Stigle su mi Li-ion punjive AA baterije (Pujimax). 28 komada (plavih na kojima piše 4225mWh) i 8 komada zelenih sa ugrađenim USB-C punjačem. Od ranije sam imao nekoliko AAA i 9V, pa sam rešio da napravim zalihu.
Po ovome što vidim kapacitet može da se podeli sa 2 i to je realnija cifra. Imaju stabilnih 1,5V. Da li je neko još kupovao ovakve baterije? Da li ove sa USB-C smeju/mogu da se pune i na punjaču?
Početna iskustva sam pisao na temi Punjive AA baterije
Nisam planirao da kupim baš toliko komada, ali sam napravio kombinaciju preko QQQQ pa je ispalo dosta povoljno. Sad sam jedno vreme miran što se tiče baterija 🙂
A kako ti je to ponudio? Ja sam cesto dobijao to "sold out", ali se ne secam da sam dobio opciju za zamenu.Ja sam juče izabrao A56 preko reklame i dobijem ga konačno, ali kaže da je out of stock i ponudi mi da umesto njega uzmem Xiaomi Poco F7 Pro ili Realme GT 7. Uzeo sam Realme, čekam da stigne sad pa da vidimo kakav je.
Koji je model Teclast tableta?Stigao Teclast tablet za 99din. Brzinski sam istestirao, reklo bi se da radi pos'o. Zamerka bi mi bila je nesto losiji zvuk, tj ne bas kvalitetni zvucnici. 19k iskreno ne verujem da vredi, ali mozda gresim jer nisam ispratio cene tableta u poslednje vreme. Uglavnom, iako sam ga dosta vise platio, ne bih se menjao za moj Xiaomi Pad 5.
Meni su ga poslali pre par dana sad videcemo kada ce stici.Mada imam jos dve posiljke uz ovu koje su poslate isti dan pa bi trebalo sve djuture da stigne u srbiju.Inace sam prvi put u ponedeljak kliknuo na taj tablet za 99 dinara i pojavila mi se opcija adresa i da platim.Stigao Teclast tablet za 99din. Brzinski sam istestirao, reklo bi se da radi pos'o. Zamerka bi mi bila je nesto losiji zvuk, tj ne bas kvalitetni zvucnici. 19k iskreno ne verujem da vredi, ali mozda gresim jer nisam ispratio cene tableta u poslednje vreme. Uglavnom, iako sam ga dosta vise platio, ne bih se menjao za moj Xiaomi Pad 5.
Koji je model Teclast tableta?
To je to za večeras i što se tiče odabira artikala i što se tiče mogućnosti do ponovo nešto osvojiš bez da promeniš telefon na kom igraš, Temu nalog na kom igraš i IP adresu na koju se kačiš.Jel mogu da se prijavim za neki drugi artikal i ovaj alat izbacim iz brze ponude ili je to to za veceras sto se tice odabira artikla?
Ja sam tako nesto skoro probao, dobijes fazon preko 30k u kuponima, ali vecina njih nije nesto upotrebljiva osim ako bas nemas plan da dosta skupljih stvari kupis, pa da ti ti kuponi imaju smisla. U sustini nesto kao sto je Sasa rekao.Iskočio mi onaj spin i kao napravi 1 trx od 1000 rsd da dobiješ 23.000 kupona. Kako se posle koriste ti kuponi? Fake ili stvarni popust?

Ja sam kupio AAA i 9V baterije. Jedna od 9V se posle nedelju dana stajanja "umorila" izmerio sam joj napon od 1,2V, ali se nakon stavljanja na punjenje posle nekoliko minuta vratila u normalu. 4xAAA u zbiru na onom uređaju za merenje od praznih do punih su prijavile oko 850mAh, a navodno su 1100mWh svaka. Daleko sam od ozbiljne upotrebe da bih mogao nešto da zaključim, ali rade posao na uređajima koji traže 1,5V baterije i odbijaju 1,2V. Na primer, koristim ih u dozeru sapuna koji nije hteo da radi sa NiMH i jedan ciklus trajanja je nešto malo kraći od alkalnih Duracel.Verovatno crkao čip u njima. Po ceni po kojoj sam ih nabavio, trebalo bi da imaju 5-6 punjenja da bi se izjednačile sa jeftinim alkalnim. Reklamiraju se sa nerealnim parametrima, tako da im ništa ne verujem.
Ja mislim da dobitnika odrede pre 20:00 , po nekom komercijalnom fazonu. Ja sam opušteno klikno posle 2 minuta. Pre toga 6 meseci nisam kupovao.Jel za flashsale bitno da se klikne prvi, ili dele nasumično u toku tih 10 minuta?
I da li neko zna da li korpa mora da bude prazna pre ubacivanja flashsale artikla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari