Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa 80 W je wireless punjenje po specifikaciji

Testirao sam bezicni honor punjac, utisci su polovicni
Mane su: ne moze da se puni sa maskom, ne isporucuje 100W kad je povezan sa orginalnim honor punjacem od 100W, vece dimenzije (ali lepo izgleda na nocnom stolu ili kancelariji)
Prednosi su: lep dizajn, odlicno odvlacenje toplote, telefon se malo zagreje i brzo napuni.
Slozio bih se sa tobom ali polovicno... Moze da puni i sa maskom ali ne sa svakom... Licno probao... Na 2 hoce. Na 3 nece... Ovo sto kazes da ne isporucuje 100w sa original punjacem... Mozda nisam dobro razumeo ali maximalno bezicno punjenje na HM7 pro npr je 80W i to ne mora uvek da bude 80W vec bude i manje. Zavisi od vise faktora sto i pise na zvanicnom sajtu. "Stvarna snaga punjenja će pametno da se menja u skladu sa scenarijima."

Pa 80 W je wireless punjenje po specifikaciji
Slozio bih se sa tobom ali polovicno... Moze da puni i sa maskom ali ne sa svakom... Licno probao... Na 2 hoce. Na 3 nece... Ovo sto kazes da ne isporucuje 100w sa original punjacem... Mozda nisam dobro razumeo ali maximalno bezicno punjenje na HM7 pro npr je 80W i to ne mora uvek da bude 80W vec bude i manje. Zavisi od vise faktora sto i pise na zvanicnom sajtu. "Stvarna snaga punjenja će pametno da se menja u skladu sa scenarijima."
Moja greska, mislio sam da ima 100W, ali svakako brzo se napuni.
Mislim da hoce sa nekim tankim maskama da se puni, ali ja sam probao silikonsku deblju i prepozna punjac, ali nece da puni, posle 3 sekunde prekine.

Moja greska, mislio sam da ima 100W, ali svakako brzo se napuni.
Mislim da hoce sa nekim tankim maskama da se puni, ali ja sam probao silikonsku deblju i prepozna punjac, ali nece da puni, posle 3 sekunde prekine.
Tako je... Ne znam ljudi ali vise mi je kao ukras na stolu nego neka stvarna realna upotreba

Da li je neko ukljucivao "naprednu zastitu"
7493.jpg7494.jpg
Ja jesam i onda sam ukapirao da nemogu da instaliram apk sa trece strane.
Isključio ali i dalje nemogu da instaliram.
Vezalo se za nalog. Menjao nalog u Play i nista.
Pratio uputstvo i nije mi pošlo za rukom.
Da li je neko resava ovaj problem i ako može pomoć?

Nisam koristio, ali zvuci mi logicno sa se izlogujes sa glavnog google naloga, instaliras app sa neke druge prodavnice i onda se opet ulogujes

Uspelo mi je kad sam obrisao nalog.
Onda sam se ulogovao i dosao do ovog koraka.
Kad sam odčekirao donju opciju proradilo je.
Ne pitajte me kako sam dotle dosao. 7500.jpg

Ajde da sumiramo utiske ovog modela, koje su po vama prednosti i mane?
Prednosti: punjenje, baterija, kamera, brzina.
Mane: azuiranje (mora malo egzibicije sa esim da se izvodi).
Takodje bih dodao i neka sistemska podesavanja koja bih voleo da vidim u buducnosti, a to su: kad se ukljuci punjenje, da pokaze za koliko ce minuta baterija da se napuni i da mogu svi vidziti da se stave jedan u drugi, a ne samo sistemski.

