Šta je novo?

iOS 26

Vidim da ,na zalost,nije sredjen ram menadzment.

Meni na ovom poslednjem jeziva baterija, prepolovilo se trajanje, bkvalmo prepolovljena bez preterivanja, ne dižite na 26.2.1.

I meni za nijansu se brze prazni baterija (17PM US), Verujem da ce sve to biti OK nakon nekoliko dana...

Poz

Nula problema. Verovatno zato sto ne obracam paznju 😀

Kod mene pise: Prefer page rendering updates near 60fps. Kapiram da je to to?

Nisam primetio da utiče na bateriju, a koristim već duže vreme i stvarno je mnogo bolje, bukvalno klizi, preporuka da uključite...

A inače kod jučerašnjeg update 26.2.1 zabaguje se skroz 17 Pro, crn ekran, ne reaguje uopšte, rekoh to je to moraću da se zezam sa kompom i recovery ali rekoh ajde da ga ostavim i posle 5 min se pojavi jabuka i radi sad normalno... Nije prijatan osećaj uopšte, pogotovo jer je bilo kasno uveče, ko će sad sa tim da se zeza u sred noći...

Moze li Mail aplikacija sinhronizovati gmail u relalnom vremenu i izbaciti notifikaciju. Pravi li mozda problem i Gmail app, u sta cisto simnjam jer Outlook radi bez problema i istovremeno dobijam notifikacije sa oba, cim pristigne neki mail. Sve probao, ukljucio push ali nista, azurira podatke tek kada aktiviram, tj, kliknem na mail.

Ne moze bez gimnastike a to je da namestis ,u gmailu,da forvarduje na icloud adresu, npr.

CarPlay не ради готово никако. Сваки пут морам да рестартујем уређај да би прорадио. 26.2.1

Ja sam podigao sa 26.2 na 26.2.1. Nemam šta da izgubim. 26.2 je sam haotičan.

Videću za 10ak dana kakav je.

26.2 mi je na početku bio ok, pa su bagovi polako isplivavali.

Address bar hoće da skoči na dna na centar ekrana.

Numerička tastatura gubi pozadinu tastera.

Senčenje teksta ispod ikonica se pomeri.

Stalno mi nestaje poslednja ikonica u control center-u.

Videćemo da li je 26.2.1 to ispravio, mada nemam neka očekivanja do 26.3.

Prilozi

• IMG_2584.jpeg
    IMG_2584.jpeg
    191.6 KB · Pregleda: 47
  • IMG_2453.jpeg
    IMG_2453.jpeg
    79.7 KB · Pregleda: 47
  • IMG_2442.jpeg
    IMG_2442.jpeg
    92.9 KB · Pregleda: 48
Jel samo ja nema nekih problema?
Stvarno se preispitujem dal mi se desavalo ista od ovde pomenutih stvari. Jedino sto sam primjetio da se baterija brze prazni na ovom 26.2 nego na 26 valjda.
To imam od pocetka na 17 PM, tako da nemam previse razloga da se kajem zbog azuriranja ali da imam tako nekih problema koji mi smetaju, davno bih ja to zamijenio. Nije ajfon jedini pametni telefon.

Meni se čak ni baterija brze ne prazni… I ja se pitam šta nije u redu kod mene kada sve radi kako treba😉

Da li se nekome desava na ajfon 15 da kada prelazi sa stranice gde su svi vidzeti ona prva na neku drugu stranicu kao da zakoci u trenutku ali nema uvek.

Nazad
Vrh Dno