Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ja danas dobio 7300/9000+

Stigle su mi Li-ion punjive AA baterije (Pujimax). 28 komada (plavih na kojima piše 4225mWh) i 8 komada zelenih sa ugrađenim USB-C punjačem. Od ranije sam imao nekoliko AAA i 9V, pa sam rešio da napravim zalihu.
Po ovome što vidim kapacitet može da se podeli sa 2 i to je realnija cifra. Imaju stabilnih 1,5V. Da li je neko još kupovao ovakve baterije? Da li ove sa USB-C smeju/mogu da se pune i na punjaču?

Početna iskustva sam pisao na temi Punjive AA baterije

Nisam planirao da kupim baš toliko komada, ali sam napravio kombinaciju preko QQQQ pa je ispalo dosta povoljno. Sad sam jedno vreme miran što se tiče baterija 🙂

Stigao Teclast tablet za 99din. Brzinski sam istestirao, reklo bi se da radi pos'o. Zamerka bi mi bila je nesto losiji zvuk, tj ne bas kvalitetni zvucnici. 19k iskreno ne verujem da vredi, ali mozda gresim jer nisam ispratio cene tableta u poslednje vreme. Uglavnom, iako sam ga dosta vise platio, ne bih se menjao za moj Xiaomi Pad 5.

Ja sam juče izabrao A56 preko reklame i dobijem ga konačno, ali kaže da je out of stock i ponudi mi da umesto njega uzmem Xiaomi Poco F7 Pro ili Realme GT 7. Uzeo sam Realme, čekam da stigne sad pa da vidimo kakav je.

Prilozi

• Screenshot 2026-01-15 121801.png
    Screenshot 2026-01-15 121801.png
    176.4 KB · Pregleda: 125
Stigle su mi Li-ion punjive AA baterije (Pujimax). 28 komada (plavih na kojima piše 4225mWh) i 8 komada zelenih sa ugrađenim USB-C punjačem. Od ranije sam imao nekoliko AAA i 9V, pa sam rešio da napravim zalihu.
Po ovome što vidim kapacitet može da se podeli sa 2 i to je realnija cifra. Imaju stabilnih 1,5V. Da li je neko još kupovao ovakve baterije? Da li ove sa USB-C smeju/mogu da se pune i na punjaču?

Početna iskustva sam pisao na temi Punjive AA baterije

Nisam planirao da kupim baš toliko komada, ali sam napravio kombinaciju preko QQQQ pa je ispalo dosta povoljno. Sad sam jedno vreme miran što se tiče baterija 🙂

Zelene, sa USB C, ne može svaki C kabal da ih puni. To je otprilike samo C konektor, a unutra nema veze sa C standardom.

Kad su pune, moje su sve 1.52-1.53V.
Odlično Rade za I've WiFi senzore koji alkaline baterije cede brzinom svetlosti.

Neka baterije iz čista mira otkažu. Jednostavno umre. Ne svetli LED za punjenje, napon ne može da se izmeri, kao da se unutra nešto prekinulo. Recimo dve do sada, a imale su maks 3-4 ciklusa punjenja.

Verovatno crkao čip u njima. Po ceni po kojoj sam ih nabavio, trebalo bi da imaju 5-6 punjenja da bi se izjednačile sa jeftinim alkalnim. Reklamiraju se sa nerealnim parametrima, tako da im ništa ne verujem.

Ja sam juče izabrao A56 preko reklame i dobijem ga konačno, ali kaže da je out of stock i ponudi mi da umesto njega uzmem Xiaomi Poco F7 Pro ili Realme GT 7. Uzeo sam Realme, čekam da stigne sad pa da vidimo kakav je.
A kako ti je to ponudio? Ja sam cesto dobijao to "sold out", ali se ne secam da sam dobio opciju za zamenu.

Stigao Teclast tablet za 99din. Brzinski sam istestirao, reklo bi se da radi pos'o. Zamerka bi mi bila je nesto losiji zvuk, tj ne bas kvalitetni zvucnici. 19k iskreno ne verujem da vredi, ali mozda gresim jer nisam ispratio cene tableta u poslednje vreme. Uglavnom, iako sam ga dosta vise platio, ne bih se menjao za moj Xiaomi Pad 5.
Koji je model Teclast tableta?

Meni su ga poslali pre par dana sad videcemo kada ce stici.Mada imam jos dve posiljke uz ovu koje su poslate isti dan pa bi trebalo sve djuture da stigne u srbiju.Inace sam prvi put u ponedeljak kliknuo na taj tablet za 99 dinara i pojavila mi se opcija adresa i da platim.
Ni sam ne znam kako je on iskocio verovatno kroz neku reklamu.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099549014370&parent_order_sn=PO-175-14941079185271457&_oak_order_sn=175-14941037242231457&_oak_goods_num=1&sku_id=17595274898681&_x_ns_irclickid=QzuTGgSUGxycTwzwSiWBXT9GUkpX401kEUFw2M0&_x_ads_account=18350&_x_ads_id=1580294&_x_ns_iradname=Online Tracking Link&_x_ns_iradsize=&_x_ns_prodsku=&_x_ns_irmptype=mediapartner&_x_ns_sharedid=&_x_ns_ts=1768485716858&_x_ns_randint=4902046&_x_ns_adtype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_vst_scene=adg&_x_sessn_id=0qgpvgkk46&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1768485771733_gqop6e25cd&refer_page_sn=10045
Ovaj model je u pitanju.Koristice kevi za neke nezahtevne stvari i za to ce verujem posluziti.
Imam jedno pitanje vezano za odabir tih uredjaja za 99 dinara.Poznato mi je kako da se prijavim i ucestvujem od 20h.I neko je okacio link gde ima vise tih uredjaja da se izabere.
Sta ako greskom izaberem nesto sto mi ne treba pa hocu se prijavim za neki drugi uredjaj.
Sinoc sam greskom kliknuo na alat i on mi je to ubacio u moju temu aplikaciju i sad kad ukucam flashsale01 izadje mi da ne zaboravim 20h i da pokusam da dobijem taj alat.
Jel mogu da se prijavim za neki drugi artikal i ovaj alat izbacim iz brze ponude ili je to to za veceras sto se tice odabira artikla?
Ako ne moze cisto da znam za ubuduce.
Evo i slike kako izgleda preko fona u temu aplikaciji.

Prilozi

• viber_image_2026-01-15_15-13-39-753 temu.jpg
    viber_image_2026-01-15_15-13-39-753 temu.jpg
    143 KB · Pregleda: 98
Jel mogu da se prijavim za neki drugi artikal i ovaj alat izbacim iz brze ponude ili je to to za veceras sto se tice odabira artikla?
To je to za večeras i što se tiče odabira artikala i što se tiče mogućnosti do ponovo nešto osvojiš bez da promeniš telefon na kom igraš, Temu nalog na kom igraš i IP adresu na koju se kačiš.

Iskočio mi onaj spin i kao napravi 1 trx od 1000 rsd da dobiješ 23.000 kupona. Kako se posle koriste ti kuponi? Fake ili stvarni popust?

@nagard

Nista ( osim vremena ) te ne kosta eksperiment.Isprobaj - vidi sta dobijas.
U roku od par minuta mozes da otkazes porudzbinu.
Dobija se par "upotrebljivih" kupona tipa 501 - 500 ali racunaj da je minimum za naplatu 1700 , ostali npr. 10.000 - 1.000 , 20.000 - 3.000

Iskočio mi onaj spin i kao napravi 1 trx od 1000 rsd da dobiješ 23.000 kupona. Kako se posle koriste ti kuponi? Fake ili stvarni popust?
Ja sam tako nesto skoro probao, dobijes fazon preko 30k u kuponima, ali vecina njih nije nesto upotrebljiva osim ako bas nemas plan da dosta skupljih stvari kupis, pa da ti ti kuponi imaju smisla. U sustini nesto kao sto je Sasa rekao.

Evo sta sam ja dobio od kupona. Naravno samo jedan kupon po kupovini moze da se iskoristi. Ako hoces ove od 500 i 1000 da iskoristis, i dalje moras minimum od 1700 da naguras. Jos ako imas neki kredit, moraces jos vise da narucis, jer ti ukupan iznos umanjuje i za taj kredit, pa je jos teze nagurati 1700 dinara.

1768491339835.png

Dao mi je da kao izaberem 3 poklona za 1din i sad traži da napravim kupovinu u iznosu od 1900d. Interesuje me da li je neko to probao i da li ću i šta ev. dobiti od ta 3 poklona ako napravim tu kupovinu?
Ili je to samo navlakuša da moram da napravim još xy takvih porudžbina/kupovina?

Prilozi

• Screenshot_20260115_163427_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_20260115_163427_com.einnovation.temu.jpg
    136 KB · Pregleda: 91
Od pojave QQQQ kalendara nesto se ne izbacuju toliko neke promocije, ranije skoro svaki put kad udjem u aplikaciju iskoci mi nesto, a sad nista.

Jel i kod vas isto?

Jel za flashsale bitno da se klikne prvi, ili dele nasumično u toku tih 10 minuta?
I da li neko zna da li korpa mora da bude prazna pre ubacivanja flashsale artikla?

Verovatno crkao čip u njima. Po ceni po kojoj sam ih nabavio, trebalo bi da imaju 5-6 punjenja da bi se izjednačile sa jeftinim alkalnim. Reklamiraju se sa nerealnim parametrima, tako da im ništa ne verujem.
Ja sam kupio AAA i 9V baterije. Jedna od 9V se posle nedelju dana stajanja "umorila" izmerio sam joj napon od 1,2V, ali se nakon stavljanja na punjenje posle nekoliko minuta vratila u normalu. 4xAAA u zbiru na onom uređaju za merenje od praznih do punih su prijavile oko 850mAh, a navodno su 1100mWh svaka. Daleko sam od ozbiljne upotrebe da bih mogao nešto da zaključim, ali rade posao na uređajima koji traže 1,5V baterije i odbijaju 1,2V. Na primer, koristim ih u dozeru sapuna koji nije hteo da radi sa NiMH i jedan ciklus trajanja je nešto malo kraći od alkalnih Duracel.

Da li su ovi kuponi koje dobijem uz claimcredit svaki za sebe, ili mogu da se kombinuju/sabiraju?

Screenshot_20260116_175050_Temu.jpg

Nazad
Vrh Dno