Slozio bih se sa tobom ali polovicno... Moze da puni i sa maskom ali ne sa svakom... Licno probao... Na 2 hoce. Na 3 nece... Ovo sto kazes da ne isporucuje 100w sa original punjacem... Mozda nisam dobro razumeo ali maximalno bezicno punjenje na HM7 pro npr je 80W i to ne mora uvek da bude 80W vec bude i manje. Zavisi od vise faktora sto i pise na zvanicnom sajtu. "Stvarna snaga punjenja će pametno da se menja u skladu sa scenarijima."Testirao sam bezicni honor punjac, utisci su polovicni
Mane su: ne moze da se puni sa maskom, ne isporucuje 100W kad je povezan sa orginalnim honor punjacem od 100W, vece dimenzije (ali lepo izgleda na nocnom stolu ili kancelariji)
Prednosi su: lep dizajn, odlicno odvlacenje toplote, telefon se malo zagreje i brzo napuni.
Pa 80 W je wireless punjenje po specifikaciji
Moja greska, mislio sam da ima 100W, ali svakako brzo se napuni.Slozio bih se sa tobom ali polovicno... Moze da puni i sa maskom ali ne sa svakom... Licno probao... Na 2 hoce. Na 3 nece... Ovo sto kazes da ne isporucuje 100w sa original punjacem... Mozda nisam dobro razumeo ali maximalno bezicno punjenje na HM7 pro npr je 80W i to ne mora uvek da bude 80W vec bude i manje. Zavisi od vise faktora sto i pise na zvanicnom sajtu. "Stvarna snaga punjenja će pametno da se menja u skladu sa scenarijima."
Tako je... Ne znam ljudi ali vise mi je kao ukras na stolu nego neka stvarna realna upotrebaMoja greska, mislio sam da ima 100W, ali svakako brzo se napuni.
Mislim da hoce sa nekim tankim maskama da se puni, ali ja sam probao silikonsku deblju i prepozna punjac, ali nece da puni, posle 3 sekunde prekine.

VoLTE ne bi trebalo da prikazuje ikonicu ako je VoLTE iskljucen.. Posto imas ikonicu on je ukljucen definitivno (znam znam recices da je iskljucen ali NIJE) . Da li ti pored ikonice pisu brojevi 1 i 2.. To oznacava na kojoj kartici je ukljucen VoLTE.... Ako su ti kartice podesene da hvataju i 5G signal tu ne postoji mogucnost da ukljucis ili iskljucis VoLTE... U tom slucaju je on ukljucen....Drugari Forumaši, postadoh i ja ponosni vlasnik HM7PRO, i odmah imam jedno pitanje: koristim dve kartice u telefonu ( A1 fizičku i Yettel esim ) i sve radi za sada dobro ali mi u zaglavlju početnog ekrana pored simbola za jačinu signala stoji stalno ikonica VoLTE ( inače VoLTE je isključen za obe kartice u podešavanjima ). Pitanje: da li neko zna kako ova ikonica može da se skloni sa zaslona?
Hvala unapred
Odlično! Puno hvala!!! Pomogao si mi baš baš...užasno me nervirala ta ikonicaJa sam isključio ovako: notifications & status bar -> status bar -> pure mode
Vidi da li ti to odgovara.
U pravu si 100%, obe su kartice na 5G i zato ova ikonica i stoji... Isprobao sam i vraćanje na 4G i onda je nestala... Hvala još jednom!VoLTE ne bi trebalo da prikazuje ikonicu ako je VoLTE iskljucen.. Posto imas ikonicu on je ukljucen definitivno (znam znam recices da je iskljucen ali NIJE) . Da li ti pored ikonice pisu brojevi 1 i 2.. To oznacava na kojoj kartici je ukljucen VoLTE.... Ako su ti kartice podesene da hvataju i 5G signal tu ne postoji mogucnost da ukljucis ili iskljucis VoLTE... U tom slucaju je on ukljucen....
Samo kada stavis da max bude 4g mreza onda ti nudi opciju da ukljucis ili iskljucis... 5G mreza tako funkcionise....
Ajde da sumiramo utiske ovog modela, koje su po vama prednosti i mane?
Nije sklizak zbog mat pozadine, a ne klacka uopšte. Tj Jako jako malo i to ako pritiskaš po ivicama dok leži na leđima.Da li klacka na stolu, s obzirom na izbočinu za kamere?
Da li je sklizak? Ovaj S21+ sam se plašio da držim prvih dana dok nisam kupio masku 🙂
Normalno je da kad pritisneš gornji deo kod prednje kamere da se telefon klacka.
Presao sam sa S24U i nisam se pokajao. Moj savet ti je da predjes odmah na HM8P, cena mu je na oglasima ispod 900e (ako kupujes u radnji ili kod operatera do kraja februara dobijas tablet na poklon).
Upravo to. Nije mala stavka 300 eur, a nije tolika razlika da mi bude vredno toliko da dodam. Nasao sam za 600 eur HM7P sa garancijom, star 3 meseca, što je po meni i više nego dobra kupovina.Šta je po tebi to što vredi skoro 300e više jer kapiram da 7 može da se uzme za 600, 650 trenutno?
Nisam toliko pratio osmicu i sve oko njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari