Prenose se, evo drugi mesec i ima 60GB.Šta se dešava sa prethodno akumuliranim gigabajtima, ako se dobije 6 meseci gratis 30 Gb + neograničeno min/sms kao kontraponuda za prenos broja. Da li oni ostaju?
Prenose se, evo drugi mesec i ima 60GB.
Преносе се и они и саобраћај у оквиру промоције за џ. У мом случају 200гб пре промоције + 12м гратис након…Mislio sam na gigabajte prethodno stečene, ne one dobijene u okviru 6 meseci gratis promocije.
На телефону ради.Da li je neko probao da ubaci Globaltel karticu u uredjaj ( telefon / mifi / usb 4g lte ) koji je zakljucan na MTS mrezu? Sve se nadam da bi trebalo da radi, posto Globaltel koristi MTS mrezu, al reko da pitam pre nego sto kupim ... Hvala za svaki info!
Moze, ja sam prebacivao sa sebe na komsiju (kupio za njega u mts poslovnici insistirali za moju licnu kartu ) kontakirao podrsku preko mejla trazice sve tvoje podatke i jmbg plus osobe kojoj prebacuje.Dali se registrovani broj može preregistrovati na drugu osobu ?
Hvala za info!На телефону ради
Trebalo bi da radi, Globaltel je deo mts-aDa li je neko probao da ubaci Globaltel karticu u uredjaj ( telefon / mifi / usb 4g lte ) koji je zakljucan na MTS mrezu? Sve se nadam da bi trebalo da radi, posto Globaltel koristi MTS mrezu, al reko da pitam pre nego sto kupim ... Hvala za svaki info!
Stigao MTS stick - radi bez problema sa Globaltel karticom. 😉Trebalo bi da radi, Globaltel je deo mts-a
Hvala na informaciji, ipak je sigurnija email varijanta. Pisaću im kad prenesem broj.Meni su, isto nakon provere, rekli da je 90 dana rok za aktivaciju 200 GB.
Zato pošalji mejlom pitanje i sačuvaj odgovor.
Hoću, čim dobijem odgovor, ne znam kada će to tačno biti.
E hvala na pomoći. Javili su mi mailom. Pozvala sam prvo nekog i aktivirala bez problema.Najbolje nazovi kontakt centar. Moraju da resetuju broj. I ja sam imao isti problem. Kad ti resetuju, prvo izvrši poziv ka bilo kom broju (ne mora taj neko da se javi) da bi se aktivirala kartica i tek onda kreni u aktivaciju aplikacije. Ako ne izvršiš poziv pre aktivacije, opet ti neće stići kod i opet će se blokirati aplikacija.
Dodeljeno ti je 200 GB.Ja sad ne znam o kakvom aktiviraju 200gb se radi. Meni bi to trebalo da je aktivirano ako je to ovo na slici.
Baš tako 🙂Znači ja za 24 dana aktiviram neki dodatak koji sadrži net u sebi i meni se sav ovaj net sabira i prenosi?
Znači ja za 24 dana aktiviram neki dodatak koji sadrži net u sebi i meni se sav ovaj net sabira i prenosi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari