Kamera vrhunska.![]()
Xiaomi 17 Ultra Leica Edition review
The Xiaomi 17 Ultra is currently available only in China, but a global version should be just around the corner. The pricing for the standard 12GB/512GB...m.gsmarena.com
BugarArena review
Dobar telefon ali je sramota što ponovo ponovo izbacuju Ultra model sa softverom koji nije ''ispeglan'' do kraja, najveća nebuloza je to što trenutno ima lošije video snimanje od 2 godine starog 14 Ultra.
kojih qc, one dve slike i snimka na celom Weibu od milion Kineza što su uzeli telefon? 🤣 i to što i dalje ne znamo da li im je ispao telefon ili su ga drmnuli.![]()
Xiaomi 17 Ultra's price in Europe leaks along with its battery capacity
Unsurprisingly for Xiaomi, the battery is smaller than in the Chinese model. Last week, a retailer listing from Germany revealed how much the Xiaomi 17...m.gsmarena.com
1500e 16/512gb. Cena kao i do sada.
Očekivao sam leica edition globalno, ali očigledno ima previše QC grešaka.
ne znam, ja sam baš ispratio weibo i Kineze jer mi je Leica edition baš privlačan, mada ništa sad od toga zbog nekih ličnih životnih događaja, i uopšte nisam video da se bilo ko žali na prsten, osim tih 2-4 primera što su izašli prve nedelje i što je 200 sajtova prenelo istu priču. niti je istraženo niti je išta novo izašlo, žalbe, snimci itd. nakon toga, a to je bilo u decembruSvi koji su ga testirali su manje više rekli da je taj ring labav generalno i težak promašaj. Ali i pored toga sam očekivao da ta verzija ide global.
Čudan potez zutaca, mada ni prvi ni poslednji..
još kad bi postojalo nešto što se zove Exposure value slider 😁Jermaine se žali na lošiji macro mod u odnosu na 14 Ultra/15 Ultra, na portret mod a i za low-light video kaže da postoje problemi.
Ispod sam našao i komentar nekog lika: I mean, I kinda expected this. They used a super light sensitive 1 inch sensor, with a super wide fixed aperture. I'm not surprised it's having issues with overexposure. What this phone needed was a variable aperture, not a very limited variable optical zoom that sacrificed the macro capabilities of it.
![]()
ovo se znalo jos dok je telefon bio u najavi. jednostavno ko voli i zeli macro, 17u nije za njega. ko zeli odlicne portrete i losless zoom na tele, ide na 17u.Jermaine se žali na lošiji macro mod u odnosu na 14 Ultra/15 Ultra
skill issue 😀 salim se, gotivim Jermaine-a ali su meni njegovi porteti uvek haos, na bilo kom telefonu.na portret mod
odgledah sad ovo sto je Proday izbacio.
17u definitivno najprirodniji i najmeksi od svih telefona za sada, sto se 1x tice.
Jermaine kaze da je i na tele dosta meksi i bolji u odnosu na 15u zbog vestacog poostravanja na 15u ali mislim, ne gledamo isti klip on i ja. svaki primer mu je drugaciji, negde je 15u ostriji, a negde 17u vise vestacki.
sto se boja tice, definitivno lepse na 17u.
ovo se znalo jos dok je telefon bio u najavi. jednostavno ko voli i zeli macro, 17u nije za njega. ko zeli odlicne portrete i losless zoom na tele, ide na 17u.
skill issue 😀 salim se, gotivim Jermaine-a ali su meni njegovi porteti uvek haos, na bilo kom telefonu.
![]()
![]()
![]()
IMG 20260127 160321 060224 hosted at ImgBB
Slika IMG 20260127 160321 060224 hostovana na ImgBBibb.co
![]()
neki od primera sa telegrama, slikano sa tele u m9 modu.

Smem da se kladim da će Xiaomi 17 Ultra i dalje biti gori na tom polju. 17 Ultra kamere se bore sa 14 U, 15 U i X300 Pro, novi Oppo i Vivo Ultra moderi će gotovo sigurno biti bolji, odnosno imati generalno bolje kamere.čekaj za par meseci da vidiš OPPO da x9u, 1/1.1“ glavna sa f/1.4, tek će da bude plakanje kako su svetle slike 😁
kao OPPO korisnik, nemam ni mrvicu tvog samopouzdanja 😁Smem da se kladim da će Xiaomi 17 Ultra i dalje biti gori na tom polju. 17 Ultra kamere se bore sa 14 U, 15 U i X300 Pro, novi Oppo i Vivo Ultra moderi će gotovo sigurno biti bolji, odnosno imati generalno bolje kamere.
nemoj oštrije 😭Da, što se portreta tiče nikako da se sastavi lik...mada po ovome trenutnom što je pokazao meni 15u deluje oštrije i bolje

da se ogradim, na onih nekoliko klipova i poređenja što sam gledao, što je bilo pre 3-4 nedelje, možda i više.fun fact što bi se reklo, Vivo je sa raw lighting-om i dalje oštriji od Oppa 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari