Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

^^The Studio je plasticna ratkapna serija, ne alu felna...
Tacno se oseti to sto si napisao, da kada ponestane dobrog pisanja, krece Seth sa psovkama..
Ali svakako dobro opisuje stanje u filmskoj industriji, sto je plus.
Dobro je sto je takva uopste izasla na streaming, lose je sto je prosecna komedija..
6.8/10

F word se u komedija zanru koristi da osrednja sala postane smesnija, ali ne i kao zamena za istu.

Obnovio Rome, 10/10 kao i uvek, šteta što su odustali od nastavaka jer kao nije bilo para ali je bilo u planu još sezona. Šta još vredi od serija sa sličnom temom?
Počeo The Tudors koji obrađuje drugi vremenski period, onako nit smrdi nit miriše.

Rome je imao potencijal da bude daaaleko bolja serija od (masivno precenjene) Game of Thrones.

Ja sam obnovio Big Little Lies. Zaključak: u sećanju je izgledala kao bolja serija nego što realno jeste 😁 = Tokom gledanja sam skontao i setio se da su me manje-više iste stvari i iste glumice iritirale i kad sam seriju gledao 2019.

Dark sam odgledao uz pomoć PORODIČNOG STABLA i tako je bilo komplikovano povezati ko je ko i ko je sa kime je povezan.
Meni je Dark bukvalno bio tortura, pogotovo sto ja ionako lako mesam likove, ako ne izgledaju potpuno drugacije jedni od drugih.

Takodje sam gledao porodicno stablo i kada sam shvatio da ja zapravo sebe dodatno umaram, umesto da se relaksiram i uzivam u prici, batalio sam.
Ali kapiram da nekome to skroz lezi. Nekome prija vise mozdane stimulacije, ili je nema drugde mnogo, pa je spreman da se upusti u ovako nesto.

Imas onaj sajt olakšava dosta a ne spojluje ništa jer označavaš dokle si gledao. Inače da sam znao ša je ne bih gledao nikada ne zato što ne valja, valja dobra je serija ali besmislica. Sve se zaboravi vrlo brzo jer je prekomplimovano.

Нисам гледао, али би вредело потражити

Ima tih nekih serija od pre deceniju pa i vise koje su pored kvaliteta u svim aspektima zasluzile nastavke.
Svakako, te serije u danasnje vreme filmske industrije , kakva god da je i koja samo stancuje i cedi suvu drenovinu, bi izdominirale plus bi sigurno imale poprilican broj sezona.
Dakle Rome i jos mnoge druge su samo snimane u nesretno vreme po serije.

Najzad sam krenuo sa Blacklist i vec na teske misice sam odgledao 16 epizodu prve sezone i ugasio.
NIje mi jasno sta je tako super u njoj ljudima, toliku dozu naivnosti, bespotrebne drame, totalne nelogicnosti i previse elemenata na granici sa sci-fi su previse za mene.
Najvise mi smetalo da se glavni protagonista bukvalno iz kadra u kadar transformise iz hardcore pro (iako je totalni pocetnik) u ultra drama queen i nazad.
Vracam se na nesto staro i provereno.

Najzad sam krenuo sa Blacklist i vec na teske misice sam odgledao 16 epizodu prve sezone i ugasio.
NIje mi jasno sta je tako super u njoj ljudima, toliku dozu naivnosti, bespotrebne drame, totalne nelogicnosti i previse elemenata na granici sa sci-fi su previse za mene.
Najvise mi smetalo da se glavni protagonista bukvalno iz kadra u kadar transformise iz hardcore pro (iako je totalni pocetnik) u ultra drama queen i nazad.
Vracam se na nesto staro i provereno.

Blacklist je serija koja se gleda "da nešto vrti", nije bitno koja je sezona i koja epizoda, kao nekad Tropical Heat 😄

Ovaj odgovor se odnosi na The Pitt

Ma gledaj lepo ko čovek po epizodu svakih 7 dana.

Pa se i moj odgovor odnosi na tu seriju:

S obzirom da svaka epizoda obrađuje jedan radni sat, zapravo, posle mnogo godina bih rado odgledao celu sezonu u jednom radnom vremenu. Prvu smo gledali po 2-3 epizode i mnogo je bolje nego jedna na 7 dana.

Uhvatim sebe da razmišljam, šta se desilo sa onim pacijentom.... I onda shvatim da je taj pacijent nepun sat u ER i da će se to rešavati u narednim epizodama.

Seriju gledam sa osobom koja pola života provodi u "jami", samo što je kod njih u ustanovi zovu "podrum". Bez prozora, samo ventilacija. Kroz koju povremeno trče pacovi. Kaže, to je to, zaista tako izgledaju dani. Samo ne koriste onoliko hand sanitizer-a 😄

Zaista vredi pogledati seriju.

Glavni problem Dark serije ( uz onaj o priči koji sam spomenuo i još par forumaša se nadovezalo) je što traži ozbiljnu pažnju i što se ne može gledati kad si umoran, kad želiš da se potpuno opustiš i pustiš mozak na pašu jer je serija komplikovana ali ima jako veliku moć da te tera da je bindžuješ i da saznaš šta se sve desilo...

Upravo to je razlog što je Blacklist toliko popularan jer pruža laku zabavu gde ne moraš da mnogo uključuješ mozak, nego možeš da pustiš i da se skroz opustiš... uz jako simpatičnog glavnog glumca koji nosi seriju...

Rome je vrhunska serija i prava je šteta što je otkazana zbog budžeta, pogotovo kada se uzme u obzir na kakve se gluposti danas bacaju stotine miliona...

@djalf

Imaš I, Claudius, BBC, koja je isto vrhunska serija sa tematikom Rima, verovatno i najbolja, jeste stara ali joj to ne smeta ni malo...

Najveći kvalitet serije Bleklist je što u stvari saznajemo pravo zanimanje Roberta Kalifornije 😀

Blacklist je krenuo ozbiljno i pretvorio se u Fox/Star seriju posle nekoliko epizoda. Koliko se sećam batalio sam ga još kad je krenuo posle nekoliko epizoda, mislim da sam nekih 10ak odgledao.

Domina već našao i stavio u listu, hvala za ovo drugo.
Stvarno šteta što Rome nije imao više sezona, nalazim informacije da je to bila kolaboracija HBO i BBC sa tim da je HBO dao 85 a BBC samo 15 miliona za seriju.

Ispade dosta dobra His & Hers. Takve serije volim - odgledaš i ne brineš o narednoj sezoni. Ovde mi se svideo zaplet, ali i rasplet koji nisam očekivao. Vredelo je vremena.
7,5/10 od mene.
Vidim piše se o Dark - eto počinjem ove nedelje da je gledam - imam visoka očekivanja, videćemo kako prođe.
U planu mi je i Presumed innocent nakon toga.

Ispade dosta dobra His & Hers. Takve serije volim - odgledaš i ne brineš o narednoj sezoni. Ovde mi se svideo zaplet, ali i rasplet koji nisam očekivao. Vredelo je vremena.
7,5/10 od mene.
Vidim piše se o Dark - eto počinjem ove nedelje da je gledam - imam visoka očekivanja, videćemo kako prođe.
U planu mi je i Presumed innocent nakon toga.
Sto se tiče Darka, "Let the force be with you"!

Kod Darka se već treba zabrinuti kako je priča završila mozda bude još koja sezona 😀

Skroz mi je ok "A Knight of the Seven Kingdoms". Ali meni se svidja i HOTD, tako da nisam objektivan 😉
Jedino me smara da cekam po 7 dana na novu epizodu, a kratke su bas.

Nazad
Vrh Dno