Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Изгледа да је колегу Шамана ухватила празнична атмосфера, или ракија, па је почело нешто и да му се свиђа од кинематографије🙂.

Zaboravio si Sopranove
Naravno da nisam zaboravio nego nisam fan iste tj HBO ima 15 boljih serija, lagano.
Ma jok obožava ih to mu je omiljena serija
Daaaa Sopranos, Mad Men i Fleabag su mi naj naj.

Изгледа да је колегу Шамана ухватила празнична атмосфера, или ракија, па је почело нешто и да му се свиђа од кинематографије🙂.
Ništa me nije uhvatilo (za praznike me zabole, ja sam asocijalni mizantrop bre) + alkohol ne pijem + rakiju u životu nisam ni probao.

Da voli i miris i ukus. Za sada 3 epizode te serije onako solidno drze paznju.

Poslednja izmena:
@Rank Ma odgledao sam beše li 4 sezone Shameless (US), dok me nije totalno smorila. Nisam lud da gledam 11? sezona serije koja je ostala bez ideja još u Season 3.

Gledao sam ovog Merlina davno sa suprugom - nije baš neki kvalitet, ali može da prođe.

Započinjao sam Leftovers pre jedno 2-3 godine, snimio na flešku par epizoda i džabe trud, nije išlo pa možda u neke zimske dane preko Stremio pokušam ponovo mada čini mi se da sam ih možda video na HBO Max u koji retko zalazim, možda grešim.

Odgledah The Rubicon na preporuku i stvarno je vredelo. Stremio+Hajduk 😀 a prevode prebacio sa titlovi.com na opensubtitles sajt-add tako da ne morate ništa da radite 🤣

Koliko su neke serije bile i bolje i gledljivije i svakako kvalitetnije iz tog perioda.

isto nisam jos film, u planu mi je, legla serija lepo. 8/10.

Koliko znam (se secam), film i serija nisu direktno povezani, osim sto im je isto ime i isti reditelj.

Odlicne prve 4 epizode druge sezone Fallout_a. Drze paznju a i imam osecaj kao da sam u igri 🙂

Nazad
Vrh Dno