Šta je novo?

Supernova (2024+)

Одавно је тако РТВ2 дају само у Војводини а Хајат само у Новом Пазару док на двбц све ради.

Jel preko kompa move app ili nesto drugo. Pitam jer davno imao televiziju i sljakalo nekako a sada vidim move aplikaciju koja radi u prozoru i nemam opciju full screen, bar nekada radio dvoklik. Ima li neka fora za full ili koja je adress za supernovu tv life.

Jel preko kompa move app ili nesto drugo. Pitam jer davno imao televiziju i sljakalo nekako a sada vidim move aplikaciju koja radi u prozoru i nemam opciju full screen, bar nekada radio dvoklik. Ima li neka fora za full ili koja je adress za supernovu tv life.
Na komp je breko browsera. Gledas na
Full screen je na F11. Da izadjes iz full screena isto F11.

Pozdrav, da li je neko uspeo da dobije više od 8 meseci 50% uz produžetak ugovora?
Kako ide sada oko raskida ugovora, da li se najavljuje ili kako, možda tad nesto daju ili odoh u Orion za duplo manju cenu

Ja sam dobio 8 meseci 50% a dolazim iz Telekoma, a oni to tretiraju kao obnova ugovora.
Imam i neka pitanja.
1. Nikako nisam mogao da pokreneđ uslugu move na telefonu pa sam morao da je aktiviram iz aplikacije Moj Telekom. Sad radi ali me buni što kaže da imam još 9 meseci besplatan pristup app. Zar to nije besplatno dostupno svima u ugovormoj obavezi!?
2. Imam dva TV-a. Na jednom je move uređaj i tu mogu da vratim snimak, na drugom je neki uređaj sa karticom i tu ne mogu da vraćam snimak. Dali neko zna dali imam pravo na još jedan move uređaj, ja sam paket Plan 4 plavi....
3. Dobio sam dosta TV kanala ali je to verovatno za promo period. Koliko taj period traje? Dali ja moram sam da odjavim te silne kanale ili če sistem sam da me secne. Pitam zato jer znam da Telekom ima običaj da uključuje razne gluposti a onda ako ne primetiš i ne odjaviš onda ti nakon besplatnog perioda to lepo naplate.
4. Brzina neta rešena mojim ruterom u AP modu. Ok je, tako već može.

Momci moze pomoc, dobio sam ugovor za super plan 4 zlatni 50% popusta ceo ugovor, i daju mi onaj Move STB koji radi na coax, medjutim da bi mi namestili svugde taj uredjaj oni moraju pola kuce da mi sruse da bi sproveli coax kablove, ja to naravno necu da radim kada znam da svaki normalan tv uredjaj moze da radi preko UTP kabla, za obican MTS to je iris ali sta u slucaju supernove? Bukvalno 3 sprata moraju da sprovode coax ako nema alternative a naravno to mi niko ziv nije rekao ranije ocekivao sam da je iris u pitanju ili nesto makar modernije.

Vidim online slike jos od pre 5 godina da imaju supernova stb koji radi bez coax ali verovatno neko zna bolje od mene. Hvala unapred.

Суперновина телевизија ради преко коаксијалних каблова не ради преко интернета.
Раније је било одређено колико мув боксева иде у којем пакету сада више није можеш колико хоћеш.

Momci moze pomoc, dobio sam ugovor za super plan 4 zlatni 50% popusta ceo ugovor, i daju mi onaj Move STB koji radi na coax, medjutim da bi mi namestili svugde taj uredjaj oni moraju pola kuce da mi sruse da bi sproveli coax kablove, ja to naravno necu da radim kada znam da svaki normalan tv uredjaj moze da radi preko UTP kabla, za obican MTS to je iris ali sta u slucaju supernove? Bukvalno 3 sprata moraju da sprovode coax ako nema alternative a naravno to mi niko ziv nije rekao ranije ocekivao sam da je iris u pitanju ili nesto makar modernije.

Vidim online slike jos od pre 5 godina da imaju supernova stb koji radi bez coax ali verovatno neko zna bolje od mene. Hvala unapred.
Mozes traziti move stb koji radi preko neta(moze i wifi). Ja imam jedan takav koji su mi doneli pre dve godine i jedan koji radi preko coax kabla.

@nemanja2607
Imaju a da li će da ti daju je drugo pitanje 😅
Znači, postoji sad fensi novi "Move box" sa sve "otključanim" AndroidTV OS (a ne Android budždvina kao taj stari "Move Hybrid" sa coax tuner-om koji sad imaš?) i Play Store-om koji radi u OTT režimu (preko interneta i UTP kabla).

Da, to preko moj mts je ko ima postpaid tarife ima par meseci besplatno move uslugu i onda se naplaćuje.
Moj je move preko koks kabla, i HDMI.
Zar nemam pravo da preko move aplikacije gledam tv program na mobilnom a imam paket Plan 4.
Joooj sve su zakomplikovali samtim move nazivom. Zar ne mogu sve da aktiviraju što čoveka sleduje....

Kako ide sada oko raskida ugovora, da li se najavljuje ili kako, možda tad nesto daju ili odoh u Orion za duplo manju cenu

Baš tim povodom bio danas do poslovnice - nema najavljivanja, dan nakon isteka UO odneseš opremu na razduženje, potpišeš raskid i gotovo.

Ja iskreno, nemam vise pojma sta placam a imam move aplikaciju i gledam je i preko tv-a, kompa i fona. Supernovu placam 4200 box 2 a fon mi je zasebno pretplata preko mts-a. Na tv-u aktivaciju imam preko move app na fonu, a na kompu i fonu ono klasika user i pass. Ja koliko kapiram move je besplatan kod mene a eto sada ovde cujem da se placa. Nista sada ne kapiram. EON takodje imam besplatno preko cerke i na tv-u i na fonu ali to je valjda druga prica posto mi ona dala sifre i aktivaciju na tv. Jel moze neko meni da objasni da li placam move ili ne jer isti preko fona recimo gledam bez trosenja neta. Ako placam daj da gasimo i kome prijaviti , nek smanjuju pretplatu bilo koju jer mi je EOn bolji za klasu.

Imaš pravo na gledanje move aplikacije na 1 TV i na tri mobilna uređaja.

Ja iskreno, nemam vise pojma sta placam a imam move aplikaciju i gledam je i preko tv-a, kompa i fona. Supernovu placam 4200 box 2 a fon mi je zasebno pretplata preko mts-a. Na tv-u aktivaciju imam preko move app na fonu, a na kompu i fonu ono klasika user i pass. Ja koliko kapiram move je besplatan kod mene a eto sada ovde cujem da se placa. Nista sada ne kapiram. EON takodje imam besplatno preko cerke i na tv-u i na fonu ali to je valjda druga prica posto mi ona dala sifre i aktivaciju na tv. Jel moze neko meni da objasni da li placam move ili ne jer isti preko fona recimo gledam bez trosenja neta. Ako placam daj da gasimo i kome prijaviti , nek smanjuju pretplatu bilo koju jer mi je EOn bolji za klasu.
Move aplikacija se plaća/kupuje samo ako je nemaš po paketu, tako da ko nema Telekom/Supernova usluge ili ako ima samo TV uslugu ili samo NET uslugu onda ne dobija move aplikaciju i moraa da je kupi ako je želi.

Ovaj stb (box) ne daju više od godinu dana, tj. nema ih više i nisu više u upotrebi, pogasiće ih i menjati kod korisnika.

Poslednja izmena:
Ispada da su ovaj bolji STB zamenili sa ovim djubretom "Move". Coax u 2026 kada mi do kuce dolazi optika, to je stvarno smesno hahaha.

Nije to COAX. Ne razumete. COAX ti je samo deo u stanu, optika je do stana.
Znam ja da je optika meni do kuce, ali kazem da sam STB radi na coax, sto je sramota, odnosno ako nemam koaksijalne kablove u samoj kuci, nemam televiziju. Buduci da je kuca 3 sprata a ja nemam coax sproveden kroz zidove, sad bih morao da busim vod za kablove kroz 3 sprata da bi se oni skrasili da nameste televiziju, umesto da koriste tv preko neta.

Bez coaxa na move nema uzivo televizije, vec samo mozes da premotavas.

Nazad
Vrh Dno