Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Jesmo li utvrdili da li stvarno ide 1 proizvod po danu na flashsale ili se logično desava da vise ljudi isti dan dobije isti proizvod?
I mene ovo zanima.
Ajde da probamo ovde na forumu da uhvatimo dan kada dvoje isti dan osvoje istu nagradu, ako je moguće.
Jer ako nije moguće to je onda ozbiljno ograničenje za najvrednije nagrade koju većina izabere isti dan.

Ma nema šanse da je jedna nagrada dnevno na nivou srbije ili slično.

Сумњам, превише људи пријављује добитке. У најмању руку је ограничено на Србију, не на шири регион.

Сумњам, превише људи пријављује добитке. У најмању руку је ограничено на Србију, не на шири регион.
Pa i to je dovoljno, ako samo nas 50-tak sa foruma odabere Samsung telefon, a samo jedan iz Srbije može da ga dobije taj dan.

Za one koji plaćaju sačuvanom karticom - kada vam traži samo CVV kod možete uneti bilo koji broj. Bar je meni tako sa Intesinom Master karticom.
Ne znam da li je to normalno ponašanje.

Ja ne cuvam platnu karticu na platformama gde nije obavezno... TEMU - sve placam preko ApplePay ili Google Pay bez sacuvane kartice. AE - Paypal.

...ili iRačun gde se pare prebacuju po potrebi i odakle trenutno mogu da mi maknu celih 250 din. 🙂 Inače opet imaju promociju gde daju 3.000 din. za otvaranje računa, nije loše da se upari sa nekom temu akcijom.

Kad smo već kod flashsale01, drugarici stigao stoni mikser - oduševljena. Putovao možda desetak dana, istovario joj ga BEX na vrata, sve u svemu iskustvo 10/10.
Meanwhile ja sa mojim redmi buds play sluškama (i još sigurno 4-5 tuki sa alija)... 🤡👿

Dobio sam danas po treci put QQQQ kalendar ali je ovaj put izbor poklona katastrofa 👎

Koliko dana prodje od zavrsetka qqqq promocije dok ne dobijes sledecu?

Koliko dana prodje od zavrsetka qqqq promocije dok ne dobijes sledecu?

U mom slučaju dva, 17. januara završen krug, 19. se aktivirao ponovo.

Da li neko ima paralelno qqqq i claimcredit ili jedno isključuje drugo

To nemam ne pamtim otkad, sigurno već godinu dana. Brisala app, bila neaktivna duže vreme letos, nema pa nema, samo još podršku nisam kontaktirala da mi resetuje algoritam (mada su i tu mišljenja podeljena da li radi zapravo ili ne), ali nemam šta toliko da pazarim pa mi se ne cima, svela sam se (što je jako lepo) na po jednu narudžbinu koja jedva pređe prag u 2-3 meseca 🙂

One vestacke biljke nisu lose uopste...narucio za splav da imam malo kao dekoracija, realisticne su...kod nas bi takve kostale u radnji mnoooogostruko skuplje

Tako je meni izlazilo dosta puta ali nisam hteo da odustanem i eto bas na svetog Jovana dodje. Budi uporan.

Pogledajte prilog 524556

Pozdrav, kolko cekam dugo za custom inspektion?
obicno prodje isti dan. Tvoja posiljka:
Amazon Package GIF

Jel moze neko da pomogne? Ili da pisem paypalu da su me mozda scamovali. Jel OVO mi je jedno 5 porudzbenica I sve je proslo Kako treba . Ovaj put ne

Ако сам добро разумео, на qqqq, од оних 5 одабраних предмета могу се добити 2, на почетку један гратис, уз она 2 купљена, и на крају тај као највреднији, али и за њега треба нешто да се купи?

Da li sam ja jedina budala koja kupuje nešto na QQQQ?
Ovo mi je treći put da mi je otvoren i u proseku potrošim po 5-6000 dinara dok dođem do kraja. Evo primer: ponude mi besplatno da dobijem nešto (ja izaberem LED smart kontroler), ali da bio to dobio moram da potrošim bar 1000 dinara za nešto drugo. I ja kupim RGB LED IC traku. Svakako sam oba hteo da kupim, a da sam kupovao normalno potrošio bih bar 2000 din.
Tako sam se na QQQQ sam se nakupovao baterija. Svakako su mi trebale, a kad mi da besplatno 4 baterije, ja kupim još 4 da ispunim limit...

Nazad
Vrh Dno