Ovo za bateriju imaš, samo mora u Podešavanja pa baterija.
Jeste, moglo bi to odmah da pise čim se uključi
Primetio sam da sa Huawei punjacima od P40Pro mi prijavi koliko je vati punjac a od P50 Pro mi ne pokaze koliko je vati punjac.
Jedinu manu koju bih istakao je video prednje kamere u nocnom rezimu.
To je ono zbog crega su ga toliko ispljuvali influenseri pa su počeli masovno da ih prodaju i da im pada cena.
I hvala im na tome.
Opet, to je samo u rezimu bez blica i bez jačih izbora svetlosti.
Poredio sam na koncertu, malo bolju sliku sa prednjom kamerom je dao IPhone 14PM.
Isto bih istakao kao prednost glasan zvuk, procesor i bateriju i kamere

To je i mene neko vreme zanimalo, tražio po telefonu ali nigde nisam našao. Dosta lakše bi bilo da ne traži potvrdu za sve aplikacije.

Negdje sam pročitao da ne traži ako se skroz isključi otisak prsta, ali to mi nije opcija, pa nisam ni pokušavao. Ako nekom odgovara, može da proba.

Ja i ne koristim otisak, od samog početka korišćenja samo Face id ali uvek traži potvrdu.

Drugari Forumaši, postadoh i ja ponosni vlasnik HM7PRO, i odmah imam jedno pitanje: koristim dve kartice u telefonu ( A1 fizičku i Yettel esim ) i sve radi za sada dobro ali mi u zaglavlju početnog ekrana pored simbola za jačinu signala stoji stalno ikonica VoLTE ( inače VoLTE je isključen za obe kartice u podešavanjima ). Pitanje: da li neko zna kako ova ikonica može da se skloni sa zaslona?
Hvala unapred

Ja sam isključio ovako: notifications & status bar -> status bar -> pure mode
Vidi da li ti to odgovara.

Drugari Forumaši, postadoh i ja ponosni vlasnik HM7PRO, i odmah imam jedno pitanje: koristim dve kartice u telefonu ( A1 fizičku i Yettel esim ) i sve radi za sada dobro ali mi u zaglavlju početnog ekrana pored simbola za jačinu signala stoji stalno ikonica VoLTE ( inače VoLTE je isključen za obe kartice u podešavanjima ). Pitanje: da li neko zna kako ova ikonica može da se skloni sa zaslona?
Hvala unapred
VoLTE ne bi trebalo da prikazuje ikonicu ako je VoLTE iskljucen.. Posto imas ikonicu on je ukljucen definitivno (znam znam recices da je iskljucen ali NIJE) . Da li ti pored ikonice pisu brojevi 1 i 2.. To oznacava na kojoj kartici je ukljucen VoLTE.... Ako su ti kartice podesene da hvataju i 5G signal tu ne postoji mogucnost da ukljucis ili iskljucis VoLTE... U tom slucaju je on ukljucen....
Samo kada stavis da max bude 4g mreza onda ti nudi opciju da ukljucis ili iskljucis... 5G mreza tako funkcionise....

Ja sam isključio ovako: notifications & status bar -> status bar -> pure mode
Vidi da li ti to odgovara.
Odlično! Puno hvala!!! Pomogao si mi baš baš...užasno me nervirala ta ikonica

VoLTE ne bi trebalo da prikazuje ikonicu ako je VoLTE iskljucen.. Posto imas ikonicu on je ukljucen definitivno (znam znam recices da je iskljucen ali NIJE) . Da li ti pored ikonice pisu brojevi 1 i 2.. To oznacava na kojoj kartici je ukljucen VoLTE.... Ako su ti kartice podesene da hvataju i 5G signal tu ne postoji mogucnost da ukljucis ili iskljucis VoLTE... U tom slucaju je on ukljucen....
Samo kada stavis da max bude 4g mreza onda ti nudi opciju da ukljucis ili iskljucis... 5G mreza tako funkcionise....
U pravu si 100%, obe su kartice na 5G i zato ova ikonica i stoji... Isprobao sam i vraćanje na 4G i onda je nestala... Hvala još jednom!

Pozdrav drustvo da li bi beko menjao s25 ultra za HM7pro?

Ajde da sumiramo utiske ovog modela, koje su po vama prednosti i mane?

Posle par meseci imam da izjavim za dnevnik sledeće...

Telefon je brutalno dobar. Dizajn mi se posebno sve više i više sviđa, tanan je, idealno zaobljen, čak i izbočina od kamere dobro dođe da se podboči prst. Nisam još masku kupio, žao mi je da ga stavim u istu koliko mi prija da ga držim u ruci. Staklena mat leđa su ubedljivo najbolje rešenje materijala na telefonu koji sam ikada osetio pod prstima + otisaka nema nigde.

Imao sam premium uređaje, ali ovo je ubedljivo najbolji ugođaj što je i logično sa obzirom na hardver i da je sve ponajbolje u klasi. Sve radi brzo, efektivno, ne mogu da se požalim na bilo šta, a ako dodamo dizajn i gore napisano oko istog, jasno je da je ovo jedan jako jako kompletan uređaj koji je zaista užitak koristiti.

Prednosti: brzina, baterija, ekran, storage, dizajn...

Mane: Kamera verovatno može bolja (daleko da je loša!), imao sam jednu foto sesiju po snegu + oblačno + povremeno sunce, i baš se mučio da izmeri svetlo pa je bilo dosta podeksponiranih i sivih fotki. Nisam se doduše ni mnogo cimao oko toga u datom momentu da izvučem bolje rezultate, posle toga su rezultati uglavnom zadovoljavajući u svim uslovima. Ako bih morao da navedem još neku manu, to je težina.. AKo duže ga čačkam npr dok ležim i sl, ume da me zaboli ruka a nisam baš slabić...

Mislim da je sa sadašnjim cenama prava prilika pazariti sebi ovu zver i biti miran sa, pa sigurna sam i 3 godine vrhunskih performansi.. Ja sam ga pre nekoliko meseci platio 650e i ne žalim dinara, naprotiv...

Da li klacka na stolu, s obzirom na izbočinu za kamere?

Da li je sklizak? Ovaj S21+ sam se plašio da držim prvih dana dok nisam kupio masku 🙂

Da li klacka na stolu, s obzirom na izbočinu za kamere?

Da li je sklizak? Ovaj S21+ sam se plašio da držim prvih dana dok nisam kupio masku 🙂
Nije sklizak zbog mat pozadine, a ne klacka uopšte. Tj Jako jako malo i to ako pritiskaš po ivicama dok leži na leđima.

Narucujem stakla sa aliexpresa za ovaj model.
Kako su stakla zakrivljena i lepe se uz pomoc nekog lepka i uv lampe, posle par dana dodje do podizanja stakla na uglovima telefona, zbog maske i pantalona.
Dosao sam na ideju da uglove malo skratim sa smirglom na brusilici.
U toj nameri sam uspeo i zalepio staklo, za par dana cu videti rezultate.

Mene interesuje kako vi lepite stakla i folije na ovaj model i kakvi su rezultati?

Pozdrav!
Imam jednu nedoumicu izmedju odabira 7 Pro i S25 Ultra. Vidim da je 7 Pro bolji u ruci, a da su tu negde sa performansama. Takodje vidim i da je Magic OS 10 dosta uznapredovao u odnosu na prethodnu verziju.

Presao sam sa S24U i nisam se pokajao. Moj savet ti je da predjes odmah na HM8P, cena mu je na oglasima ispod 900e (ako kupujes u radnji ili kod operatera do kraja februara dobijas tablet na poklon).

Presao sam sa S24U i nisam se pokajao. Moj savet ti je da predjes odmah na HM8P, cena mu je na oglasima ispod 900e (ako kupujes u radnji ili kod operatera do kraja februara dobijas tablet na poklon).

Šta je po tebi to što vredi skoro 300e više jer kapiram da 7 može da se uzme za 600, 650 trenutno?

Nisam toliko pratio osmicu i sve oko njega.

Šta je po tebi to što vredi skoro 300e više jer kapiram da 7 može da se uzme za 600, 650 trenutno?

Nisam toliko pratio osmicu i sve oko njega.
Upravo to. Nije mala stavka 300 eur, a nije tolika razlika da mi bude vredno toliko da dodam. Nasao sam za 600 eur HM7P sa garancijom, star 3 meseca, što je po meni i više nego dobra kupovina.

Nazad
Vrh Dno