ONe gore pomenute tcl kod mene okej rade,2kom namestena, obe su bile ukljucene 24h/7 sad kad je bio ovaj minus, 16-18kvm sobe neizolovane , jedna balkonskvrata sa prozorom, na spratu...ne greje se nigde okolo...te sobe su jedna uz drugu...spavace su pa je uvek temperauta podesena na 21, samo brzinu vent unutrasnje menjamo.
POtrosnja nije mala kao na japanca, ali da su grejale-jesu.
Df radi dosta brzo svega 6-8min, ne pratim kad je u df jer me ne zanima sve dok je soba topla...spoljna jedinica ima "bucan" ventilator, tj mislim da uvek vrti punom snagom, ali kad radi df bas se ne oseca niti vibracije niti neki specificni zvuci...uostalom placene su oko 70k, po 35k komad, i naravno da ne ocekujem da se mozda ponasaju kao ove od 100k i kusur, ali za ove male sobe od 15-20kvm, nema sanse da ne zavrse poso...ja imam i 3cu, ali nije namestena...
Jedino sta imam zamerku to je da sigurno gresi za neki stepen, zagreje vise, pa zbog toga puno puta vidim da ovi moji, a i ja, spustam na 20°..al opet kazem, za spavacu je meni jedino bitno da nije bucna i da je zagreje..potrosnja i to dal gadj tacno u stepen,pff , za to sam uzeo fuji koja je kostala kao 4x ove..
Naravno svako drugacije koristi pa onda nekome odg nekome ne...al za 35k i 5god garancije, ne verujem da je imala bolja kad smo uzimali..