Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

Posiljka iz Nemacke 7 januara napustila Nemacku i ovi nece da je prikazu u sistemu kod nas. Jel oni gomilaju pakete u nekom magacinu pa odatle pustaju neverovatno. Treba da bude prikazana cim udje u nasu zemlju.

Prilozi

• Screenshot 2026-01-17 at 13-44-44 Праћење пошиљке.png
    Screenshot 2026-01-17 at 13-44-44 Праћење пошиљке.png
    6.6 KB · Pregleda: 66
  • Screenshot 2026-01-17 at 13-52-51 Praćenje - DHL - Srbija.png
    Screenshot 2026-01-17 at 13-52-51 Praćenje - DHL - Srbija.png
    43.1 KB · Pregleda: 20
Da li CN posiljke isto idu preko Madjarske ili direktno kod nas? Posto vidim po pracenju da pise da je posiljka kao stigla na nas aerodrom.
1768807092479.png

CN bi trebalo da je direktno CHN - SRB

Poslednja izmena:
Ja koliko znam postoji direktan kargo let za Nis, za Beograd nisam cuo.

Pozdrav, imam jedan LA084941XXXHU paketić koji je poslat 26. Decembra.
Upravo mi je stiglo obaveštenje da je paket zadužen za dostavu u Zemunu... A ja živim u Smederevu.
Koja je caka?
Jel to pošta nešto muti ili su kinezi loše uneli adresu?

Po ovome sto piše na planplus-u više njih se žalilo za sličan problem. https://www.planplus.rs/posta-11080-beograd-80/16809

Prilozi

• IMG_8431.png
    IMG_8431.png
    147.4 KB · Pregleda: 35
Upravo mi je stiglo obaveštenje da je paket zadužen za dostavu u Zemunu... A ja živim u Smederevu.
Koja je caka?

Po ovome sto piše na planplus-u više njih se žalilo za sličan problem. https://www.planplus.rs/posta-11080-beograd-80/16809
Meni su slali u paketomat na Zlatiboru a živim u Užicu 🤣. Sad, ne znam šta da ti kažem 🤣🤣

Meni su slali u paketomat na Zlatiboru a živim u Užicu 🤣. Sad, ne znam šta da ti kažem 🤣🤣
Logistika na nivou. Doduše meni se desila slična situacija pre možda 4-5 godine gde su paket ostavili isto ovako u Beogradu i vratili ga nazad za Kinu. Smarao sam i lokalnu poštu i poštu gde je paket stigao i nisu hteli da mi daju paket.

Možda su samo pogrešili poštu. Ako sledeći status bude Preusmerena ili tako nešto onda se vraća u glavnu poštu i krenuće ka tebi za par dana.

Koja je caka?

Meni na city piše isporučeno na parcel shop u Beogradu, iako odredište piše Kragujevac... I tako stoji već 3 dana. Inače kod njih je paket od 6. Januara... Na brojeve telefona se niko ne javlja naravno, na mejl ne odgovara takođe

Meni na city piše isporučeno na parcel shop u Beogradu, iako odredište piše Kragujevac... I tako stoji već 3 dana. Inače kod njih je paket od 6. Januara... Na brojeve telefona se niko ne javlja naravno, na mejl ne odgovara takođe
Meni isto city express stoji od cetvrtka na paketomatu. Danas ih konacno dobio i kaze da kurir nije zavrsio proceduru do kraja, da ocekujem danas ili sutra uputstvo za preuzimanje.

Meni isto city express stoji od cetvrtka na paketomatu. Danas ih konacno dobio i kaze da kurir nije zavrsio proceduru do kraja, da ocekujem danas ili sutra uputstvo za preuzimanje.
CE je izgleda opasno degradirao. Izgubio sam zelju da porucujem bilo sta od bilo koga, osim ako je dostava preko Poste Srbije.

LA084911XXXHU stigla danas. Naručena 22. dec. Izgleda da su napokon malo ubrzali ove sa praćenjem. Ostale koje imam, UC, od 24 nov. ne pojavljuju se zasad.

UC...HU

LPC SM

Danas su stigli zajedno paketici sa statusima 18.12 i 9.1 ALCF

Neko mi rece da Posta posiljke sa Temua vise nece donositi na adresu vec iskljucivo paketomat ili salter, jel cuo jos neko to?
Mene za AE pošiljke zovu telefonom i pitaju da li mogu da dođem do pošte po paket. Kaže u paketomat ne mogu ti paketi.
Čini mi se da su tako prvi put u novembru. Ne znam samo zašto zivkaju ljude, zar im nije lakše da šibnu poruku...

Mene za AE pošiljke zovu telefonom i pitaju da li mogu da dođem do pošte po paket. Kaže u paketomat ne mogu ti paketi.
Čini mi se da su tako prvi put u novembru. Ne znam samo zašto zivkaju ljude, zar im nije lakše da šibnu poruku...
Pozivom ce brze dobiti odgovor. Nemaju oni gde u posti da lageruju tolike posiljke.

1768987841466.png
Od 03.01. i dalje čuči na carini.

Ovi koji nisu na carini, čuče u GPC-u, ali mlađi datum dosta, 15.01.

1768987920346.png

Ja imam jednu poslatu pre nedelju dana, izmenjala brojeve samo tako 🙂 - AP...02 - LA...67HU - CN...97

Nazad
Vrh Dno