без провизије. 🙂Jel se mogu u pošti uplatiti evri na svoj račun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari