samurai1974
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.04.2016
- Poena
- 215
Jel ti kartica slucajno starija? Ja sam bukvalno prvi dan imao 5g na Ultri, mts.
Na A1 i Globaltel kao sekundarnoj esim imam 5g.5g na MTS?
10 jul do danas 148xZa bezmalo 7 meseci, 72 ciklusa punjenja. S25ultra.
Mislim da dzabe menjas karticu.Ja sam prosle nedelje svrnuo do yetela i prvo su mi aktivirali esim na s24 ultra i 5g ne radi.Posle je iskljucio esim i dao mi novu karticu i opet nema 5g.Csc mi je u tom trenutku bio EUY.Kod drugara koji je u yetelu i koristi isto s24 ultra i ima isti softver kao i ja i csc mu je EUY kod njega radi 5g, a kod mene ne radi.Ista mreza,isti model telefona i ista verzija softvera i isti csc.Moraću da je zamenim. Da probam i to pošto i dalje ne radi.
Ako je meni poruka upucena to ne mogu da uradim zato sto drugar u fonu koristi esim.Jedino da probam da stavim moju sim karticu kod njega u fon pa da vidim onda sta ce se desavati?Probaj i varijantu da njegovu karticu stavis u tvoj telefon i da tvoju karticu stavis u njegov telefon
Da, tebi.Ako je meni poruka upucena to ne mogu da uradim zato sto drugar u fonu koristi esim.Jedino da probam da stavim moju sim karticu kod njega u fon pa da vidim onda sta ce se desavati?
*** koja magija??? ja 80% za 4.5h (4g)
Stigao je One UI 8.5?Da dodam nešto a da nije o 5G, Home Up konačno radi za OneUI 8.5.
Na ultri jok.Stigao je One UI 8.5?
Pa i meni na malom S25 nije stiglo, zato sam se začudioNa ultri jok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari