A je si li pre toga instaliro neki file manager na box,pošto kažeš da izbacuje obaveštenje da je uređaj ubačen. Sam box nema nikakvi file manager da bi ti pročito fleške. A ako ti tako i dalje neće deljenje preko iste Wi-Fi radi. Da pošalješ nešto sa laptopa ili mobilnog na box radi dobro u suprotnom smeru ne radi ne dozvoljava bilo kakvo kopiranje sadržaja sa samog boksa.Uređaj ne podržava USB koji mu se "umetne" ? Ubacih čisto da probam neke dve različite fleške, izlazi obaveštenje da je ubačen ali ne može sadržaj sa te periferije niti da se očita a kamoli da se pusti. U principu i nebitno nego me zanimalo da li može.
Jedino RTS Planeta nisam uspeo da instaliram, piše da nije dostupna za ovaj uređaj.
za N1 i Nova S ekskluzivno pravo ima vlasnik Yettel-a i SBB-a što se 🇷🇸 tičeI nadamo se n1, nova s i insajdert tv kanalima i rock radio kanalu uskoro 🙂
Овде је објашњено, па ако некоме затреба:Trebalo bi da moze da se tim dugmetom pali /gasi tv. Neko je pisao ubtemi ali sas ne mogu da nadjem. Drzi se taj taster za tv dok ne krene da trepce. Onda se primakne daljinac od tv-a i pritisne taster za paljenje/gasenje i ovaj A1 zapamti kod . Box mi je u drugom gradu pa ne mogu da isprobam.
Ако модератри могу да избришу овај и претходни пост, пошто тек сад видех да је човек то већ одрадио, али да не функционише.У подешавањима има опција:
Pogledajte prilog 516481
Ovo je ponasanja i pri pokretanju aplikacije a ne launcher aplikacije. I da radi 🙂У подешавањима има опција:
Pogledajte prilog 516481
ima nas koji ne koristimo wifi 😀 dugme na daljincu resava problem (za sada), cekaj da prodje nedelju dana ili mesec, da vidis kako ljudi zaborave sta treba da rade 😀 inace, to za pokretanje live programa u aplikaciji ne radi... ostanem u home screenu aplikacije a tv program ide u pozadini. ako je opcija ukljucena da udem u live program, onda ocekujem da to i uradi 🙂Ovo je ponasanja i pri pokretanju aplikacije a ne launcher aplikacije. I da radi 🙂
Aplikacija se ne pokrece sa boksom jer boksu treba 44 sekunde da uhvati wifi pri bootu. Tako da bi bilo onih koji se zale i na to.
Zar ne moze da se podesi da se saceka povezivanje na mrezu pa tek onda trigger-uje start aplikacije?🙂Ovo je ponasanja i pri pokretanju aplikacije a ne launcher aplikacije. I da radi 🙂
Aplikacija se ne pokrece sa boksom jer boksu treba 44 sekunde da uhvati wifi pri bootu. Tako da bi bilo onih koji se zale i na to.
Pisi mi od ponedeljka na PM nisam u firmi pa ne mogu da proverim. Do sad nije bilo problema. Al resicemo ako negde zapinje.ima nas koji ne koristimo wifi 😀 dugme na daljincu resava problem (za sada), cekaj da prodje nedelju dana ili mesec, da vidis kako ljudi zaborave sta treba da rade 😀 inace, to za pokretanje live programa u aplikaciji ne radi... ostanem u home screenu aplikacije a tv program ide u pozadini. ako je opcija ukljucena da udem u live program, onda ocekujem da to i uradi 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari