Ako ti izolovana kuca i nemas problem sa DF-ovima koji su generalno kod nje nenormalno tihi radi ce ti posao. Ima snage moze da greje vise prostorija lagano. ALI oko nule ona je usisivac za vlagu i ako je preopteretis da greje neizolovan prostor pricam preko 700w ona ce da ti ide u Df ko luda na svakih 45 min. Sto malo nervira jer taman zagreje ona opet. Dal sto je mali izmenjivac SJ samo 36kg u poredjenju sa Amber koji ima 50kg. Ali zato prelazni period njoj je scop 6.4 u toploj za razliku od 4 u srednjoj zoni, na 10 stepeni greje 80 ko od sale a trosi ko upaljac precizna tiha moze i do 100w modulacije osim ako ne ukljucis 4tu brzinu onda je uragan. Meni je idealna jer mi vrsi posao za prelazni period a kad udari minus Nordic mi gura u dnevnu 23/24 a ona odrzava 22 u kuhinji / trpezariji i tad nije strasna evo danas samo 9 puta isla df a ceo dan -1-0 i 100% najgore vreme kod mene kad i nordic za 24h odradio 6 df-a al on opterecen ceo dan 800-900w. Da sam znao ovo pre kupovine bas zbog toga sto nemam izolaciju pre bih uzeo Nordic verziju Fuji ili cak Amber premium al 12, 18 mi overkill ako ti izolovana kuca stan ja bi isao na 12,
@style53 ima 9tku premium greje neizolovan sprat 60 kvadrata. mislim da bi ti 18 samo pravila veliki problem u tom prelaznom periodu palila se gasila jer ima visoku modulaciju sto sa druge strane kod Fuji nije problem al nisam pametan. Ako ti se Hisensov nacin rada svidja idi na gree ako ti se ne svidja idi na Fuji al ja bi Fuji jurio 14 nordic
🙂