Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

QQQQ ako je aktivan.
Prvo kupis 2 sitnice ( moze i nesto za 100-200RSD ) i mozes da izaberes poklon ( do oko 2000 )
Posle toga biras "poklone" koje dobijas uz kupovinu od 1000+ RSD.
Na kraju dobijas glavni poklon ( cena par hiljada ) uz kupovinu od 1000+.
Meni drugi put kad sam kretao nije dao prvi poklon samo sam kupio neke gluposti za 300din, a prvi put sam dobio

Sme li da se radi korekcija cene za claimcredit porudžbinu? Sad više nemam cc, pa ne vidim onaj deo gde piše da će biti banovano ako se radi refundacija, ne znam da li je tu i ova korekcija.
Sme, slobodno, ja to radim konstantno duže vreme i sve je ok. Što se tiče Claimcredit pokušali su da ga zamene sa DnevneNagrade ali je neisplativo, jer je mali udeo povratka kroz kredit, uglavnom kuponi/vaučeri. Sada i na CC ubacuju kupone pa se claim vrši 10 Dana umesto 7.

Ja sam prvi put ,,igrao'' taj QQQQ i odmah me ****ali 🙂 Narucio sam kao free artikal masku za ANBERNIC R36S konzolu . Izgoreo sam! $%R^T&(&)^#Y^&&$
Ako stigne i nekom treba neka se javi da mu poklonim
Isto sam prosao, usao bezveze da vidim kako izgleda igra i nabacam neke gluposti i kao aj ova konzola nije losa pa da probam..i navukose me bezveze..sad ove ostale samo preskacem do glavnog.

Jel sigurno da koriscenje Price adjustmenta ne povlaci neke (ne)zvanicne sankcije? Koliko se secam pominjao je neko da je posle dobijao losije ponude ili sta vec bese..?

Da proverim jesam li dobro razumeo vezano za qqqq, osim ove prve kupovine na početku, ne moram da kupujem ništa sve do te ultimate nagrade, tada kupim i dobijem tu nagradu? Naravno svakog dana ulazim i čekiram u kalendaru

Meni drugi put kad sam kretao nije dao prvi poklon samo sam kupio neke gluposti za 300din, a prvi put sam dobio
Prvi poklon uzimaš nakon te prve kupovine, tipa "claim today's gift" i on kreće i vodi se u sistemu zasebno ("platiš" 0 din.)

Jel sigurno da koriscenje Price adjustmenta ne povlaci neke (ne)zvanicne sankcije? Koliko se secam pominjao je neko da je posle dobijao losije ponude ili sta vec bese..?
Priča se svašta, niko od nas ne zna kako im algoritmi funkcionišu. Nikad nisam imala (vidljivih) problema posle price adjustmenta, evo i sada sam nazidala lagano preko 500 din. na povrate od qqqq i jedne random kupovine nevezane za promocije. Zato mi je posle jednog vraćenog artikla (izgleda) trajno nestao discount777, a claimcredit na ovom nalogu koji smatram za glavni nemam sigurno više od godinu dana. Na drugom nalogu imam claimcredit ali ne i discount777, na trećem imam discount777, claimcredit tu nisam ni gledala 🙂

Da proverim jesam li dobro razumeo vezano za qqqq, osim ove prve kupovine na početku, ne moram da kupujem ništa sve do te ultimate nagrade, tada kupim i dobijem tu nagradu? Naravno svakog dana ulazim i čekiram u kalendaru
Taj rad.

Mislim da kad se osvoji kredit uz claimcredit opciju, da nema opcije da se on umanji zbog korišćenja price adjustment opcije i slicno. Ako se dobro secam, ja sam to radio, onda pročitao negde da utiče, ali kad sam proverio na nalogu, vidim sve normalno.

Inace, sad izvaljujem da sam sa claimcredit dobio i neke dodatne kupone, neke sa istekom roka, neke mozda bez (cisto sumnjam), videću već kad dođem do njih.

1000068151.jpg

Sacu da stavim sto skuplje stvari u korpu pa da vidimo dal ce QQQQ da vredi ich 😀
Inace prvi qqqq jos cekam glavni prajz piticu cetvorku.

Mislim da kad se osvoji kredit uz claimcredit opciju, da nema opcije da se on umanji zbog korišćenja price adjustment opcije i slicno. Ako se dobro secam, ja sam to radio, onda pročitao negde da utiče, ali kad sam proverio na nalogu, vidim sve normalno.

Inace, sad izvaljujem da sam sa claimcredit dobio i neke dodatne kupone, neke sa istekom roka, neke mozda bez (cisto sumnjam), videću već kad dođem do njih.

Pogledajte prilog 523009
Ja sam cesto dobijao 7350 na 9000+, od kada sam koristio price adjustement, evo vec 2 nedelje 4000 na 9000+ i samo to dobijam.

