Meni na move uređaju osim Hrt 4 i Hrt int, fale Hayatovi kanali i Rtv 2. Je li tako i kod vas slučaj?Iz celog sistema Telekoma pa i kod 'ćerke" Supernove od danas (01.02.2026) su izbačeni kanali HRT 4 i HRT Int.
Na komp je breko browsera. Gledas naJel preko kompa move app ili nesto drugo. Pitam jer davno imao televiziju i sljakalo nekako a sada vidim move aplikaciju koja radi u prozoru i nemam opciju full screen, bar nekada radio dvoklik. Ima li neka fora za full ili koja je adress za supernovu tv life.
To si verovatno aktivirao Move TV uslugu kao "digitalni servis" uz mobilnu postpaid tarifu.Sad radi ali me buni što kaže da imam još 9 meseci besplatan pristup app. Zar to nije besplatno dostupno svima u ugovormoj obavezi!?
Mozes traziti move stb koji radi preko neta(moze i wifi). Ja imam jedan takav koji su mi doneli pre dve godine i jedan koji radi preko coax kabla.Momci moze pomoc, dobio sam ugovor za super plan 4 zlatni 50% popusta ceo ugovor, i daju mi onaj Move STB koji radi na coax, medjutim da bi mi namestili svugde taj uredjaj oni moraju pola kuce da mi sruse da bi sproveli coax kablove, ja to naravno necu da radim kada znam da svaki normalan tv uredjaj moze da radi preko UTP kabla, za obican MTS to je iris ali sta u slucaju supernove? Bukvalno 3 sprata moraju da sprovode coax ako nema alternative a naravno to mi niko ziv nije rekao ranije ocekivao sam da je iris u pitanju ili nesto makar modernije.
Vidim online slike jos od pre 5 godina da imaju supernova stb koji radi bez coax ali verovatno neko zna bolje od mene. Hvala unapred.
Da, to preko moj mts je ko ima postpaid tarife ima par meseci besplatno move uslugu i onda se naplaćuje.To si verovatno aktivirao Move TV uslugu kao "digitalni servis" uz mobilnu postpaid tarifu.
Znaci imaju uredjaj koji radi iskljucivo preko interneta a ne coaxa na zahtev?Mozes traziti move stb koji radi preko neta(moze i wifi). Ja imam jedan takav koji su mi doneli pre dve godine i jedan koji radi preko coax kabla.
Zar nemam pravo da preko move aplikacije gledam tv program na mobilnom a imam paket Plan 4.Da, to preko moj mts je ko ima postpaid tarife ima par meseci besplatno move uslugu i onda se naplaćuje.
Moj je move preko koks kabla, i HDMI.
Nemaš / ne koristiš Move box nego CAM karticu i/ili dumb DVB-C STB?Zar nemam pravo da preko move aplikacije gledam tv program na mobilnom a imam paket Plan 4.
Kako ide sada oko raskida ugovora, da li se najavljuje ili kako, možda tad nesto daju ili odoh u Orion za duplo manju cenu
Koji tačno paket imaš?Zar nemam pravo da preko move aplikacije gledam tv program na mobilnom a imam paket Plan 4.
Joooj sve su zakomplikovali samtim move nazivom. Zar ne mogu sve da aktiviraju što čoveka sleduje....
Meni je crkao stb koji radi preko coax kabla pa su mi doneli ovaj. Imaju i takve, samo im trazi....Znaci imaju uredjaj koji radi iskljucivo preko interneta a ne coaxa na zahtev?
Jel si u mogučnosti da slikaš taj STB?Meni je crkao stb koji radi preko coax kabla pa su mi doneli ovaj. Imaju i takve, samo im trazi....
Nije, kod mene normalno radi.Ukinut Hype Cinema 😕
Nisam u Srbiji, ali nasao sam na netu.Jel si u mogučnosti da slikaš taj STB?
Imaš pravo na gledanje move aplikacije na 1 TV i na tri mobilna uređaja.Plan 4 plavi.
Move aplikacija se plaća/kupuje samo ako je nemaš po paketu, tako da ko nema Telekom/Supernova usluge ili ako ima samo TV uslugu ili samo NET uslugu onda ne dobija move aplikaciju i moraa da je kupi ako je želi.Ja iskreno, nemam vise pojma sta placam a imam move aplikaciju i gledam je i preko tv-a, kompa i fona. Supernovu placam 4200 box 2 a fon mi je zasebno pretplata preko mts-a. Na tv-u aktivaciju imam preko move app na fonu, a na kompu i fonu ono klasika user i pass. Ja koliko kapiram move je besplatan kod mene a eto sada ovde cujem da se placa. Nista sada ne kapiram. EON takodje imam besplatno preko cerke i na tv-u i na fonu ali to je valjda druga prica posto mi ona dala sifre i aktivaciju na tv. Jel moze neko meni da objasni da li placam move ili ne jer isti preko fona recimo gledam bez trosenja neta. Ako placam daj da gasimo i kome prijaviti , nek smanjuju pretplatu bilo koju jer mi je EOn bolji za klasu.
Ovaj stb (box) ne daju više od godinu dana, tj. nema ih više i nisu više u upotrebi, pogasiće ih i menjati kod korisnika.Nisam u Srbiji, ali nasao sam na netu.
Nije to COAX. Ne razumete. COAX ti je samo deo u stanu, optika je do stana.Ispada da su ovaj bolji STB zamenili sa ovim djubretom "Move". Coax u 2026 kada mi do kuce dolazi optika, to je stvarno smesno hahaha.
Znam ja da je optika meni do kuce, ali kazem da sam STB radi na coax, sto je sramota, odnosno ako nemam koaksijalne kablove u samoj kuci, nemam televiziju. Buduci da je kuca 3 sprata a ja nemam coax sproveden kroz zidove, sad bih morao da busim vod za kablove kroz 3 sprata da bi se oni skrasili da nameste televiziju, umesto da koriste tv preko neta.Nije to COAX. Ne razumete. COAX ti je samo deo u stanu, optika je do stana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari