Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

A da li je bio do sada veci tv od 43" za 10.000 din i koliko je kostao?

Bilo je nešto za 13-14k ali mislim da je isto 43". Kao što sam napisao više od jednog TV-a ne može da se uzme...

Ne znam sto te 32ke i stavljaju.. a 43" za 10k ko zna kad ce ponovo.

Vise puta da ali ne odjednom kolicina 10.

Ja se secam da je bio i FOX dal android ili webOS od 55 inca za 22k cini mi se, a taj dan je imao isto vaucer a3000 na 20000...

Besplatna dostava preko Ananas + se dobija tek nakon prve kupovine ili vazi i za prvu kupovinu (uz sacuvanu karticu) sa naloga?
ananas+.png

Sacuvaj karticu, poruci nesto i odmah otkazi i eto ga clanstvo bogati😀

Nego sam video na face da su ove subote najavljivali 43" po 9.900 a pustili onaj 32" 🙂

Kao što piše, posle prve kupovine postaješ član kluba, I dobijaš benefit besplatne dostave.
Ne pise, pise ostvari prvu kupovinu i postao si clan Ananas + kluba, nije jasno da li odmah postajes (tokom prve kupovine) ili nakon, jer si prvu kupovinu ostvario cim platis karticom, pre slanja.

Sacuvaj karticu, poruci nesto i odmah otkazi i eto ga clanstvo bogati😀
To je bzvz, onda skinu sredstva u iznosu proizvoda i postarine, bolje uzeti poklon karticu ako vec ne vazi odmah (sto je isto bzvz).

Uzmeš neku sitnicu i sredstva se svakako vrate, neće propasti...

Ne pise, pise ostvari prvu kupovinu i postao si clan Ananas + kluba, nije jasno da li odmah postajes (tokom prve kupovine) ili nakon, jer si prvu kupovinu ostvario cim platis karticom, pre slanja.

To je bzvz, onda skinu sredstva u iznosu proizvoda i postarine, bolje uzeti poklon karticu ako vec ne vazi odmah (sto je isto bzvz).
Ne moras da platis karticom samo je sacuvaj a kad porucis stavi placanje pouzecem,posle minut dva odma otkazes a clanstvo ostaje.

• Like
Reagovanja: M J
Ne moze tako, mora prva kupovina koristeci sacuvanu karticu a onda je jednostavnije uzeti poklon karticu i iskoristiti a ne nesto sto mora da se otkazuje.

Proizvod koji bih da naručim je 1999, pa moram da dodam neku sitnicu od 10-15 dinara da bi dostava bila besplatna. Beše mogu da naručim tako i da odmah otkažem ovu sitnicu, da ne bi slučajno stiglo različitog dana? Inače Spark je u pitanju.

Nije bilo abrzo pa nije bilo nešto korisno.

Glavnu stvar mi vec zapakovali, a ovu sitnicu nisam, pa sam sad mogao da otkažem tu sitnicu, super je ispalo

Jel to danas nema tv od 12? nego samo -30% na sve tv ili mi se cini

Videces u 12 🙂

Nista, skoro pa i ocekivano ~ odustajem.

Nema tv u subotu, i ja čekah al ništa.

Ja sam uzeo Teslu 4k za 19900 sa WebOS-om, mislim da se isplati da se ceka akcija. Ovaj Zeus je FHD i non smart, za skoro pa iste pare moze da se uzme 4K smart TV.

Nazad
Vrh Dno