Moguce da na to utiče, tj da se algoritam naljuti, pa daje losije ponude. Medjutim, što se tiče samih osvojenih kredita, sa njima nema problema.

Pogledajte prilog 523009
Oce da smanji kad hoces nesto da vratis pa ti oni vrate pare bez vracanja artikla,meni je jednom smanjio zbog toga kredit.

Aha, pa dobro, to nekako ima smisla. Zapravo, imalo bi mi smisla da mi smanje kredit ako bih sa price adjustment spustio ukupnu cenu proizvoda ispod minimuma (~10k) za koji se dobije maksimalni kredit (7350).

Npr, za kupovinu od tačno 10000 dobijes 7350 i da kazemo da je tačno toliki bio račun. Onda spustim cenu artikla za 100 din, što bi značilo da je nova vrednost porudžbine 9900, a za taj iznos više ne može da se izvuče max kredit, pa ga oni umanje za odredjeni iznos.

Treba mi neko za hattrick . Neka se javi na DM.

šta se dešava ako pri izboru poklona na qqqq ne izaberete sve poklone a izađete iz aplikacije. Naime, izabrao sam samo dva poklona, pa sam izašao napolje i sada mi stoje samo kao ikonica od poklona a nemam mogućnost izbora. Da li će kasnije biti omogućen neki ponovni izbor ili da zaboravim na te free giftove.

šta se dešava ako pri izboru poklona na qqqq ne izaberete sve poklone a izađete iz aplikacije. Naime, izabrao sam samo dva poklona, pa sam izašao napolje i sada mi stoje samo kao ikonica od poklona a nemam mogućnost izbora. Da li će kasnije biti omogućen neki ponovni izbor ili da zaboravim na te free giftove.
tog dana kad okrenes te kartice odabraces poklon

^^Verovatno da će ti ponuditi u nekom trenutku da odabereš dodatni poklon. Bitno da otvaraš svaki dan.

Posle par dana od isteka prethodne opet mi ponude qqqq, sada je limit za prvu kupovinu 900 din (ranije bilo 2 proizvoda bez limita u potrošnji).

Mali update, 8 ljudi iz okoline osvojilo A56 8/256, trenutno je samo hronološki prvoj osobi stigao, ja sam drugi, čekam da stigne, prošli ponedeljak je izašao sa carine, još čekam, ide preko M-ONE.

@Sejk gde ste kliktali na reklame, na fb? Mi pokušavamo već mesec dana na tri različita naloga i za sada ništa.

Iskače nam reklama na Instagram storijima, ona dama što nogom šuta kutije i viče ovo je prevara 🙂

Mislim da ne moraju da budu novi nalozi. Ja sam dobio tablet sa nalogom koji je godinu i po star i ima preko 1500€ kupovina na njemu.

Nikad ništa nije dobijeno, niti je korišćen claimcredit niti bilo šta slično. Bukvalno sam iz ove teme saznao za sve ove mogućnosti Temu-a i razglasio ljudima koji takođe prvi put čuju i učestvuju.

Sta se vrednije moze odabrati na QQQQ kao glavna nagrada? Meni nudi neke stvari koje kroz redovnu kupovinu sa kuponima kostaju oko 3000 do 4000

Sta se vrednije moze odabrati na QQQQ kao glavna nagrada? Meni nudi neke stvari koje kroz redovnu kupovinu sa kuponima kostaju oko 3000 do 4000
ja uzeo:
anker soundcore q20i
anker soundcore a25i
xiaomi water flosser 2
xiaomi smart laser meter
xiaomi mi band 10

nema mnogo brand stvari, a ovo su ujedno i najvrednije
dodaj ih u regularnu korpu pa ti se mozda pojave na qqqq

osim nabrojanog dobar izbor su i:
xiaomi electric screwdriver
kemei km-2299+2296 set
jbl 520bt slusalice

ja uzeo:
anker soundcore q20i
anker soundcore a25i
xiaomi water flosser 2
xiaomi smart laser meter
xiaomi mi band 10

nema mnogo brand stvari, a ovo su ujedno i najvrednije
dodaj ih u regularnu korpu pa ti se mozda pojave na qqqq

osim nabrojanog dobar izbor su i:
xiaomi electric screwdriver
kemei km-2299+2296 set
jbl 520bt slusalice
Hvala na odgovoru

I onda dođeš do glavne nagrade i kažu ti da nije dostupna, i daju ti neke sran*e opcije za zamenu. Uzeo kao zamenu Logitech g304 koji sam jedva našao (skrolovao 15 min.)

Prilozi

• IMG-20260112-WA0001.jpg
    IMG-20260112-WA0001.jpg
    47.4 KB · Pregleda: 63
  • IMG-20260112-WA0000.jpg
    IMG-20260112-WA0000.jpg
    55.8 KB · Pregleda: 60
Nazad
Vrh Dno