Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Da li sam ja jedina budala koja kupuje nešto na QQQQ?
Ovo mi je treći put da mi je otvoren i u proseku potrošim po 5-6000 dinara dok dođem do kraja. Evo primer: ponude mi besplatno da dobijem nešto (ja izaberem LED smart kontroler), ali da bio to dobio moram da potrošim bar 1000 dinara za nešto drugo. I ja kupim RGB LED IC traku. Svakako sam oba hteo da kupim, a da sam kupovao normalno potrošio bih bar 2000 din.
Tako sam se na QQQQ sam se nakupovao baterija. Svakako su mi trebale, a kad mi da besplatno 4 baterije, ja kupim još 4 da ispunim limit...
Sve kupovine koje smo iole planirali su ok i naravno imaju vise smisla uz ove neke akcije, popuste, poklone i slicno.
Medjutim, kad predjemo u nasumicnu kupovinu stvari koje nam ne trebaju, ali eto mislimo da mogu da nam sluze, onda smo vec usli u njihovu masinu iz koje je nekad teze izaci.

Sve dok kupujes ono sto ti stvarno treba po cenama koje su ti prihvatljive nema greske, ali majstori su da te navuku da kupis i ono sto ti ne treba po cenama koje su vise nego sto je realno.. mnogo je bolje napravljen sistem nego na Aliju, naravno bolje za njih. Evo ja sam kupio dosta stvari koje mozda jesu korisne ali ce mi zatrebati jednom dvaput, a ja jos vodim racuna i pratim po netu i ovde na forumu kako sta funkcionise, a zamislite koliko ljudi pojma nema ni o cemu sto smo mi ovde pisali. Tako daa, sve sto smo mi ovde dobili, sve su oni to platili 😀

U prevodu, ne brinem se ja za temu, neće oni propasti od silnih akcija i poklona koje nam daju.

Jedino mi ovi telefoni, tableti i slicno za 99 dinara nisu jasni kako im se to isplati 😄

Kontam da je to deo kampanje da navuce sto vise ljudi da otvori nalog i da imaju neka sredstva odvojena u tu svrhu. Opet gledano kroz moj primer, sigurno 3-4oro je otvorilo nalog plus bar jos toliko je pocelo da igra flashsale jer su culi od mene da sam dobio. Nek svako potrosi po 3-4-5 hiljada i eto moj telefon su otplatili malte ne 😀 To je ono laicka analiza ali verujem da slicno i funkcionise.

A to samo u 20h "radi"?
Ja ko budala klikcem 24h al bas mislim da nikad u 20h i nikad nisam dobio.

Da prijavim da i ja dobih večeras Samsung A56 5g. Kliknuo u 20:03
Samo da primetim da još uvek nemamo potvrdu da su dvojica dobila istu stvar isto veče, ako je međutim još neko dobio nešto što je ovde tog dana neko drugi prijavio da je dobio, trebalo bi da nam objavi da znamo da li je moguće.

Jel moze neko da mi pojasni qqqq kalendar, odabrao sam 5 proizvoda besplatno i jos 3 koje treba da platim oko 300 din, da li nakon placanja 300 din oni salju sve zajedno 3+5 ili ima neka fora da mora da se kupuje jos ?

Ne dobiješ besplatno, nego svaki dan dolaziš i otvaraš po jedno polje. Kad otvoriš polje za "besplatno" možeš da ga dobiješ besplatno ako kupiš još nešto u vrednosti od 1000 din.
Na samom startu kalendara ti ponudi da ti ubrza otvaranje polja tako što kupiš nešto i tu vrednost računa za 500 din po polju. Plus to što si kupio računa se u iznos za te "besplatne" ako se nalaze u tim poljima koja tako otvaraš.

Meni ovo odgovara pošto imam šta da kupim, pa mi odgovara da to kupim u tom trenutku u QQQQ i dobijem neke dodatne besplatne stvari koje ne bih dobio ukoliko bih samo normalno kupio.

Ako dolaziš u QQQQ samo dao bi "dobio" nešto, onda se ne isplati.

Ja sinoć kliknuo u 20:00 za A56, pisalo rasprodato.
Izgleda da ipak nema veze u koje vreme je kliknuto, već kako je algoritam odlučio.
Rekoh ja, kad sam dobio kamericu pojavilo mi se dugme 15tak seklundi prije 20h, i tada sam odmah znao da dobijam.

Konacno(posle 25dana) su mi dostavili glavni QQQQ paket, piticu 3B 1GB. Koliko vidim nema nista preko te verzije da se kupi na temuu, a i ova za nekih 1000din nije lose uzeti ako mozes da kupis jos neke stvari koje te forsiraju da bi ti omogucilo tu "glavnu" kupovinu.

Zadnjih deset strana na temi se malo spominju punjive baterije na 2-3 mesta a sve ostalo nagrade i kliktanja QQQQ i slično. Jako zatrpana tema sa tim.

Možda da podelimo temu na dva dela? Jedna nagradne igre i jedna normalna kupovina?
Tema nam je u stvari zatrpana sa ko je šta dobio na flashsale01, kako je moguće pokrenuti flashsale01, kako je moguće dobiti na flashsale01...
Pre toga je claimcredit bila glavna tema.
Sad izgleda prelazimo na QQQQ.

Valjda pišemo o onome šta većinu interesuje.

Poslednja izmena:
I ja nosim deo krivice, priznajem 🙁
Ako mogu da dam doprinos malo o stvarima koje su mi stigle u skorije vreme, a vrede:
  • Lenovo C02 zvučnik
  • Mikrofon FDUCE SL40+ (sa stalkom) i super je kombinacija sa zvučnikom iznad, za sastanke za rad od kuće. Lakše je kad se ne drže satima slušalice na ušima satima.
  • 8 portni POE Switch za kamere, lepo radi. Zamenio skuplji Dahuin 4 portni i ne vidim razliku.
  • JOMAA trackbal. Uzeo da problam, pa se navukao. Svoj Logitect MX3 dao ženi.
  • Lokator za novčanik u obliku kartice i lokator privezak za ključeve. Sad vidim na telefonu gde sam zaboravio novčanik ili ključeve.
  • Nekoliko 12V ispravljača za LED svetla. Izgledaju mnogo bolje i kvalitetnije nego što sam očekivao.
  • Za punjive Li-ion AA i AAA baterije sam pisao. Sad kupujem samo takve. Uzeo sam i punjač PowerKAN ALL8 i dobar je.
  • USB C tester. Za informacije punjenja USB kablom. Koristim ga i kad punim baterije pošto je PowerKAN punjač na USB C napajanje.

Pitanje za vas sto se kupili nesto za 99 dinara,da li je neko uspeo da kupi sa novog naloga na kojem nikada nije nista kupovao ili mora da ima barem neka kupovina sa tim nalogom?

Šta hoće da kažu sa "...or when all offers have been redeemed..."
Da li to znači da nemože za kupovinu disontonovanih artikala (time-limited, QQQQ, claimcredit i slično)?

Nazad
Vrh Dno