nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Prečišćivač vazduha detektuje to odmah, skoči pm2.5 u nebesa 😉
Na stranu to što neće da šalju, podigli su cene čini mi se za više od 100%... Pratio sam neke slušalice koje su bile čini mi se 30-40€ (moguće na sniženju?), sad su 70-80€...Anker izgleda više ne šalje svoje uređaje u Srbiju preko AliExpressa...prošlog meseca sam kupio tri para slušalica a sada mi za svaki njihov proizvod piše da ne mogu da se isporuče na moju adresu
Svaki je žični kad mu nakačiš kabl, heh.Koji žični gamepad za pc biste preporučili?
Ja sam na Temu-u u Decembru ubo 24 komada za 444 din, meni su Ok zasad - prvi od tih 24 ću da promenim sad krajem meseca jer se malčice istupio.Pozdrav,
da li je neko kupovao one brijace sto su za gilete fusion nastavci...sa 5 ostrica
u zadnje vreme kupujem na pijaci na komad,a od kada sam video da ima za npr 600 dinara 10 komada sumnjam da i oni prodaju isto
jel kupovao neko,kakvog su kvaliteta?
Za neku bagatelu, sa coinima naravno, ali ne baš totalni krš da se raspadne posle nedelju dana.Svaki je žični kad mu nakačiš kabl, heh.
Za koliko para?
E sad i ti, hoćeš i jare i pare, lol...gamepad za jednocifrenu cenu ali da nije krš...Za neku bagatelu, sa coinima naravno, ali ne baš totalni krš da se raspadne posle nedelju dana.
Ovaj me izađe oko 7$, hoće poslužiti za lajt pikanje NFS? Imam, volan ali smara me raspakivanje ...
I just found this on AliExpress:
Wired Gamepad Controller for Joystick for Playstation 2 Vibration Shock Joypad Wired USB PC Control WinXP/Win7/Win8/Win10 For PC
![]()
Kabelgebundener Gamepad-Controller für Joystick für Playstation 2 Vibration Shock Joypad Kabelgebundene USB-PC-Steuerung WinXP/Win7/Win8/Win10 für PC - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja sam zalio zvucnik sa mikrofonom ali jos cekam da mi stigne.
Meni daje sve neke gluposti a kada pogledam ocene i komentare ispada da sve zajedno što daju tamo ne vredi ni tih $0.1Meni stigao fen danas sa zalivanja. Radi ok, nista specijalno.
Do sada sam uzeo dzojped mislim da je neki ps4 klon, radi odlicno. Zatim neku solju i sad fen. Nekad budu i ok stvari.Meni daje sve neke gluposti a kada pogledam ocene i komentare ispada da sve zajedno što daju tamo ne vredi ni tih $0.1
Ja sam prvo izabrao neke peškire međutim u toku zalivanja mi dao opciju da zamenim za skuplje i tada sam izabrao zvučnik.Meni daje sve neke gluposti a kada pogledam ocene i komentare ispada da sve zajedno što daju tamo ne vredi ni tih $0.1J
Pozdrav,
da li je neko kupovao one brijace sto su za gilete fusion nastavci...sa 5 ostrica
u zadnje vreme kupujem na pijaci na komad,a od kada sam video da ima za npr 600 dinara 10 komada sumnjam da i oni prodaju isto
jel kupovao neko,kakvog su kvaliteta?
Cien shark 5?Ništa specijalno... Inače preporuka za brijač sa 5 oštrica iz Lidla. Taj koristim poslednjih godinu dana, brije odlično a ulošci su jeftini.
Meni je crkao jedan, baš tog brenda posle ~2 godine držanja u utičnici.Da li bi ovo bilo bezbedno konstantno drzati ukljuceno u uticnicu a onda samo po potrebi ubadati kablice u njega?
1$ kupon "zakucao" pa sam uzeo 3x 2m lolMalopre nabasao u Save now sekciji, 0.08$ za 2m, uzeti prvo kupon prodavnice 1$/4$
I just found this on AliExpress:
Rocoren 240W Type-C to USB C Data Cable PD3.1 Quick Charging 100W Type C Cord Fast Charging For MacBook iPhone 17 Samsung Xiaomi
![]()
Rocoren 240 W Typ-C-zu-USB-C-Datenkabel PD3.1 Schnellladung 100 W Typ-C-Kabel Schnellladung für MacBook iPhone 17 Samsung Xiaomi - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Stvarno, za šta može da se koristi 240w?Uzo i ja , a sta ce mi nemam pojma 😀
PDV ce biti ozbiljniji.
Meni su tako posebno poslali, odbio da preuzmem i pukao sam citavih 100 din. 😂1$ kupon "zakucao" pa sam uzeo 3x 2m lol
EDIT
cepnuo sam ih za jos 2 komada 😀
Nadam se da nece ici preko CN expresa pa da oni mene cepnu po 400-500din po kablu ahhahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari