Nije prohlem instalirati aplikacije. Instaliraju se bez problema. Problem je što ne očitava usb diskove. Odnosno registruje da postoje, ali javi problem sa diskom. Jedino mi ostaje da pokušam da ga formatiram preko android boxa, pa da vidim da li će na računaru da ga iščita.Ima daljinski problema, pisali smo već o tome, kod mene pravi problem u kombinaciji sa Tesla TV.
Što se tiče android boksu, brdo app sam instalirao koje rade dobro, imam vlc i Nova player, skinuo iz store neku app file manager koju mi predložio i nema šta nisam otvorio sa 3 različite fleške. Ovo sve na 2 različita boksa primenio.
Probao više aplikacija. Ne vidi fleš. Fleš vidi kao lošu memoriju, kojoj ne može da pristupi, i nudi samo opciju da se formatira usb.Instalirajte X-plore na primer. Idete u aplikacije i nađete ga pa dajte dozvolu za sve fajlove. Tada bi trebalo da se pojavi USB.
У подешавањима има опција:
Pogledajte prilog 516481
Ima na daljinskom dugme Netflix, možda greškom pritisnu to dugme i odvede ih na početnu stranu te app. Možda kažem, nzm šta bi drugo moglo da bude.Da li neko zna mozda zasto cesto sa xplore-a izbacuje na prvu stranu netflixa? Roditelji mi se zale da im dnevno izbaci tako 7-8 puta dok gledaju tv. Nisu aktivirali Netflix. Nisam tu, pa ne mogu da proverim. Kazu da im je tako od pocetka. 20ak dana kako su im uveli A1 optiku. Žalili se na 0601234, upisali reklamaciju i posle 7 dana je odbili. Oni poludeli. Na mts optici im se to nije desavalo nikada
Drugi su ti već odgovorili 100% je to znam po mojim starijim ukućanima kojima se to često dešava.Znači kombinacija loše rešenog daljinskog na kom ima to ogromno dugme za netflix koje je jako osetljivo i navike starijih kako drže daljinski da ga stežu ili drže u rukama i kad promene kanal, dovoljno je malo da ga dodirnu dlanom to dugme kad stegnu daljinski a zbog svojih dimenzija da reaguje. Isto tako kad jedno drugom dodaju daljinski 99% postoji šansa da će onaj ko prihvata daljinski stisnuti to dugme ili ono od a1. Reci roditeljima kad im se to desi da strelicom samo idu unazad mislim da su 2-3 klika na strelicu dovoljna da ih vrati na program koji su gledali ako je stisnuti dugme od netflix,a ako je ovo od a1 samo ok i ponovo su na programu uživo.Da li neko zna mozda zasto cesto sa xplore-a izbacuje na prvu stranu netflixa? Roditelji mi se zale da im dnevno izbaci tako 7-8 puta dok gledaju tv. Nisu aktivirali Netflix. Nisam tu, pa ne mogu da proverim. Kazu da im je tako od pocetka. 20ak dana kako su im uveli A1 optiku. Žalili se na 0601234, upisali reklamaciju i posle 7 dana je odbili. Oni poludeli. Na mts optici im se to nije desavalo nZbog daljinskog i tvojih roditelja
Osoba AJa sam matorcima pre par dana podesio ove A1 boksove, daljinski su zaista nezgodno rešeni, osetljivo deluju, centralno dugme sa strelicama okolo i ok dugmetom u sredini je nekako nagurano u odnosu na ostala dugmad, pozicija dugmeta za Netflix je baš baš nacrtana blizu tih strelica tastera, tako da ako neko ko ima običaj da dok gleda tv drži daljinski lako može da ga aktivira.
Ja sam samo disejblovao Netflix aplikaciju u listi, bez istalacije nekog dodatnog programa, Netflix je nestao iz liste aplikacija, a sada kada se pritisne Netflix dugme na daljinskom, ništa se ne dešava.
Da li će to da utiče na stabilnost rada A1 box-a ne znam, za sada sve radi kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari