Ne mogu da nadjem, neko je relativno skoro postavljao kalkulatore za izracunavanje potrosnje, ako neko ima i nije mu tesko neka baci link.
Nasao ga jesam zapravo ali sam mislio da nije nesto u redu sa njim sve dok nisam primetio da iz padajuceg menija treba da se odabere siroka potrosnja.A kako i zašto ne možeš da nađeš, bukvalno u google kucaš eps kalkulator i prvi rezultat je taj.
TA peći, veš mašina i veliki bojler u kupatilu isključivo rade u NT od 00-08h. Supruga je ranoranilac pa, većinom, kuva i peče po NT, ostalo kuvanje na TNG (boca traje oko 6 meseci). Sva rasveta je LED, 3-soban stan sa dobrom izolacijom i ušuškan (samo jedna strana je ka vani)Kako si ovo izveo, burazeru? Imam utisak da mi samo svetla po kući potroše 100kW 🙂
Tebe ED gleda kao na lopova hahaMoja potrošnja u poslednjih godinu dana. Trosoban stan, četiri člana.
Pogledajte prilog 523095
Na ovo ide jos zajednička potrošnja stambene zajednice (tri strujomera) gde su između ostalog povezane toplotne pumpe za grejanje/hlađenje, topla voda itd.

Jel neko testirao taj famozni bojler kad ga gase i kad je uključen non stop?
Meni je uključen uvek,i ne verujem da je neka razlika u potrošnji kad dogreva vodu po par minuta ili kad radi punom parom da zagreje hladnu vodu?
VT 340kw
NT 317kw

I od rođake do tebe nije stigao još uvek, ima daljinsko očitavanje i uvek je stizao do 10tog, sad ga nema. Za lokal prijavio 4.1., račun stigao na mail 9.1.Kod mene jos uvek nema racuna, a stanje prijavljeno 01.01.
Prijavite se za subvenciju za energetsku efikasnost. To je podrška koja se daje. Ali morate vi da se organizujete i da date drugi deo novca za tu izolaciju. To je vaša zgrada, i ako niko od vas ne želi da se bavi izolacijom i smanjenjem troškova, zašto bi iko drugi to želeo?gradnja 70tih, beez izolacije... Šteta što opština/država ne da podršku za izolaciju za tu komunističku gradnju,smanjila bi se potrošnja struje za 60%,a nemamo mogućnosti za drugi vid grejanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari