Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Prosvetlite me,imao sam od redmi note 3 pro,preko mi 9se,do 12x i onda se vratio ma Samsung,tacnije sad s 25
Mnogo se kolebam da li da ga menjam za Xiaomi 14 ili 15
S25 je star 4 meseca, faktički nov
One Ui mi je top prica ... I sam ne zna
Hvala na svakom odgovoru
Slobodno menjaj, mnogo brze punjenje, vise memorije, kamere vidno bolje.
Ostalo tu negde.
Hyper Os 3 fantastican.

Prosvetlite me,imao sam od redmi note 3 pro,preko mi 9se,do 12x i onda se vratio ma Samsung,tacnije sad s 25
Mnogo se kolebam da li da ga menjam za Xiaomi 14 ili 15
S25 je star 4 meseca, faktički nov
One Ui mi je top prica ... I sam ne zna
Hvala na svakom odgovoru
Softver je bolji na Samsungu nego na Xiaomiju i vjerovatno ostalim kinezima.Kamera na x15 je odlična,ekran isto,fingerprint i brzo punjenje.Meni je baterija očaj na predzadnjem 3.06. apdejtu mada brzo punjenje izvlači stvar.Ovi koji tvrde da ja Hyperos fantastičan,kontam da nijesu probali ništa bolje od miui šaomija od 120 evra...Radi fluidno ali nedostatak opcija na global romu(a vjerovatno i na kineskom) je očigledan...Sve je do toga šta ti je prioritet.

Softver je bolji na Samsungu nego na Xiaomiju i vjerovatno ostalim kinezima.Kamera na x15 je odlična,ekran isto,fingerprint i brzo punjenje.Meni je baterija očaj na predzadnjem 3.06. apdejtu mada brzo punjenje izvlači stvar.Ovi koji tvrde da ja Hyperos fantastičan,kontam da nijesu probali ništa bolje od miui šaomija od 120 evra...Radi fluidno ali nedostatak opcija na global romu(a vjerovatno i na kineskom) je očigledan...Sve je do toga šta ti je prioritet.
Koristio Samsung s21fe, Samsung S22, Xiaomi 10, Xiaomi 13t pro, sada Xiaomi 14 godinu ipo.
Potpisujem da je Hyper Os fantastican.

Slažeme se. Mada One UI jeste u nekim stvarima malo "ispoliraniji" po mom mišljenju. Ja sam imao ranjie MI 9SE i tada je os bio kriminalan, sa gomilom bagova, dobro se sećam. Ovo sad je nešto skroz drugačije i mnogo bolje

Jel vam radi android auto na X15?
Na Huawei mi je radilo sve dobro, dok ovde izbacuje da odaberem nacin povezivanja, ali se nista ne desava u kolima

Radi i redovno ga koristim.

Kod mene može samo preko kabla.

Probaj drugi kabl ako već nisi i napiši šta se tačno dešava na telefonu i ekranu auta kad spojiš pa možda skontamo gde je problem.

Da li xiaomi 15 ili 15 ultra imaju problema sa pregrevanjem?

Ja nisam primetio. Ne igram nikakve igre, za to imam ps4 kad imam vremena. Zagreje se oko kamere kad se snima nešto duže, ali tako se greju svi koje sam koristio

• Like
Reagovanja: mr9
Koristim Xiaomi 15 u zadnja 3 meseca i do sad nisam primetio da ima problem sa pregrevanjem.
Jedino gde sam primetio da se telefon ugreje je prilikom punjenja sa 67w xiaomi punjacem. I to nije nista strasno ali se oseti da je telefon topliji u odnosu na normalno koriscenje.

Verovatno za CN hyperos

Rade svi preseti normalno na 15 ultra. Cak su i vrlo dobri.
Osvrćući se na 2025. godinu, može se reći da je Xiaomi 15 Ultra možda bio najbolji telefon godine po pitanju kamere.
Vivo ne racunam, jer su napustili Srbiju, pa je sve gimnastika oko njega.

Vi što koristite x15 global mixm rom, koja vam je poslednja verzija softvera i za koji mjesec je security patch?
Verzija softvera 3.0.3, a patch iz dalekog novembra

Da li neko ima problem da za određene aplikacije ne stižu obaveštenja sve dok ne otključaš telefon i tada se magično pojavi obaveštenje koje je stiglo pre tipa pola sata? Ima li ikakvog rešenja? Imam problem sa Gmailom i aplikacijom banke. Koristim xiaomi 15, global rom. Ugašene su sve optimizacije baterije, upaljen autostart ali ne vredi

Možda ima veze ako koristiš neku third party temu sa njenim always on-om...

Btw,pokušao sam sa rename trikom da se prebacim sa eu na mixm rom ali ne radi,moguće da su to ukinuli sa HOS3...Xiaomi kao da se trudi da global korisnicima da što manje kako bi prešli na neki drugi brend...

Geralt of rivia@, da nemaš neki dns(blokator reklama ) uključen?
Verzija softvera 3.0.3, a patch iz dalekog novembra

Da li neko ima problem da za određene aplikacije ne stižu obaveštenja sve dok ne otključaš telefon i tada se magično pojavi obaveštenje koje je stiglo pre tipa pola sata? Ima li ikakvog rešenja? Imam problem sa Gmailom i aplikacijom banke. Koristim xiaomi 15, global rom. Ugašene su sve optimizacije baterije, upaljen autostart ali ne vredi
Da nemaš slučajno neki dns(blokator reklama ) uključen/upisan?
Nešto ovako...

Prilozi

• Screenshot_20260131_182748_com_android_settings_Settings$PrivateDnsSettingsActivit.jpg
    Screenshot_20260131_182748_com_android_settings_Settings$PrivateDnsSettingsActivit.jpg
    57.3 KB · Pregleda: 15
Nazad
Vrh Dno