Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
FAQ:

Unapređena verzija generatora

Generator / Praćenje / Provera za registrovane pošiljke

Da li su i kada Ux...xx posiljke stigle u Srbiju

tema za KURIRSKE SLUŽBE, uključujući i PAKETOMATE

Meni u subotu stize poruka da su napunili paketomat u posti, preuzeo nekoliko UC posiljki narucenih krajem novembra. Neka je srecna Nova i Bozic, nadam se da uskoro krece ozbiljniji priliv paketa.

Zdravo,

Da li Vam radi pracenje na City Express sajtu za domace porudzbine (ne sa Temua). Imam jedan paket kod njih, u cetvrtak sam dobila link za pracenje i moglo je da se prati, a od petka pise da posiljka sa tim brojem ne postoji ili jos nema status. Zvala sam call centar i pisala mejl da pitam, ali ne odgovaraju. Nije mi hitno, samo mi je bitno da ga ne vrate nazad.

Meni u subotu stize poruka da su napunili paketomat u posti, preuzeo nekoliko UC posiljki narucenih krajem novembra. Neka je srecna Nova i Bozic, nadam se da uskoro krece ozbiljniji priliv paketa.
Imam 3 UC pošiljke sa Alia koje su Arrived at local delivery center 8, 9. i 11. decembra i stoje tako do sad pa ne znam da li očekivati ikakve promene na praćenju ili će jednog dana samo poštar da donese? Vidim pominješ i da stavljaju u paketomat, gde ti stiže to obaveštenje, na Viber?

Imam 3 UC pošiljke sa Alia koje su Arrived at local delivery center 8, 9. i 11. decembra i stoje tako do sad pa ne znam da li očekivati ikakve promene na praćenju ili će jednog dana samo poštar da donese? Vidim pominješ i da stavljaju u paketomat, gde ti stiže to obaveštenje, na Viber?
Zavisi od poste do poste. Postar UC posiljke nekada donese, a nekada stavi u paketomat uz prethodno dobijenu SMS ili Viber poruku (SMS se salje ako u momentu slanja Viber poruke nisi bio online na Viberu).

To niko ne može da zna, osim tvog kurira 🙂 Poslednji nekoliko paketa koji su mi išli preko M-ONE je doneo Dexpress, jedan istog dana, jedan je stajao u magacinu ~10 dana pa isporučen, a evo danas su mi jedan prebacili na paketomat posle ~7 dana...

Svi trakeri izveštavaju da su paketi prispeli u Srbiju, e sad još ova srpska nova da prodje, pa bogojavljenje a i krstov dan, još par crvenih slova i eto kineske nove godine, pa naravno uskrs i… ako ne odu na godišnji odmor eto nama paketa par nedelja nakon uskrsa.

M-One ove godine nije napravio brljotinu kao prosle.
Pomislio sam da ce Transfera da zabrlja 9.1 , ali izvukli su se tokom vikenda.
Plus ne zaboravite da su uslovi za isporuku bili katastrofalni - sneg i led na sve strane.
Nase putare je sneg opet iznenadio u januaru !!!

Sto se tice AE i UC...HU , tu je Posta totalno zakazala 🙁
Ni za vreme korone preko LPC SM pakete koji su stigli u Srbiju nismo cekali po mesec dana.

Neko mi rece da Posta posiljke sa Temua vise nece donositi na adresu vec iskljucivo paketomat ili salter, jel cuo jos neko to? Meni stvarno prvi Temu ove godine koji je isao preko Poste otisao direktno na salter, poslali mi poruku da preusmerim na paketomat ali sam je kasno video. Inace imam i ja neke LA HU posiljke koje isto stoje od 08.01.-og, ne mrdaju.
M-One u poslednje vreme brzo dostavi na adresu u Zemun, ranije se bas cekalo.

Neko mi rece da Posta posiljke sa Temua vise nece donositi na adresu vec iskljucivo paketomat ili salter, jel cuo jos neko to? Meni stvarno prvi Temu ove godine koji je isao preko Poste otisao direktno na salter, poslali mi poruku da preusmerim na paketomat ali sam je kasno video. Inace imam i ja neke LA HU posiljke koje isto stoje od 08.01.-og, ne mrdaju.
M-One u poslednje vreme brzo dostavi na adresu u Zemun, ranije se bas cekalo.
Meni je postar doneo na kucni prag posiljku sa Temua pre 5 dana. Mozda zavisi od poste do poste.

Treba imati strpljenja sa dostavom posiljki posle novogodisnjih praznika.

Moj LA.....HU primljen 07.01. se jutros pomerio.

ДатумМестоСтатусПотписник
14.01.2026 11:54:42RSBEGCОтпремa
14.01.2026 10:50:0511003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАПриспелa
07.01.2026 11:58:00HU-HU1005 Пријем

Moj LA.....HU primljen 07.01. se jutros pomerio.

ДатумМестоСтатусПотписник
14.01.2026 11:54:42RSBEGCОтпремa
14.01.2026 10:50:0511003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАПриспелa
07.01.2026 11:58:00HU-HU1005Пријем
Kod mene i dalje isto stanje, nema promene.

Kod mene isto LA HU 07.01 i LR NL 03.01 ni makac.

Isto, par LR NL od 03.01. na carini, mada kako ljudi čekaju još pakete sa početka decembra da još ne kukam.

Pokrenulo se i kod mene

Prilozi

• Screenshot_20260114-185734.png
    Screenshot_20260114-185734.png
    60.8 KB · Pregleda: 61
Pošiljke sa punim praćenjem i delimičnim , nemaju neki različit tretman dok ne dođu u Srbiju ( local carrier facility), a od tada razlika u isporuci ide i do mesec dana!

Stigla posiljka sa aliexpressa porucena 1.januara.
CN broj je u pitanju.

Stigla su mi tri temu paketa u proseku 10 dana, nesto m-one nesto transfera. Dobio sam laptop za 99 din i taj paket nesto dugo putuje. Poslednji status je nedelja jutro da je poleteo sa aerodroma. I nikako da stigne do Srbije. Prethodna tri paketa su za dan bila kod nas. Jel se ovo cesto desava ili da se oprostim od paketa?
1000014428.jpg

Meni za paket sa alija CN broj
Putuje od 12.1

Prilozi

• IMG_3067.jpeg
    IMG_3067.jpeg
    58.4 KB · Pregleda: 34
Za ali znam da je normalno jer ide preko HU, NL, ranije LT i TR. Nego nisam znao za temu jer mi je prvih par paketa stiglo za dan, a skoro sam poceo da porucujem.

Nazad
Vrh Dno