Meni nudi preorder na ps5,novembar
Ako ne bude bar 60fps ne zanima me,cao
Sad je 120 za fps standard a i tu kaskamo za highend pc
2027-a sigurno sad koji datum im bude bio interesantanJa ne verujem da ce opet da odloze igru. Bilo bi malo mnogo.
I ne kostaju bas.Sa tim CPU-om koji se nalazi u PS5 nema sanse da se dobije stabilnih 60 fps-a, a posto i PS5 Pro ima isti CPU, sumnjam da ce moci da odrzi zakljucani 60 fps. Takodje, nema logike porediti PS5/Pro sa high-end racunarima koji kostaju pet puta vise.
Ljudi nije realno porediti PS sa PC, ne zameri ali prosto je neuporedivo. Po meni je PS sto puta bolji i laganiji i kompaktniji za sve pa i sa tih 30 fps. Da bi na PC sve "radilo" na 4k iole kako treba, treba bre para i para da pobacas samo na kuciste o ostalim periferijama da ne govorim, i sa PC su uvek ali uvek neki problemi stalno nesto nece, koci, stalno drndaju drajveri stalno neki erorri (ako koristis pirate), stalno azuriranja koja pobise sve, em jos na sve to krs od win11 koji je potopio PC na dno. Ovo bre (PS) zakacis na gromade od TV , zavalis se u krevet/fotelju sta god i znas da ce uvek raditi, platis igru naravno ali znas da to radi 1000%. PS PRO i OLED za GTA VI ce biti top.I ne kostaju bas.
Prvo PS5 je neki midrange-low end racunar, koji kosta bas koliko sada i kostaju takvi racunari, mozda za nijansu manje. Iste perfomanse ces dobiti sa njima sa tim uscaleovanjem i laznim frejmovima koje generise i PS5.
Jedina razlika je sto za razliku od PS5, sa midrange racunarom mozes i nesto konstruktivno da radis sem igranja.
I sto je taj racunar verovatno 6x tisi. A moze da tera i pirate, dok bi za ps morao ozbiljno da se pomucis i da se onda oprostis od originala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari