Znači ni tada nisi imao afiniteta prema stvarima koje sam nabrojao ili...? Pošto sam ja, uz sve pomenuto, gledao i čitao sve što si i ti nabrojao? Ili si ipak malo stariji?
Naravno da sam voleo i gledao stvari kao i sva deca, Branka kockicu, Minju Subotu i tobogan, Vajtu u nedeljnom zabavniku, Tom i Dzerija, Profesor Baltazara, i jos mnogo toga i naravno mastao kao i sva deca. Igrao se na ulici, zmurke, partizani i nemci ili kako smo mi skraceno govorili, krr-krr, haha, kauboja i indijanaca, itd, itd.
U seriju ST, postoje momenti koji te na tren podsete na detinjstvo ali je vrlo malo takvih momenata. Da se ne lazemo, probao sam, nekako odvrteo prvu sezonu, zatim i drugu na preskoke, trecu preskakanje po epizodama i kako je bilo sve gore i gore, prestao jer je ono sve samo ne kvalitet. Mnogo, ali mnogo providno i smesno ali smesno na onaj glup nacin. Serija je definitivno nesto sto bih dao nekome ko je naucio lepo da cita i shvati to sto pise, dakle detetu, pa ako mu se svidi, neka gleda, ako ne, nista nije propustilo. Problem sa serijom ustvari ne postoji... ona je snimljena i sve OK, ali je problem toliko dizati u nebesa nesto sto je... zvucace surovo ali jeste, bljuvotina u kojoj svega ima ali nista nije izvedeno tako da valja, te zato i kazem, bljuvotina. Govoriti toliko o jednoj seriji i stavljati je po ocenama u rang sa nekim od najboljih serija svih vremena je malo glupo. Da je ovo neki deciji forum pa da shvatimo ali ovo je forum gde pisu ozbiljni ljudi, odrasle osobe, te ne razumem toliku buku oko toga.
Za kraj, ako neko zna gde se moze skinuti, obrazovna, dokumentarna serija iz moje mladosti, pa jos ako ima i naratora legendarnog Dejana Djurovica, bio bih zahvalan. Kako god, ukoliko mozete bacite pogled na istu.