Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Danas mi stigla ova 14500 Liion baterija :
https://a.aliexpress.com/_Ejwdh8k

Plaćena 2.71$ sa coinima. Bat je trebala da bude 800mAh, ali je zapravo 500mAh. PPrvo sam mislio da je jednostavno stara, ali onda sam je izvukao iz zaštitne folije kad ono ispod baterija od 500mAh... Tako da je onih 800 bila laz.

Prilozi

• 20260113_140122_Cagan Config V16.0.4 LMC - Mi 10T Pro.jpg
    20260113_140122_Cagan Config V16.0.4 LMC - Mi 10T Pro.jpg
    589.8 KB · Pregleda: 73
  • 20260113_112801_Cagan Config V16.0.4 LMC - Mi 10T Pro.jpg
    20260113_112801_Cagan Config V16.0.4 LMC - Mi 10T Pro.jpg
    261.1 KB · Pregleda: 73
Danas mi stigla ova 14500 Liion baterija :
https://a.aliexpress.com/_Ejwdh8k

Plaćena 2.71$ sa coinima. Bat je trebala da bude 800mAh, ali je zapravo 500mAh. PPrvo sam mislio da je jednostavno stara, ali onda sam je izvukao iz zaštitne folije kad ono ispod baterija od 500mAh... Tako da je onih 800 bila laz.
i jos visok ir imam 5 sa temua koje rade okej ali sam ih platio 500 din ukupno.Isto je visi ir kao kod tebe i testirano na istom punjacu.Za neku staru 14500 police lampu ih koristim gde je baterija odavno odsvirala svoje.Ove su 500mah i imaju toliko
Pozdrav

Nikada nisam gledao ali zbog CN posiljki:
koju cenu pisu Kinezi na posiljkama, sa ili bez coinsa i da li ovi u Simanovcima citaju etikete ili sami traze u katalogu?

Jer stize paket u koji je neplanirano (ali zbog Choice), nabijeno par zasebnih porudzbina, i jos sve tako zajedno zacinjeno CN brojem 🙂

Bukvalno kako im dune i jednima i drugima, Kinezi meni pisu i vise i nize i jednake cene, carinik moze i ne mora da prihvati, sve zavisi na kog naletis.

BG tu najbolje prolazi svakako

Meni danas stiže paket skroz načet po polovini, pocepan, a na njemu dodata traka koja više liči na crveni izolir i kruži totalno u drugačijem pravcu, to jest ne prati ovo pocepano. Čudno skroz da nisu stvari povađene i da ništa ne fali.

Inače kupovao sam neke memorije sodimm ddr4 za laptop i u nekim laptopovima ne rade dok u mini pc-ju rade ali mi je neki utisak da rade kljakavo, to jest ceo računar radi nekako lenjo, daleko lošije nego sa pređašnjim original hynix modulom, tek kasnije sam saznao pošto su ovo fake krucijal da su to zapravo čipovi koji su skidani pa lepljeni, pitanje dugotrajnosti ovakvih modula i kompatibiliteta. Papirić koji Kinez lepi na module često ne odgovara latencijama ni brzinama , ide na to samo da proda.

Jesu li vam poslali KUMI?!? Moj još nije poslat, mada ne znam zašto sam ga i kupio, već imam jednog kineza u fioci. 🫤

I meni jos nisu poslali.Pise paket u pripremi od 12 januara.Poslace sigurno.
@psaras i ja imam jednog kineza zeblaze gtr3 pro i za sada sljaka i vise nego dobro za ono sto meni treba.
Videcemo kakav ce biti ovaj kumi gw6 u odnosu na gtr3 pro?

Ako naletite na neki USB HUB sa LAN na popustu javljajte!

USB-A ili C ?

Nedavno su ovi ( bez LAN-a ) bili za sicu

nisam obracao paznju da li su i ovi sa LAN konektorom bili u Coin sekciji

I meni jos nisu poslali.Pise paket u pripremi od 12 januara.Poslace sigurno.
@psaras i ja imam jednog kineza zeblaze gtr3 pro i za sada sljaka i vise nego dobro za ono sto meni treba.
Videcemo kakav ce biti ovaj kumi gw6 u odnosu na gtr3 pro?
Imam taj kumi gw6 skoro godinu dana, radi odlično. Ja sam ga platio 22€ tada uz mkd coine. Baterija oko 6-7 dana bez problema, tokom dana je povezan na BT sa telefonom. Sasvim pristojno se čuje tokom razgovora, notifikacije stižu uredno, nekih 10ak M od telefona udaljen radi BT.

Imam taj kumi gw6 skoro godinu dana, radi odlično. Ja sam ga platio 22€ tada uz mkd coine. Baterija oko 6-7 dana bez problema, tokom dana je povezan na BT sa telefonom. Sasvim pristojno se čuje tokom razgovora, notifikacije stižu uredno, nekih 10ak M od telefona udaljen radi BT.
Hvala za info.Meni za te neke sitne stavke i treba,za notifikacije i da mogu da pustim neku pesmu sa audio playera da ne otkljucavam fon.

Hvala za info.Meni za te neke sitne stavke i treba,za notifikacije i da mogu da pustim neku pesmu sa audio playera da ne otkljucavam fon.
E to zs pesme ne znam, nisam nikada isprobao. Sad sam naručio još jedan za 13e pa nek stoji.

Da li je probao neko neki trening mod, ima li integraciju sa mapama i beleži li pređenu km ili je ona klasična kinezara što samo meri bpm i vreme treninga?

Racunas da je klasican kinez, imaju i bolje (skuplje) modele, ali tu ih vec ne bih ni razmatrao.

Kad nema Zeblaze, ovo je alternativa.

Ne određujem mu ja cenu. Sat ima redovnu cenu od 40+ $ i ovo su ekstremni popusti. Možda je sa GPS čipom mogao koštati par $ više, opet bih ga uzeo.

Uzeh i ja na vasu preporuku KUMI GW6 za 10.36$, videh po recenzijama da su ljudi zadovoljni

Sta preporucujes od Zeblaze? @Lanikor
Koliko znam od zeblaze je bila preporuka za gtr3 pro i valjda zeblaze stratos ali bolje ce ti reci lanikor.
Ja imam gtr3 pro i za moje potrebe je skroz ok,mislim za ono sto meni treba.
U tom cenovnom rangu i ne mozes ocekivati cuda od njega.Mene je tada izasao nekih 14 eura kroz coine.
Sad sam uzeo i ovaj kumi gw6 za desetak eura pa cemo videti kako ce se ponasati.
Jos uvek mi nisu poslali sat,nadam se da ce poslati.

Nazad
Vrh Dno